Bebek İkinci El 1-1.5-2 yaş hepsi birarada...

canım elinde olan ürünleri bi güncellermisin hepsi çok güzel.
kızım şimdi 5 aylık yaz için alabileceğim bişeyler olabilir ama karıştı birbirine.
9-12 aylık kışlıklar toptan satılmış sanırım başka varsa bakabilirim

canım elinde olan ürünleri bi güncellermisin hepsi çok güzel.
kızım şimdi 5 aylık yaz için alabileceğim bişeyler olabilir ama karıştı birbirine.
9-12 aylık kışlıklar toptan satılmış sanırım başka varsa bakabilirim

Canım ailemin yanındayım yarın döncem eve ozmn ayarlycm kalanların resmlerni toplayıp tekrr paylaşcm siz cuma takip edeblrsnz:)

Canım kıyafetleri çok beğendim. Hepsi temiz yeni gibi. Hediyeler için de çok teşekkür ederim. Mahçup ettin beni..

rica ederim cnm olurmu sağlıkla giysin hepsini:) bizde oyuncağımıza bayıldık eve geldik kurduk hemen hala oynuyoruz:) teşekkür ederiz tekrar görüşmek üzere kendinize iyi bakın sevgiler..

$010.jpg
$001.jpg $003.jpg
$005.JPG
$013 (1).jpg
$011.JPG
$016 (1).jpg $017 (1).jpg
$015 (1).jpg
$018 (4).jpg
$020.jpg
$025 (1).jpg
$029.jpg
$926.jpg
$952.JPG
$947.JPG
$953.JPG
$1468720_485117891597829_1529948842_n.jpg

çiçekli eşofman takımın beden ve fiyatını öğrenebilir miyim size zahmet

mrb çiçekli eşofman takım arada küçük beden kalıp gözden kaçanlardan 6-12 ay 3 parça 15 tl
Pembe zebralı takım tokası o değil ama onu kaybettik yine zebralı başka bir tokası var takım 20 tl 1.5-2 yaşa uygun altına siyah rugan ayyakabılar da var aynı yaş aralığı için 22 numara sıfır 20 tl oda resimlerde görmüşsnzdür biz süet olan ayakkabımızı giymiştik altına ruganlar kaldı giyemeden büyüdük:)

eteklerı tullu olan elbıselerı satıldımı bas sayfada vardı puantıyelı
aman allahım ben onları cok beyenmısdım ama
bıde son sayfadakı pempe eteklı takım son ne olur ya aysem 9 aylık yaza olurmu ona :nazar:

eteklerı tullu olan elbıselerı satıldımı bas sayfada vardı puantıyelı
aman allahım ben onları cok beyenmısdım ama
bıde son sayfadakı pempe eteklı takım son ne olur ya aysem 9 aylık yaza olurmu ona :nazar:

mrb ilk sayfadaki satıldı son resimdekide büyük olur maalesf :( 2-3 yaş arası giyilcek bir takım. başka bir gymboree takım var pembe tütü etek külotlu muz çorabı ve tacı var onlar 1 yaşa olur anca onların burda resmi yok ama eteğin beli lastikli olduğu için hala giyiyoruz biz:(

mrb çiçekli eşofman takım arada küçük beden kalıp gözden kaçanlardan 6-12 ay 3 parça 15 tl
Pembe zebralı takım tokası o değil ama onu kaybettik yine zebralı başka bir tokası var takım 20 tl 1.5-2 yaşa uygun altına siyah rugan ayyakabılar da var aynı yaş aralığı için 22 numara sıfır 20 tl oda resimlerde görmüşsnzdür biz süet olan ayakkabımızı giymiştik altına ruganlar kaldı giyemeden büyüdük:)

çiçekli takım tam bize göreymiş kızım 6,5 aylık .markası nedir canım onun.pembe elbisenın de tokasını çok beğenmiştim başka ne alabilirimki ?

çiçekli takım tam bize göreymiş kızım 6,5 aylık .markası nedir canım onun.pembe elbisenın de tokasını çok beğenmiştim başka ne alabilirimki ?

çiçekli takım lcw marka küçük birkaç parça daha var onların resmlerinide çekiym yüklerim buraya bakarsnz isterseniz. hatta gerideki resimlerde var sanırım sarı bir şortlu takım var 1 yaşa uygun yazlık sıfır takım oda c&a club markası bir kaç aya yazlıklar çok pahalncak sezon diye oonada bakablrsnz. otakımda 15 liraydı.

Back