• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1+2 anneler burada bulusalim

:KK1:
Aynen benimde 4,5 yasindaki kizimi herkesten fazla ilgili, gerçi konuda ezmek istemiyorum, ona sen okulunda basarili ol ben bakarim kardeşlerine diyorum.

Annelermi bana sorarsan genç onlara sorarsan hemen yarin olecekler.. biri 56 diğeri 62 yasinda. Kendi annem hastalik hastasi, abartmayi sever.. K.V kiloda var yerinden kipirdamaya korkar.. iki kelimeden üçüncüsünü gorumceme bağlar, sanirsiniz melek bi kizi var. Gerçi seytanda bi melektir dimi yaaa.. :-)
Aynen bende kimsenin nazini cekmiycem bu sefer..

Ay dökülmüsum. İçimi yazmisim resmen..
Benzer şeyler bende de var:)) birilerine Muhtaç olma duygusu gerçekten çok kötü bir duygu.

Ya bi benmi diyodum bizimkiler de bana güvenme bakamayiz falan diyolar annem bir sokak ötede gelipte işlerim e yardimci olmaz gelir ay bi senmi hamilesin yap isini bana da kimse gelmedi der kaynanam da oğlumu arada alır onunla ilgilenir alt katimda oturur bende bu aralar aslında zorlanıyorum 8 yasinda kızım sağolası benim elim kolum yere düşen bi şeyi alamıyorum o yardimci bana artik bakalım bide eşim temizlik ıslerimi yapar hafta sonları artık idare edecem doğuma kadar

Ya bi benmi diyodum bizimkiler de bana güvenme bakamayiz falan diyolar annem bir sokak ötede gelipte işlerim e yardimci olmaz gelir ay bi senmi hamilesin yap isini bana da kimse gelmedi der kaynanam da oğlumu arada alır onunla ilgilenir alt katimda oturur bende bu aralar aslında zorlanıyorum 8 yasinda kızım sağolası benim elim kolum yere düşen bi şeyi alamıyorum o yardimci bana artik bakalım bide eşim temizlik ıslerimi yapar hafta sonları artık idare edecem doğuma kadar
Zamane çocukları vardı şimdi zamane yaşlıları var. Kimse keyfinden olmak istemiyor.

Amaan gelmesinler, en azindan böyle kafam rahat, yapabildigimi yapiyorum, yapamadigimi daha sonra yine ben yapi yorum, karnimmi agridi yatiyorum valla, böyle mutluyum ben. Şuan doğum için etrafa deki düzen veriyorum yavaş yavaşta temizligimi yapmaya calusiyorum, tamam yoruluyorum ve de gece çok agrim oluyo ama enazindan kafam rahat..
Var sin doğum sonrasida misafir gibi gelsinler yeterki benim evimin düzenini bozmasinlar, ben bakarim ikizlerimede kizimada.. nede olsa artik bebek alti almayi, onlari banyo ettirmeyi biliyoz ( hoş, anneler kizimi bi kere bile yikamadilar, altinida kendi annem hic alma di, KV ise en fazla 3-4 defa alt almistir)

Kizlar en guzeli evimizin duzeninin bozulmamasi. Yaslilar hele iki dünür biraraya gelince hem birbirlerine satasiyolar hemde anneyi bunaltiyorlar. Benimde annem uzakta. Dogumdan sonra en fazla 45 gun kalabilir. Sonrasinda 4 yaşındaki oglum ikizlerim esim ve ben kalacak. Benim oglum hem gok kucuk hem cok hareketli. Beni korkutan bu ama Allah buyuk yardım eder insallah

Back
X