Benim de biri 6 yasında diğeri 4 yasında iki oğlum var. 3 olsun derken Allah ikiz nasip etti. Benim ailem de başka şehirde. İzinle raporla 6 aylik olana kadar esimle ben bisekilde basaricaz inş. Sonrasi Allah kerim. Tek korkum büyük oğlum okula başlıyor bu sene, onunla yeterince ilgilenememek. Allah yardımcımız olsun. Benim gibi 2+2 olan tecrübeli biri var mı?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
1+2 anneler burada bulusalim
- Konu Sahibi ozcn
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Benimde 6 yaşında bir kızım var şimdi bir kız bir erkek ikizlere hamileyim artık geri sayım yapıyorum 5eylul doğum tarihi verdi dr tek çocuk çok zor olmadı ama şimdi ikiz herşey iki katı demek Allah kolaylık versin hepimize inşallah birden 3 çocuk annesi olacağım sağlıkla dogsunlarda herşey hallolur insallah
Neden doktorun 5 eylüle gün verdi? Bir sorun olmadığı surece sancı falan beklenmiyor mu? Benim doktorum hiçbirşey söylemiyorum. Haftada bir muayene o kadar. Hiç gün falan konuşmadık.wa
- 3 Kasım 2014
- 954
- 914
- 78
- 43
Normal doğum olmayacak 36 haftayı doldurunca alacak dr ondan gün verdi sancı beklemiyecegim yaniNeden doktorun 5 eylüle gün verdi? Bir sorun olmadığı surece sancı falan beklenmiyor mu? Benim doktorum hiçbirşey söylemiyorum. Haftada bir muayene o kadar. Hiç gün falan konuşmadık.wa
- 25 Eylül 2008
- 5.564
- 128
- 363
- 45
Benimde 4,5 yasinda kizim var. Şimdi ikiz ogluslarim olacak inslh. Kismetse bende yalniz bakacak olanlardanim. Son zamanlarda beni en çok düşündüren kizimin buyil anasinifina basliycak olmasi. İkizlerle kizimi nasil okula götürüp getiricem. Komsular bizler yardimci oluruz dedilerde, kimden ne kadar yardim istenirki,
Herkese hayirli doğumlar, hepimize 36-38. Haftalari görmek nasip olur inslh.
Herkese hayirli doğumlar, hepimize 36-38. Haftalari görmek nasip olur inslh.
- 8 Haziran 2015
- 156
- 31
- 18
- 37
Şuanda size doktor ne dedi doğum için gün verildimi tek yumurta ikizleri benimki doktor 34 haftalık alınır diyor sizinde sanırım gün yaklaşmışBende 1+2 yimm ☺4.5 yaşında bir kızım 2 tane de oğluşum olacak kismetse.ilk bir kaç ay annem gelecek sonra yalnız bakacağım korkuyorum kızımı ihmal etmekten İkizlere bakamamaktan
- 23 Mayıs 2010
- 172
- 31
- 323
Canim 15 ile 20 si arasında doğum olacak inşallah tabi erken gelmezlerse benim çift yumurta ikizi. Dr önce 34 ü görürüz inşallah diyordu sonra 36 şimdi bekleriz diyo problem olmazsaŞuanda size doktor ne dedi doğum için gün verildimi tek yumurta ikizleri benimki doktor 34 haftalık alınır diyor sizinde sanırım gün yaklaşmış
- 23 Mayıs 2010
- 172
- 31
- 323
İnşallah canım görürsün elbette.ben idrar yolları enfeksiyonu olmuştum.Ya benimde idrarda protein çıktı sizdede boyle sorun oldumu bakayım 24 saatlik idrar toplama yapıyorum cuma günü sonuç çıkacak inşallah bende 34 görürüm
Kizlar benimde 4 yasinda bir oglum var ve simdiden onu cok ihmal ettim. Ilk 13 hafta ka namam oldugu icin yatmak zorunda kaldim. Sonrada hem karnim cok cabum buyudu hemde biraz tedirginlikten hep fiziksel aktivitemi kisitladim. Bide plesan ta previa cikti en son. oglum oynamak istiyor, uzerime atliyor yavrum. Yapma oglum etme oglum,hastayim falan dedikce dahada hircinlasti. Kış gelinnce senle yine cok oynicaz,simdi sismanim diyorum. Ama cok üzülüyorum
- 25 Eylül 2008
- 5.564
- 128
- 363
- 45
- 6 Ağustos 2010
- 1.892
- 3.809
- 333
canım, 4 yaşındaki bir çocuğa zor bir hamilelikte geçirsek, her zaman "annecim ben çok sağlıklıym" mesajı vermek gerekiyormuş.Kizlar benimde 4 yasinda bir oglum var ve simdiden onu cok ihmal ettim. Ilk 13 hafta ka namam oldugu icin yatmak zorunda kaldim. Sonrada hem karnim cok cabum buyudu hemde biraz tedirginlikten hep fiziksel aktivitemi kisitladim. Bide plesan ta previa cikti en son. oglum oynamak istiyor, uzerime atliyor yavrum. Yapma oglum etme oglum,hastayim falan dedikce dahada hircinlasti. Kış gelinnce senle yine cok oynicaz,simdi sismanim diyorum. Ama cok üzülüyorum
yoksa çocuk anneme birşey oluyor kaygısıyla "anksiyete (ölüm korkusuna eş değer bir korku" yaşarmış.
çünkü erken dönemde çocuklar kendisini annesiyle bir bütün olarak görüp, anneme birşey olursa ben ne yaparım diye endişeye kapılabiliyorlarmış.
zor biliyorum, ama ben iyiyim annecim, sadece biraz yoruldum vs demek lazım.
hastayım dememk lazımmış.
bebeklerine sağlıkla kavuşman dileğimle...
- 25 Eylül 2008
- 5.564
- 128
- 363
- 45
Zaten agrim var dediğimde üzülüyor, biraz dinleneyim geçecek karnim büyüdüğü için Yoruldum felan diyom. Bide bu aralar beni hep gözünün önünde tutuyo, çöp atmaya bile ciksam 'oyalandin anne merak ettim' diyor..
Ne güzel ayri odada uyuyordu simdi geceleri bizim yatağa geliyor ama beni rahat siz etmesin diye babasinin yanina yatiyo, biliyorum yanlis ama babasida bende kiyamiyoz kizcemize işte
Ne güzel ayri odada uyuyordu simdi geceleri bizim yatağa geliyor ama beni rahat siz etmesin diye babasinin yanina yatiyo, biliyorum yanlis ama babasida bende kiyamiyoz kizcemize işte
- 25 Eylül 2008
- 5.564
- 128
- 363
- 45
- 18 Mart 2015
- 1.417
- 633
- 73
Merak ediyorum anneleriniz yaşlı mı? Bizimkilerden de hayır yokta. Millette ne anneler varYanlizim, doğumdan sonrada yalniz olacam.. benim annelerden fayda yok, gelirler 1 hafta kalir giderler, o süreçte de bide hizmet beklerler. Dogumada hastaneye gelmeyceklerini defalarca söylediler... onlar yapamazlarmis, yeni doğmuş bebeği kucagina alamazlarmis.
Benim 11 yaşında ogluşum var şimdiden bana çok yardımcı burda ikiz annelerini okuyunca daha cesaretleniyorum aslında yalnız bakmak istiyorum oglumda çok sorun oldu sen tuttun ben tuttum resmen psikolojim bozuldu allah yardım eder ben inanıyorum kimseye altından kalkamayacagı yükü vermez eşinde sagolsun ilgili şimdiden yükümü hafifletti valla kimsenin kaprisini nazını çekememYanlizim, doğumdan sonrada yalniz olacam.. benim annelerden fayda yok, gelirler 1 hafta kalir giderler, o süreçte de bide hizmet beklerler. Dogumada hastaneye gelmeyceklerini defalarca söylediler... onlar yapamazlarmis, yeni doğmuş bebeği kucagina alamazlarmis.
- 25 Eylül 2008
- 5.564
- 128
- 363
- 45
Aynen benimde 4,5 yasindaki kizimi herkesten fazla ilgili, gerçi konuda ezmek istemiyorum, ona sen okulunda basarili ol ben bakarim kardeşlerine diyorum.
Annelermi bana sorarsan genç onlara sorarsan hemen yarin olecekler.. biri 56 diğeri 62 yasinda. Kendi annem hastalik hastasi, abartmayi sever.. K.V kiloda var yerinden kipirdamaya korkar.. iki kelimeden üçüncüsünü gorumceme bağlar, sanirsiniz melek bi kizi var. Gerçi seytanda bi melektir dimi yaaa..
Aynen bende kimsenin nazini cekmiycem bu sefer..
Ay dökülmüsum. İçimi yazmisim resmen..
Annelermi bana sorarsan genç onlara sorarsan hemen yarin olecekler.. biri 56 diğeri 62 yasinda. Kendi annem hastalik hastasi, abartmayi sever.. K.V kiloda var yerinden kipirdamaya korkar.. iki kelimeden üçüncüsünü gorumceme bağlar, sanirsiniz melek bi kizi var. Gerçi seytanda bi melektir dimi yaaa..
Aynen bende kimsenin nazini cekmiycem bu sefer..
Ay dökülmüsum. İçimi yazmisim resmen..
Evet iki bebek tek bebekten daha zor olacak ama biz en azından tecrübeliyiz ben oglumda aglayınca ne yapıcagımı şaşırıyodum sonra bir rutin oturttum kendime iki yıl çok fazla evden dışarı çıkmadım ne oglumun ne kendimin düzenini bozdum çokta rahat ettim o uyuyunca her işimi hallettim kendimde dinlendim çocugun uyku yemek düzeni hiç aksamadı dolayısıylada dogru düzgün ne hasta oldu ne de huysuzlandı biraz büyüyünce mama sandelyesine ottutturup her işimi o uyanıkken yaptım hem onunla konuştum hiç yalnız kalmadı benimle dogum yapan arkadaşlarım çok mana buldular çıkmıyorum çok diye herkesin kendi tercihi kreşe başlayınca o günlelerin acısınıda çıkarttım ikizlere kadar bol bol gezdim belki iki bebekte o rutini otutturmak zor olucak ama denicem sonuçta çocuklarımın düzeni herseyden önemli