• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1.20 çıkıp hamile olan varmı?

kızlar bgn hastalandım ben artık öteki aya allah kısmet ederse ..( herşeyin hayırlısı allahtan boshayallersmileboshayallersmileboshayallersmile

cnm üzüldümm hastalanmana ama çalışmalara devam bende dün hastalandımm 5 gün sürer büyük ihtimall sonrada rahim filmi çektircem sonrada çalışmala başlıcam:kedi: inşallah bu ayy bizim ayımız olur :lepi:başarılar dilerimm herkeseesositososito

cnm üzüldümm hastalanmana ama çalışmalara devam bende dün hastalandımm 5 gün sürer büyük ihtimall sonrada rahim filmi çektircem sonrada çalışmala başlıcam:kedi: inşallah bu ayy bizim ayımız olur :lepi:başarılar dilerimm herkeseesositososito

sağol bitanem inşallah öyle olur. Yanlız bişi diycem ben sabah regl oldum yani öyleydi saat akşam olacak neredeyse hala kahverengi geliyor. Hala bir kırmızılık yok kahve kahve akıyor oda 2 saatte bir peçete değiştiriyorum sadece. Bu ne oluyor şimdi.
Eşimede hasta oldum ben bu ay bişi yok demiştim. Şimdi böyle kahverengi olunca çok endişelenmeye başladım.
İşyerinden 8 de çıkacağım eğer bu şekilde gelmeye devam ederse akşam acile gideceğim. Allah korusun aklıma kötü kötü şeyler geliyor.
Başına böyle bir durum gelen varsa bana yardımcı olabilir mi ayrıca?

Bende o yüzden tereddüt yaşıyorum. Bu kadar kısa zamanda bu değer normal mi anormalmi anlaamdım. İnşallah bi sıkıntı çıkmaz .Teşşekür ederim cevabın için.:)

ne demek canım elimden geldiği kadarı işte kaydirigubbakcemile3
ama sen yinede bacaklarını uzat dinlen kendini yorma zaten bir kaç gün sonra belli olur o. Allah herşeyin hayırlısını versin:nazar:

sağol bitanem inşallah öyle olur. Yanlız bişi diycem ben sabah regl oldum yani öyleydi saat akşam olacak neredeyse hala kahverengi geliyor. Hala bir kırmızılık yok kahve kahve akıyor oda 2 saatte bir peçete değiştiriyorum sadece. Bu ne oluyor şimdi.
Eşimede hasta oldum ben bu ay bişi yok demiştim. Şimdi böyle kahverengi olunca çok endişelenmeye başladım.
İşyerinden 8 de çıkacağım eğer bu şekilde gelmeye devam ederse akşam acile gideceğim. Allah korusun aklıma kötü kötü şeyler geliyor.

AKLINA KÖTÜ BİŞİLER GETİRME HEMENN KISSS AMA BANA BİRAZ ÜSTÜNE GÖRME GİBİ GELDİİ İNŞALLAHH ÖLEDİRRR ĞER KANAMAN DEVAM ETMEZSE 2 GÜN DAHA BEKLEYİPP BENCE TEKRAR TEST YAPTIR EŞİNEDE SÖLEME ŞİMDİLİKK HEVESİİ KIRILMIŞ ZATEN HEMEN TEKRAR HEVESLENMESİNN BİŞİ YOKSA AMA MÜJDE VEREBİLİRSİN İNŞALLAHHTA ÖLE OLURR İÇİNİ FERAH TUT SEN CNM SANKİMM SENDEN BİŞİLER ÇIKCAK GİBİME GELİYO HADİİ HAKKINDA HAYIRLISI OLSUNN CNMM SIKMA CNINI ENDİŞELENMEDE BOŞA 2 GÜN SABRET VE TEKRAR BAKTIR BETHCGYE İNŞALLAH GEBESİNDİR CNMM :lepi:

ahh ahhh aynı durumda bende de, 2 aydır adet olmuyorum tarlusal içtim 8gün oldu ilaç biteli hala olmadım, bugün kan testi yaptırdık 1.20çıktı....

Kızlar birsey soracam sizlere. Adet olmama 8 kala Benim göğüs uclari karardı ve büyüdü, göbeğimden aşağı kasıklarima doğru kahve çizgi oluştu hiç bir anlam veremedim acaba hamile mi yım diye merak ettim. adet olmama 4 gün var kan testi yaptım 1. 20 çıktı yani hamile değilim peki bu kahve iz ve kararmalar niye aranızda bilen varmı ???

Kahverengi kanama bir önceki adetten kalan kan rengidir. yani eğer hala şiddetlenmediyse kanamanız bir doktora gözükün sağlık problemi olarak enfeksiyon tarzı bir durum olabiliyor (kahverengi sürekli devam ederse) ama kısa sürerse ya gebelik ya kist oluyor. Ama umarım hamilesinizdir. (Birde eğer erken test yaptırmış olsaydınız adetinizden 1 hafta önce ve değer bu çıksaydı hamilelik şüphesi olabilirdi ama gecikmeye rağmen bu sonuçla düşük ihtimalle hamile olabilirsiniz. )

Back