1, 2, 3.. mobbing!

oyyy kuzum ya acaba illaki su isten kurtulup kendi mesleginle ilgili is bulana kadar farkli bir dalda mi calissan en azindan evi dondurebilmek adina.Orda calisirken yine is aramaya devam edebilirsin.Malesef insanlar cok acimasiz ve benciller.Burda calismaya devam ettikce sanirim psikolojiniz her gecen gun daha da bozulacak gibi ko insallah oyle olmaz

başka sektörde de işe alınmıyorum eğitimimden dolayı. Kimi yer az buluyo kimi yer çok. Anlamadım ben ya bu insanları ne istiyolar benden gerçekten psikolojim baya bozuldu bayram tatilinde bile her gece kabus gördüm bana zarar veriyolardı. Sürekli hasta hissediyorum işe ağlayarak gidiyorum. İşin kötüsü çok çaresiz ve desteksiz kimsesiz gibi hissediyorum yaralarımı deşiyolar böyle hissettirerek insanlık değil bu ya... Ben ki etrafı tarafından çok güçlü ve kolay kolay umursamayan biri olarak tanınırım. Bunlar beni ne hale getirdi.. Lütfen bana dua edin

Yani ben havlu atıyorum.pes ediyorum demissiniz.
Ev gecindiriryorsunuz.su durumda nasıl geçineceksiniz?
Şu an yeni bir iş bulmadan ayrılmak ben olsam yapmam.
Evet yoruldunuz ama psikiyatrik bir destek alıp sizin için en doğru kararı en doğru zamanda vermek en guzeli

Kendini kesinlikle güçlendir.online psikiyatri psikolog her türlü imkan var.yoneticinle konuş.belki başka bir odaya vs alınırsın.su an depresyondasın bence sağlıklı karar verebilmen mümkün değil.

Mobing yaptılar bana sikayet ettim sorustirma açtılar üst yönetim de beni go dermek istedi.gitmiyorum dedim.ben bunların sözüyle asla gitmem.hem işten çıkacaksanız da tazminatınızı bırakıyorsunuz.su an hem psikolojik ve hem psikiyatrik destek alıyorum.

Teşekkür ederim. İşe gidiyorm şu an yöneticimle görüşücem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…