Ben etkisini gördüm canım. Salata ve çorbayla geçiştiriyorum. Ekmek vs yok. Her akşam bi çorba yaptım kendime. Haftalardır duran kilom düşmeye başladı. Sen kaç kilosun tatlım?
bu hafta idare etmeye çalışcam canımSen akşam yemeklerini kısıtla inecek bence
Canım nerelerdesin?bu hafta idare etmeye çalışcam canım
Canım nerelerdesin?
Çok geçmiş olsun tatlım. Ben de finallerim başlayacak yakında. Onun telaşındayım. Geçip gidiyor günler. Diyet ne alemde?Burdayım kuzum
düğün falan vardıı faranjit olmuşum bide
kötüyüm yani anlıycağın sen napıyorsun
zorlamıyorum canım çokta tıka basa yemiyorum canım ya öyle gidiyor tartıyada bakmıyorum hiçÇok geçmiş olsun tatlım. Ben de finallerim başlayacak yakında. Onun telaşındayım. Geçip gidiyor günler. Diyet ne alemde?
Sen zaten iyiydn canım. Sıkılaşmaya ihtiyacın var sadece. Yine de çok salmamak lazım tabi. Geçen hafta bn de hunharca yedim de yedim.zorlamıyorum canım çokta tıka basa yemiyorum canım ya öyle gidiyor tartıyada bakmıyorum hiç
bi saldım kendimi ama hadi bakalım hayırlısı
yok yemem canım o kadar meraklanma trambolinle aramdaki bağı oluşturmam lazımSen zaten iyiydn canım. Sıkılaşmaya ihtiyacın var sadece. Yine de çok salmamak lazım tabi. Geçen hafta bn de hunharca yedim de yedim.
Evet ya hevesle gelmesini bekliyordun aslında günde yarım saatini ayırsan yeteryok yemem canım o kadar meraklanma trambolinle aramdaki bağı oluşturmam lazım
ama geldiğinden beri o kadar boş vaktim olmadıgını gördüm canım ya :)Evet ya hevesle gelmesini bekliyordun aslında günde yarım saatini ayırsan yeter
Becerikli hatunsun sen yaratırsın ona bi yarım saatama geldiğinden beri o kadar boş vaktim olmadıgını gördüm canım ya :)
aynen canım ama bu hafta ne zaman başlarım bilmiyorumBecerikli hatunsun sen yaratırsın ona bi yarım saat
Kurtlarını dökmüşsündür ne güzelaynen canım ama bu hafta ne zaman başlarım bilmiyorum
baya bi yorgunum düğün mahvetti beni ayaklarımın altı ağrıyor resmen
evet ben veremedim size disiplinKurtlarını dökmüşsündür ne güzel
Çok ara verme özletme kendini.
Ben de daha disiplinli olması için dün 7. takıma katıldım. Kendi baiıma yapamıyorum ben bu işi. İyice şımardım
Bebeğim sen disiplin verdin tabii ki. burayla beraber yürütecem. Bırakmam burayı.evet ben veremedim size disiplin
iyi yapmışın canım bende başlıycam
hastalığın üzerine o yorgunluk mahvoltum
veririm canım tabiki hergün yazmak bu aralar istemiyorumBebeğim sen disiplin verdin tabii ki. burayla beraber yürütecem. Bırakmam burayı.
bayağı yorulmuşsn sen anlaşılanveririm canım tabiki hergün yazmak bu aralar istemiyorum
çalışmak bile istemiyorum sadece su an uyuycam
ya evet hastalık kötü canım yabayağı yorulmuşsn sen anlaşılan
İlaç kullanıyor musun tatlım ?ya evet hastalık kötü canım ya
uyku yok gece burnum komple tıkanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?