• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1.20 çıkıp hamile olan varmı?

canım belki geç döllenme olmuştur, kim bilir

inşallahh yledirr cnm bu günle 3 günüm geçti baklım adet belirtilerim şuan için yok ayrıca göğüslerimde damarlar çıktı briz bir şekilde geç döllenme olsada böle bir belirti olabilirmi ki acababilmiyorumkismile

evet olur belirtiler ama degerrin çok düşük ama belkı dedıkleri gibidir gec döllenme olmusdur hem hala adet olmadıysan hamile olabilirsin daha öncede gecikmelerin oluyomuydu .. bide idrar da deneseydiin

evet olur belirtiler ama degerrin çok düşük ama belkı dedıkleri gibidir gec döllenme olmusdur hem hala adet olmadıysan hamile olabilirsin daha öncede gecikmelerin oluyomuydu .. bide idrar da deneseydiin

en fazla 3 gün geçiyodu adetim bu günde 4, günüydü idrarda denedim bugün ama sonuç negatif maaleseff ama beklemeye devam bakalım hayırlsııı bi topikte okuduğuma göre bi arkadaş adet gecikmesinin 5. günü yaptırmış ve sonucu 1,9 çıkmış ve doktoru gebelik yok demiş adetini bekle demiş ama aradan 10 gün felan geçmiş ama hala adet olmamış ve bu arada bulantı sorunu olmuş tekarar doktora gidip test yaptırmış ve sonuçç şaşırtıcı derecede yüksek çıkmışş yani geç döllenme diye bu olsa gerek benimde öle olabilir diye beklemedeyim bakalım inşallahh öyledirrrrr:Saruboceq:

Son düzenleme:
en fazla 3 gün geçiyodu adetim bu günde 4, günüydü idrarda denedim bugün ama sonuç negatif maaleseff ama beklemeye devam bakalım hayırlsııı bi topikte okuduğuma göre bi arkadaş adet gecikmesinin 5. günü yaptırmış ve sonucu 1,9 çıkmış ve doktoru gebelik yok demiş adetini bekle demiş ama aradan 10 gün felan geçmiş ama hala adet olmamış ve bu arada bulantı sorunu olmuş tekarar doktora gidip test yaptırmış ve sonuçç şaşırtıcı derecede yüksek çıkmışş yani geç döllenme diye bu olsa gerek benimde öle olabilir diye beklemedeyim bakalım inşallahh öyledirrrrr:Saruboceq:

insallah dedigin gbidir insallah oyle cikar yukselir bence hamilesin
bana oyle geliyo yinede umitlenme kendini ikisinede hazirla belli olmaz
senin icin cok dua edicem bugun cuma allah im gonlune gore versin

insallah dedigin gbidir insallah oyle cikar yukselir bence hamilesin
bana oyle geliyo yinede umitlenme kendini ikisinede hazirla belli olmaz
senin icin cok dua edicem bugun cuma allah im gonlune gore versin

allahh razıı olsun cnm yaa inanın sizler olmasanızz ben kafayı kırardım bu şüpelerlee.. allahımm inşallahhh bu mübarek günde ettiğimiiz dualarımızı kabul eder inşallahhhhh allahım seninde gönlüne göre versinn arkadaşımmm dediğin gibi inşallahh hamileyimdirrr inşalalahhhholumunekankayizsmileopuyorumnanaktan

canım benim neredeyse 2 ay olacak adet olmayalı.adetim düzensizdi ama en fazla 15 gün falan.2 hafta önce kan testinde <0.100 yazıyordu.dün yine yaptırdım başka bir yerde bunda da <2.00 yazıyo.bu 0.1 ler ve 2 ler neye göre yazılıyo yaa:((hala adet belirtim yok.doktor bana adetimi sökecek bir ilaç verdi ama kullansam mı?

canım benim neredeyse 2 ay olacak adet olmayalı.adetim düzensizdi ama en fazla 15 gün falan.2 hafta önce kan testinde <0.100 yazıyordu.dün yine yaptırdım başka bir yerde bunda da <2.00 yazıyo.bu 0.1 ler ve 2 ler neye göre yazılıyo yaa:((hala adet belirtim yok.doktor bana adetimi sökecek bir ilaç verdi ama kullansam mı?

bence içme cnm biraz daha bekle ve tekrar et yükselme var işte 1,9 çıkan bir arkadaşta adet olmayı beklerken beklerkennn bulantıları başlamış ve doktora gitmiş değerr tavana vurmuşş ve hamileymişşş bizimde öle olabilirrr neden olmasınnn hayırlısı olsun hakkındaa
bir gelişme olursa yaz buraya haberim olsun cnm:Saruboceq:inşallahh bebikin seninledir:Saruboceq:

inşallah canım acaba kendimimi mi kandırıyorum diyorum bazen.buraları okudukça cok fazla hevese kapılıyorum.ilaca başlayıp bir an önce adet mi olsam yoksa beklesim mii bilemiyorum yaa.doktora ısrarla sordum bi de grip oldum ben soguk algınlıgı ilacı falan içmiyorum.ama bugüne kadar hiç bu kadar bel agrısı kasık agrısı hissetmemiştim ya gece rahatsız ediyodu daha 1 haftaya kadar.şimdi cok fazla hissetmiyorum.göğüslerim öncelerde felaket acırdı her tarafı ama bu ay sadece uç tarafı dokununca acıdı hep.tatlıyı cok severdim 2 aydır canım hiç tatlı istemedi.o kadar ümitliydim ki yüzde 70 cıkar diyodum ama olmadı.

inşallah canım acaba kendimimi mi kandırıyorum diyorum bazen.buraları okudukça cok fazla hevese kapılıyorum.ilaca başlayıp bir an önce adet mi olsam yoksa beklesim mii bilemiyorum yaa.doktora ısrarla sordum bi de grip oldum ben soguk algınlıgı ilacı falan içmiyorum.ama bugüne kadar hiç bu kadar bel agrısı kasık agrısı hissetmemiştim ya gece rahatsız ediyodu daha 1 haftaya kadar.şimdi cok fazla hissetmiyorum.göğüslerim öncelerde felaket acırdı her tarafı ama bu ay sadece uç tarafı dokununca acıdı hep.tatlıyı cok severdim 2 aydır canım hiç tatlı istemedi.o kadar ümitliydim ki yüzde 70 cıkar diyodum ama olmadı.

cnm daha hiç bişi beli deil allahtan ümit kesilmezz sen bekle bakalım bende beklemedeyim bu gün kasık ağrılarım var adet olacakmışım gibi dakka başı kontrol ediyorumm allahım nolur gelmesin diye dua ediyorummm baklım hayırlısı allahtan ol derse olur neden olmasın bu arada sen ilaç felan kullanmışmıydın bazı ilaçlar bu hormonu yükseltiyomuşş bildiğim kadarıylaa ben bu ay ilaç kullanmadım ama 3 çeşit bitki kullandım inşallahh onlar vesile olucak bana :Saruboceq:

bugün 5. gün ama hala gelmedi kırmızılarrrr:CüvCüv::teytey:

yok canım ben ilaç kullanmadım hiç bitki falanda kullanmadım.senin 5.günü olma ihtimali var tatlım da benim artık 2 ay geçti yaaaa.olsaydı cıkardı büyük ihtimalle.artık kendimi dinlemiyorum.hayırlısı artık.sende öyle yap kafana takma sende valla bu belirsizlikler yüzünden günlerim hep net başında geciyo ya.kendime eşime cok fazla vakitte ayıramadım.ama bir süre ara vericem.

yok canım ben ilaç kullanmadım hiç bitki falanda kullanmadım.senin 5.günü olma ihtimali var tatlım da benim artık 2 ay geçti yaaaa.olsaydı cıkardı büyük ihtimalle.artık kendimi dinlemiyorum.hayırlısı artık.sende öyle yap kafana takma sende valla bu belirsizlikler yüzünden günlerim hep net başında geciyo ya.kendime eşime cok fazla vakitte ayıramadım.ama bir süre ara vericem.

hayırlısı cnm yaaa ewet benimde aynen öyle oluyo netten başımı kaldıramıyorumm bu konular yüzündennn allahım hakkımızda hayırlısı versin tez zamanda kavuştursun bebklerimize inşalalhhhhh:Saruboceq:

bulantı felan yok ama en belirgin sadece göğüslerimde damarlar çıktı daha önceden yoktu hiç bide kasıklarım sanki iki gündür hastalancakmışım gibi ağrı yapıyor dakka başı kontrol ediyorum geldimi kırmızılar diye ama yok normald ebu ağrılarım başladıktan 1 saat sonra gelirdi hemen adetim ama iki gündür ara ara ağrılar giri gelen giden yok gelmez olasıcalarr tabii 9 ay kadar gelmesinler o bana yeterrzemuszemus

cnm bende aynen şuan 3 gün geçti 1.20 çıktı cnm ama dr bana şöle dedi 30 daha olsa benim önceden öle bi olmuştu ben bunu kimyasal gebelik olarak değerlendirdim ama bu dr 80 falan olmalı dedi mesela yumurta büyür dedi çatlayamaz dedi kistleşir buda hcg yi yükseltir dedi bende şuan olmadım ve gecikmezdi ama yok yok testtede çıkmıyor bu ara çok var böle mevsim geçişleri falan ama umarım istiyorsan Allah gönlüne göre versin bende çok istiyorum dr beni çağırdı adetin 4. günü daha olmadım düşün :)hap verecek sanırım bide iğne 5 sene yazmışsın dr a falan gittinmi cnm durum nedir

cnm bende aynen şuan 3 gün geçti 1.20 çıktı cnm ama dr bana şöle dedi 30 daha olsa benim önceden öle bi olmuştu ben bunu kimyasal gebelik olarak değerlendirdim ama bu dr 80 falan olmalı dedi mesela yumurta büyür dedi çatlayamaz dedi kistleşir buda hcg yi yükseltir dedi bende şuan olmadım ve gecikmezdi ama yok yok testtede çıkmıyor bu ara çok var böle mevsim geçişleri falan ama umarım istiyorsan Allah gönlüne göre versin bende çok istiyorum dr beni çağırdı adetin 4. günü daha olmadım düşün :)hap verecek sanırım bide iğne 5 sene yazmışsın dr a falan gittinmi cnm durum nedir

cnm evet 5 senedir istiyorum bebik benim tüplerde vardı problem ama ameliyat oldum hala beklemedeyimmmmm hayırlısı diyorum ama 5, günüm ve hala tık yokkk idrarda bişi çıkmadı bakalım umut işte hayırlısı umarım geç dölenmedirrr ondan böle sonuç çıkıyodurr ben umutluyum yaaa bu ay bişiler var gibi hayırlısı artıkkk:gitme:

bende de adetin 3. günü 1.20 çıkmıştı sonuç yani adetliyken benim damarlarımada dikkat ettim göğüslerimde 2 aydır belirgin ama hamile değilim

bende de adetin 3. günü 1.20 çıkmıştı sonuç yani adetliyken benim damarlarımada dikkat ettim göğüslerimde 2 aydır belirgin ama hamile değilim

inşallahh ben hamileyimdirr yaaa allahımm her isteyene versinn inşallahhhhh peki o değerin çıktığı ayy ilaç felan kullanmışmıydın cnmm yumurtlama ilacı felann herangi bir ilaç kullanmışmıydın cnmmmbilmiyorumkismile

kızlar bu arada bu gün bende hafif bulantı olduu :CüvCüv:

Back