• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız bebek isim önerisi ve kız bebek büyütmek üzerine ..

Neden erkeklere hacı dede gibi isim koyuyorsunuz da kız olsaydı modern Miray?

Ikıncı oglana Mahmut olmasın bari, Mahmut ya şaka mı?
Sebebi var. Ve bu sızı ılgılendırmez. Sızde kendı çocuğunuza istedgınız ismi koyarsınız. Zaten emre yı kullanacagız. Esımın dedesı vefat etti. Ondan koyuyoruz. Yoksa bende pek sevmıyorum. Yani.

Arkadaşlar bir oğlum var ve şuan 2.ye hamileyim , 17 haftalık kız olduğunu öğrendik ♥️ kız bebeğime isim arıyorum ve bi yandan da düşünüyorum kız bebek nasıl olacak ? Daha nazlı mı olur huysuz mu olur nebiliyim erkek bebek çok yaramaz o kesin de kızın huyu suyu nasıl olur bilmiyorum hem biraz telaş hem korku var , oğlumu asla ihmal etmek istemiyorum ama yenidoğan çok ilgi istiyor , kafam çok dolu neyse isim önerilerinizi bekliyorum, oğlumun ismi ege , uyumlu olmasa olur kızımn ismi
Ada -İnci çok güzel bence :) benimki kız , uslu akıllı olur dediler ama zor bi bebekti ağlamalar krizler uyumamalar 😅neyse sizi korkutmayayım ama öylr ya da böyle geçiyor zaman hele 2 çocukla ne olduğunu bile anlamazsınız derler bi bakmışsınız nüyümüş .sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah 🌸

Salya der gibi degıl mi.. Direkt oyle yankılanıyor kafamda
Bide zaten Cok zorlama bi isim.
Elifle yaşar evlenmiş cocugun ısmını kendı İlk hecelerinden zorlamışlar bence. Sonra da kımse elestırmesın dıye cennete düşen cart curt.
Harbiden bir ara o modo vardi değil mi karı koca isimlerinin hecelerini birlestiriyordu😂 kız bu uyduruk isimler ordan mi çıktı acaba ?

Ada -İnci çok güzel bence :) benimki kız , uslu akıllı olur dediler ama zor bi bebekti ağlamalar krizler uyumamalar 😅neyse sizi korkutmayayım ama öylr ya da böyle geçiyor zaman hele 2 çocukla ne olduğunu bile anlamazsınız derler bi bakmışsınız nüyümüş .sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah 🌸
İnci ismini çok seviyorum ama komşumuzun ismi ve kendisini hiç sevmediğim için ismini de koymak istemem , şimdi adımı bile koymuş beni kıskanıyor demesin 😅

Back
X