Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kalpli 3'lu set kac yas acaba?
mrb 2-3 yaş etiketli
İcindeki kirmizi bady uzun kollu mu?kizim seneye kisa 2,5-3 yasinda olacak acaba uyarmi kalibi nasil?montu kalinmi ayrica mont gibi tek kullanilabilirmi?cok sordum dimi?
evet canım uzun kollu boğazlı kıvrılabilen bir bodysi var ztn 2-3t etiketli yani 2ve 3 yaş arası. montuda karda giyilcek gibi değil su geçirir yani kumaş çünkü ama sıcak tutması açısından oldukça kalın öyle ince bişey de değil.
merhaba anelssa özelden msj yazmıştım gelmedi herhalde benim kargo ne oldu geri döndüysende özelden msjın gelmedi ?
merhaba anelssa özelden msj yazmıştım gelmedi herhalde benim kargo ne oldu geri döndüysende özelden msjın gelmedi ?
bu ayakkabılar duruyormu fiyatı ve numarası nedir.
Birde duruyorsa makyaj setinin fiyatı nedir
Eki Görüntüle 882660 Eki Görüntüle 882662
minnieli olan 22 no ama kalıbı biraz geniş 22.5 gibi oyüzden epey giydik. 25 tl makyaj setide 5 tl
teşekkür ederim 21 numara olsaydı iyi olucaktı.İyi satışlar.
Canim lcw kalpli sweet, lcv esofman alti pembe, ca sari sortlu takim, ff pembe firfirli ve dogumgunu tacini bana ayirirmisin, birde t shirtlerde ilk sari ve en sondaki pembeyi, sevgiler...
kargom geldi az önce .teşekkürler hediye içinde anelssa![]()