0CAK - ŞUBAT AYINDA TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR

Merhabalar ,5 aralıkta transfer yapılmıştı negatif sonuçlandı,ikinci adetin ikinci günü mü dondurulmuş lar için tedaviye başlanıyor.

ocak sonu ve şubat ayında tüp bebek yaptırmayı düşünüyorsanız gelin birlikde bekleyelim, geçirdigimiz süreçleri birbirimizle paylaşalım inşallah rabbim hepimizin kucağını boş bırakmaz
bende bugün ilk iğneyle başladım inşşallah herşey güzel ve hayırlı olur

Merhaba arkadaslar bende bu ay tedavi yolunda ilk adimi atacagim insallah.. ankarada tecrube yasayanlar nerelerde yaptirdiniz acaba? Ben baskent hast hukusi hocaya gitmek istiyorum onerileriniz nelerdir?

ben bildiğim kadarıyla cevap vereyim. yeni tedaviyse en az 2 ay ara verilmesi tavsiye ediliyor. vücut hormon iğnelerinden biraz arınsın diye. ama donmuşlarla olan tedavi hakkında maalesef bilgim yok

Merhabalar ,5 aralıkta transfer yapılmıştı negatif sonuçlandı,ikinci adetin ikinci günü mü dondurulmuş lar için tedaviye başlanıyor.
negatifin için üzüldüm. dondurulmuşlarla ilgili bilgim yok ama mutlaka bilgisi olan bi arkadaş yazacaktır.

Merhaba arkadaslar bende bu ay tedavi yolunda ilk adimi atacagim insallah.. ankarada tecrube yasayanlar nerelerde yaptirdiniz acaba? Ben baskent hast hukusi hocaya gitmek istiyorum onerileriniz nelerdir?
hulusi hocanın kıymetini bil

etkisini gördünüz mü acaba tedavi nasıl ilerliyor ben bugün kullanmaya başladım

etkisini gördünüz mü acaba tedavi nasıl ilerliyor ben bugün kullanmaya başladım
Kaliteli yumurta oluşumunda kullanmıştı doktorum gebelik yasamadin amma yaşayan çok kişi tanıdım. Kanserde kullanılan bi ilaç fakat yumurta gelişiminde çok etkili

Kızlar bende geldim aranıza.Ben Salı günü 5. Tüp bebek tedâvime başladım.bende rezerv azlığı var ve şu anda 2/3 yumurta gelişiyor.inşlh kalitelidirler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…