Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallahh ben hamileyimdirr yaaa allahımm her isteyene versinn inşallahhhhh peki o değerin çıktığı ayy ilaç felan kullanmışmıydın cnmm yumurtlama ilacı felann herangi bir ilaç kullanmışmıydın cnmmmbilmiyorumkismile
yarın yaptırcammm testiii cnmm çokk heycanlıyımmm çoookkkkkkkeyvahedigeldismilehadi bakalım inşallah güzel haberler verirsin bize.eee ne zaman tet yaptıracan bir daha?
inşallah hamilesindir canım.ben hiçbir ilaç kullanmadım sadece adet sancısı için bi tane majezik o da ilk günü.testi 3. yaptırdım.küçücük bir ümit olsa da bende adet tarihimi bekliyorum.adet olcam gibi ama...4 gün kaldı
yarın yaptırcammm testiii cnmm çokk heycanlıyımmm
hadi hayırlısı yarın güzel haberlerini alırız inşallah
inşallahh cnmm allahımm inşallahh o mucizeyi banada nasip eder:gitme:yarın yaptırcammm testiii cnmm çokk heycanlıyımmm
hadi hayırlısı yarın güzel haberlerini alırız inşallah
1.20ydi ama malesef olmadı
inşallahh benimki olur dua edin lütfennn allahımm nasip etsin tüm isteyenlere:Saruboceq:
Arkadaşlar aranıza yeni katıldım öncelikle merhaba :)
Bir şey sormak istiyorum
Bu ay korunmasız ilk ayım Ve çok çalıştık :)
Doktora gittim yumurtan oluşmuş bugün yarın çatlar birlikte ol eşinle dedi bir de bende mantar vardı o yüzden ilaç verdi adetini bekle olursan iç dedi
Ben adetimi bekleyemedim bi hafta kala kan testi yaptırdım sonuç 2.1 çıktı
Annem belli olmaz öyle adet gününü bekle dedi
Bugün adet günüm
Şimdi ben bugün adet olmazsam ne zaman test yaptırmalıyım hemen yaptırırsam çıkar mı ?
Bir de çok halsizlik var ben de aşırı bir de göğüslerim de şiş ama adet belirtisi de olabilir
Psikolojik de olabilir
bekle cnm değer yükselebilide yükselmeye bilirdee hayırlısı olsunn allahım inşallah bekletmezz :Saruboceq:
inşallahh cnmm allahımm inşallahh o mucizeyi banada nasip eder:gitme:
inşallahh benimki olur dua edin lütfennn allahımm nasip etsin tüm isteyenlere:Saruboceq:
ne diyim cnm inş. senin için hayırlısı olurrr kavuşursun minişine
iki gün sonra bekliyo telefonda söledim zatenn heralde söktürücü vericekkk
hakkımızada hayırlısı canım ya.bak benimde 2 ay oldu adet olmayalı.hep negatif.aslında insanın inanası gelmiyo dimi?sanki varmış da onlar bilmiyomuş gibi geliyo.sanırım biraz gerçekçi olmamızın vakti geldi.ben söktürücü kullanıyorum.seni öyle merak ettim ki okuldan yeni geldim.hemen bilgisayarın başına:)
EMOS hayırlısı olsun yaa vardır yaratanın bi bildiği.benimde kasıklarım çok ağrıyo regl olmak istemiyommm.geçen ay gibi olursa bugün olcak yok olmazsa perşembeye kadar kesin olcak gibi Allah hepimizin gönlüne göre versin.......