Hakkinizda hayirlisi olsunKızlar bende geldim aranıza.Ben Salı günü 5. Tüp bebek tedâvime başladım.bende rezerv azlığı var ve şu anda 2/3 yumurta gelişiyor.inşlh kalitelidirler.
bndede rezerv azlığı var acaba sizin amh niz kaç bu durumu öğreneli ne kadar zaman oldu acaba Allahim hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşallah.Kızlar bende geldim aranıza.Ben Salı günü 5. Tüp bebek tedâvime başladım.bende rezerv azlığı var ve şu anda 2/3 yumurta gelişiyor.inşlh kalitelidirler.
Benm amh 2 yıl önce 0.90 dı bu yıl ölçtürdüm 0.75 çıktı.evlendikten sonra 4 ay korunmadık sonra dr gittik benim annem 35 Yaşında menapoza girdi.ilk o zamn öğrendim acı gerçeği.bi 4 ay daha bekleyip başladık tedavilere.2 yılda 1 aşılama 4 tüp yaptık.Bu da 5. İnşlh mutlu sona ulaşırız.senin kaçtı amhbndede rezerv azlığı var acaba sizin amh niz kaç bu durumu öğreneli ne kadar zaman oldu acaba Allahim hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşallah.
Sağolasın cnm paylaşımın için.ilk tedavin iptal olduktan sonra hemen bu küre başladın mı.bu Kür ne kadar Yapılıyor.kürden sonra hemen hamile mi kaldın.biraz daha Detaylı yazar mısın.ben de amh düşüklüğü var.ya 2 ya 3 yumurtam oluşuyor ve bu 5. Tedavim.keşke daha önceden Görmüş olsaydım paylaşımınıkızlar öncelikler dualarım siiznle...
daha önce yumurtası oluşmadıgı için iptal olan biri olarak bu tedavı surecınızde bana şifa olan şeyi sizinle paylaşmak ıstıyorum daha evvelde paylastım. sizde şifa görün bana dua edin emi. aktardan ısırgan otu tohumunu karabiber cektırır gıbı cektırın her sabah bır kase yogurda bır yemek kasıgı koyup yıyın ikinci tedvaımde 36 yumurtam olusmustu... İnşallah sizede faydası olur öpüyorum
Sağolasın cnm paylaşımın için.ilk tedavin iptal olduktan sonra hemen bu küre başladın mı.bu Kür ne kadar Yapılıyor.kürden sonra hemen hamile mi kaldın.biraz daha Detaylı yazar mısın.ben de amh düşüklüğü var.ya 2 ya 3 yumurtam oluşuyor ve bu 5. Tedavim.keşke daha önceden Görmüş olsaydım paylaşımını
Anladım cnm.bende rezerv azlığı var işe yarar mı acaba.sizde problem neydi.ben 3 aydr arı sütü bal polen yiyedim inşlh o işe yaramıştır da 2 si de kaliteli olur yumoşlarıncanım tedavımden sonra basladım bır sonrakı tedavıme basladan 1 ay önce içtim tam 1 ay yedim içtim dıyorum pardon. her sabah 1 kase yorgurda bır yemek kası 1 ay bıttıgınde tedavıye basladım die bıraktım cunku ilaç içicektim ikisini karıştırmak ıstemedım o tedavımde yumurtalarım 36 adet toplandı . 7 si donduruldu.. 5 gün olrak. ve hamıle kaldım ama sonra kaybettım.
bu arada ben hulusi hocanın bir ara hastasıydım ama çok yoğun sabah 8 de gittim 11 de ancak muayene olmuştum. aklım hala orda kaldı diyebilirim .hulusi hocanın kıymetini bil
Hayırlı olsun inşallah. Ben de yarın ya da cuma başlıyorum iğnelere sanırım. Siz nerede yaptırıorsunuz?kızlar merhaba. bende cuma günü tüp bebek tedavisine başlıyorum. 15 aylık evliyim. bir 5 haftalık gelişmeyen bir gebelik birtane başarısız aşılama sonrasında şimdi sırada tüp bebek var. İnş hepimiz için hayırlısı olur.
Canım benim de yarın opum var.inşlh güzel sonuçlar alıruzPerşembe yumurtalar toplanacak bakalim Allahim hepimizin yardımcısı olsun insallah
benim amh 0.57Benm amh 2 yıl önce 0.90 dı bu yıl ölçtürdüm 0.75 çıktı.evlendikten sonra 4 ay korunmadık sonra dr gittik benim annem 35 Yaşında menapoza girdi.ilk o zamn öğrendim acı gerçeği.bi 4 ay daha bekleyip başladık tedavilere.2 yılda 1 aşılama 4 tüp yaptık.Bu da 5. İnşlh mutlu sona ulaşırız.senin kaçtı amh
siz nerde oturuyosunuz kaç yumurta varmisCanım benim de yarın opum var.inşlh güzel sonuçlar alıruz
evet maalesef yogunlugu var cok kalabalik.ama neresi kalabalik degilki:)bu arada ben hulusi hocanın bir ara hastasıydım ama çok yoğun sabah 8 de gittim 11 de ancak muayene olmuştum. aklım hala orda kaldı diyebilirim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?