kot elbise ve gömlek satıldı ................
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1-kelebek takım crazy8 gymboree un diğer mağazası tee 18-24 şapka 12-24 espadril de 6no yani 24 ay 2 yaş uyumlu ben 24 ayken giydremedm benmkinn ayakları tombiş değil biliorsun:) hepsi sıfır tee ve şapka yıkandı sadece ayakkabıları giydiremediğim için onlarda kaldı hiç gyilmedi. 35 espadril 15 şapka 15 tee espadrilin etiketi 20usd bide her parçaya 15 tl kargo parası veriorum bana sadece sandalet 55 tl ye gelmişti. tee ve şapkada 15er tl set halinde alınırsa 60tl. her renkle giyilcek bir takım.
2-panda elbise gymboree 18-24 20tl
3-kot şort c&a 12ay ama kalıbı biraz geniş biz daha uzun süre giydik. 10 tl
4-çiçekli tunik lcw size olmaz 9 ay çnkü :)
5-disney minnie tee 18 ay 5 tl
6-sarı kelebek takım 18ay teesinde çok küçük bir tükenmez kalem lekesi var ama rahatsz edck gibi değil takım 10tl
7-lcw kedili takım 24 ay 2yaş 10 tl
8- sarı takımda 12 ay küçük size:)
tesekkur ederim. sac kurutmali makyaj seti duruyor mu ? duruyorsa onu ve son ekledigin kirmizi gap etegi ayirabilir msn cnm bana, otekilerle ilgili de haber verecegim hemen.
Canta ne kadar kalpli oan
Eki Görüntüle 913406 Eki Görüntüle 913408 Eki Görüntüle 913407
92 cnm etiketli paçaları kıvrılıp 1.5 yaştan yaklaşık 3 yaşa kadar giyilebilir. 1-2 kezy giyildiği için tertemiz. eldiven ve ayaklıklıdır.
Fiyat 30tl
görünce çok şaşırdım bunlar benim çektiğim fotoğraflar..sizde de aynısı mı var anlamadım
Yeni astronot aldım ben de,sizde aynisinin olduğunu bilseydim hiç aramadan alırdım,çok sıcak tutuyordu,rengi de cok hoştu :) şimdi aldığımdan da memnunum gerçi
Cnm selam. 1-2-3-4-5-7 alabilirim, bedenleri nedir ?
mor, gri ve pembe eşofman takımlarının beden ve markaları nedir??