canım belki geç döllenme olmuştur, kim bilir
evet olur belirtiler ama degerrin çok düşük ama belkı dedıkleri gibidir gec döllenme olmusdur hem hala adet olmadıysan hamile olabilirsin daha öncede gecikmelerin oluyomuydu .. bide idrar da deneseydiin
en fazla 3 gün geçiyodu adetim bu günde 4, günüydü idrarda denedim bugün ama sonuç negatif maaleseff ama beklemeye devam bakalım hayırlsııı bi topikte okuduğuma göre bi arkadaş adet gecikmesinin 5. günü yaptırmış ve sonucu 1,9 çıkmış ve doktoru gebelik yok demiş adetini bekle demiş ama aradan 10 gün felan geçmiş ama hala adet olmamış ve bu arada bulantı sorunu olmuş tekarar doktora gidip test yaptırmış ve sonuçç şaşırtıcı derecede yüksek çıkmışş yani geç döllenme diye bu olsa gerek benimde öle olabilir diye beklemedeyim bakalım inşallahh öyledirrrrr:Saruboceq:
insallah dedigin gbidir insallah oyle cikar yukselir bence hamilesin
bana oyle geliyo yinede umitlenme kendini ikisinede hazirla belli olmaz
senin icin cok dua edicem bugun cuma allah im gonlune gore versin
canım benim neredeyse 2 ay olacak adet olmayalı.adetim düzensizdi ama en fazla 15 gün falan.2 hafta önce kan testinde <0.100 yazıyordu.dün yine yaptırdım başka bir yerde bunda da <2.00 yazıyo.bu 0.1 ler ve 2 ler neye göre yazılıyo yaa(hala adet belirtim yok.doktor bana adetimi sökecek bir ilaç verdi ama kullansam mı?
inşallah canım acaba kendimimi mi kandırıyorum diyorum bazen.buraları okudukça cok fazla hevese kapılıyorum.ilaca başlayıp bir an önce adet mi olsam yoksa beklesim mii bilemiyorum yaa.doktora ısrarla sordum bi de grip oldum ben soguk algınlıgı ilacı falan içmiyorum.ama bugüne kadar hiç bu kadar bel agrısı kasık agrısı hissetmemiştim ya gece rahatsız ediyodu daha 1 haftaya kadar.şimdi cok fazla hissetmiyorum.göğüslerim öncelerde felaket acırdı her tarafı ama bu ay sadece uç tarafı dokununca acıdı hep.tatlıyı cok severdim 2 aydır canım hiç tatlı istemedi.o kadar ümitliydim ki yüzde 70 cıkar diyodum ama olmadı.
yok canım ben ilaç kullanmadım hiç bitki falanda kullanmadım.senin 5.günü olma ihtimali var tatlım da benim artık 2 ay geçti yaaaa.olsaydı cıkardı büyük ihtimalle.artık kendimi dinlemiyorum.hayırlısı artık.sende öyle yap kafana takma sende valla bu belirsizlikler yüzünden günlerim hep net başında geciyo ya.kendime eşime cok fazla vakitte ayıramadım.ama bir süre ara vericem.
cnm bende aynen şuan 3 gün geçti 1.20 çıktı cnm ama dr bana şöle dedi 30 daha olsa benim önceden öle bi olmuştu ben bunu kimyasal gebelik olarak değerlendirdim ama bu dr 80 falan olmalı dedi mesela yumurta büyür dedi çatlayamaz dedi kistleşir buda hcg yi yükseltir dedi bende şuan olmadım ve gecikmezdi ama yok yok testtede çıkmıyor bu ara çok var böle mevsim geçişleri falan ama umarım istiyorsan Allah gönlüne göre versin bende çok istiyorum dr beni çağırdı adetin 4. günü daha olmadım düşün :)hap verecek sanırım bide iğne 5 sene yazmışsın dr a falan gittinmi cnm durum nedir
bende de adetin 3. günü 1.20 çıkmıştı sonuç yani adetliyken benim damarlarımada dikkat ettim göğüslerimde 2 aydır belirgin ama hamile değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?