bende bugün ilk iğneyle başladım inşşallah herşey güzel ve hayırlı olurocak sonu ve şubat ayında tüp bebek yaptırmayı düşünüyorsanız gelin birlikde bekleyelim, geçirdigimiz süreçleri birbirimizle paylaşalım inşallah rabbim hepimizin kucağını boş bırakmaz
ben bildiğim kadarıyla cevap vereyim. yeni tedaviyse en az 2 ay ara verilmesi tavsiye ediliyor. vücut hormon iğnelerinden biraz arınsın diye. ama donmuşlarla olan tedavi hakkında maalesef bilgim yokinşallah ikinci de tutarda 9 ay ara verirsin canımvalla zor insan maddiyat kısmını unutuyordaaaa onca iğne falan dondurulmuş da yok sıfırdan başlamak zor.sen adet olunca başlıcak mısın canım?birde negatifle sonuçlanınca hemen o kanamayla 2.başlanabiliyor mu??
inşallah kuzum inşallah :)
o ofisinden korkuyorum ben ya. bi ara detaylı anlat kuzum bana.Ben ofis-histereskopi yaptirdim 10dk dinlenip cikarsiniz opudan daha basit geldi bana.
negatifin için üzüldüm. dondurulmuşlarla ilgili bilgim yok ama mutlaka bilgisi olan bi arkadaş yazacaktır.Merhabalar ,5 aralıkta transfer yapılmıştı negatif sonuçlandı,ikinci adetin ikinci günü mü dondurulmuş lar için tedaviye başlanıyor.
hulusi hocanın kıymetini bilMerhaba arkadaslar bende bu ay tedavi yolunda ilk adimi atacagim insallah.. ankarada tecrube yasayanlar nerelerde yaptirdiniz acaba? Ben baskent hast hukusi hocaya gitmek istiyorum onerileriniz nelerdir?
Ne kadar dozla başladınızbende bugün ilk iğneyle başladım inşşallah herşey güzel ve hayırlı olur
200 le başladık hep te aynı olacakmış doktorum öyle söyledi::)Ne kadar dozla başladınız
femara adlı ilacı kullanan var mı arkadaşlar aranızda
Kaliteli yumurta oluşumunda kullanmıştı doktorum gebelik yasamadin amma yaşayan çok kişi tanıdım. Kanserde kullanılan bi ilaç fakat yumurta gelişiminde çok etkilietkisini gördünüz mü acaba tedavi nasıl ilerliyor ben bugün kullanmaya başladım
İnşallah canim gayet çok kişi mevcut darısı basinateşekkür ederim umarım bende hamile kalırım bu tedavi ile :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?