- 3 Aralık 2012
- 204
- 64
- Konu Sahibi Littlestar
ben de geldim merhabaa 18 aylık bebişim benim de Ateşle başımız dertte bu ara..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eger yatacagina inaniyorsaniz odasini ayirin benceMerhaba hanimlar benim kizim da 11 aylik oldu bugun. Bizim basimiz da besikten sarkmalarla dertte. Buyuyen besik almistik ilerisini dusunerek ama hic de guvenli degilmis. Dusmesin diye yatagi besige sifirladik ama boylesi de hic pratik degil. Bu saatten sonra park yatak almak ne kadar mantikli sizce? Okadar kararsizim ki yakin zamanda odasini mi ayirmali yoksa ayni odada park yatakla mi devam etmeli? Fikirlerinize ihtiyacim var.
Eger yatacagina inaniyorsaniz odasini ayirin bence
Rica ederim ne demek bende o gunleri sabirsizlikla bekliyorum insallah sorun yasamazsinizOdasini ayirmayi dusunuyordum ama cesaret edemiyordum. Sabah mesajinizi okuduktan sonra epey dusundum arastirdim ve montessori bi oda duzenlemeye karar verdim. Becerebilirsem hatta bu h.sonu hemen yapmak istiyorum. Önayak oldugunuz icin cok tesekkur ederim
Rica ederim ne demek bende o gunleri sabirsizlikla bekliyorum insallah sorun yasamazsiniz
Amin insallah 17 bucuk :)Tesekkur ederim Allah size de nasip etsin insallah. Sizin minnak kac aylik?
Amin insallah 17 bucuk :)
Amin cumlemizinkini hayir bu ikinci digeri 3.sinifa gidiyor:) sizin?Masallah Allah bagislasin ilk bebeginiz mi?
Amin cumlemizinkini hayir bu ikinci digeri 3.sinifa gidiyor:) sizin?
Bende aynisini dusunuyordum ilkte ki kizimda ayniydi gaz sancisi falan 2 yil netdeyse uykuya hasret kaldim ama unutuluyor ama dersenki 3 dusunursun o zaman aslaaaaaaa Allahim bunlara guzel omurler versinAy masallah size.. Heyecaninizi gorunce ilktir diye dusunmustum ben. Benim ilk ve son olacak sanirim. Ikinciye hic cesaretim yok
Kızlarr..kızım yeni yeni yürümeye başladı şükürler olsun!!!
Gunaydin kizlar bu gece coook huzursuzdu bebisim ve 6.30 dan beri uyanigiz
Ates falan yok ama kopek disi cikariyor sanirim ondanHayirdir hasta mi yoksa kuzucuk
Ates falan yok ama kopek disi cikariyor sanirim ondan
Kucukken kullandim ama faydasi olmadi sanki ve artik maalesef surdurmuyor acmiyor agzini dislerine bile bakamiyorum bu gece surup vericem yatarkenDis jeli kullaniyor musun?