Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Etiketleme yapmayı bilmiyorum.Siz biliyorsanız katılanları eklermesiniz. Unutmuşlardır belki200 tane Salavat_i Fatih aldım
Biz okumaya başladık Ya Latif bitti. Salavat-ı Fatihten alır mısın canimKatılabilim
Evet 100 tane aldım
ftemiz Fadime duası;
Allahım benim kalbimden geçen tüm dileklerimin hayırlısı ile kabul olmasını, kendimi gösterebileceğim ve hakettiğim maaşı alabileceğim, devamlı olacak bir iş nasip et Allahım. Ailemdeki herkese huzur, sağlık, mutluluk ve bereket dolu bir hayat diliyorum. Dua arkadaşlarımın dualarını da kabul eyle Allahım.
Beni de ekleyebilir misiniz?
Beni de ekler misiniz kızlar
Hanımlar hadi herkes alsın.Salavatı fatih 500 kaldı.Katılmak isteyenler başlasın200 okudum kalan Ya Latif 600
200 de ben aldım kalan 300Hanımlar hadi herkes alsın.Salavatı fatih 500 kaldı.Katılmak isteyenler başlasın
Hanımlar hadi herkes alsın.Salavatı fatih 500 kaldı.Katılmak isteyenler başlasın
Canım bana okuyoruz. 1. Sayfada duam var.Umut_2019
Kızlar Fadime arkadasimiza mi okuyoruz? Geçmiş postlara baktim kafam karisti kime niyet edeceğimize dair.
100 aldim kalan 200
Ben okudum Allah kabul etsinBiz okumaya başladık Ya Latif bitti. Salavat-ı Fatihten alır mısın canim
Beni de ekler misiniz kızlar
Hanımlar Salavatı Fatih 200 adet kaldı.Sizde alırsanız biter.Yarın yeni kişiye geçeriz..Okuyanlar grup yöneticisi gelince listeye eklenir.200 okudum kalan Ya Latif 600
Umut_2019
Kızlar Fadime arkadasimiza mi okuyoruz? Geçmiş postlara baktim kafam karisti kime niyet edeceğimize dair.
100 aldim kalan 200
ALLAH RAZI OLSUN. Senin de duaların kabul olsun INŞAALLAHKızlar ben devam edemeyeceğim bazı sebeplerden dolayı, Allah hepimizin dualarını kabul etsin, gönlüne göre versin inşallah.
Umut_2019 arkadaşım kendime aldığım sayıyı tamamladım Allah kabul etsin, en kısa sürede hem kalbinden geçenler nasip olsun, hem de sıkıntıların bir bir çözülsün inşallah
100 aldım kalan 100 Salavatı FatihHanımlar Salavatı Fatih 200 adet kaldı.Sizde alırsanız biter.Yarın yeni kişiye geçeriz..Okuyanlar grup yöneticisi gelince listeye eklenir.