09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Evet feminen olmalı, aradım elbiseyi bulamadım, koyacaktım. Niye resmini cekmiyorsam gördüğüm seylerin

Tekstilciler nasıl da kendini belli ediyo :1:

Elbise

Elbise

bunlarda fiyat yüksek ama çok tarz ve şahane..
nasıl bir yer oalcak gideceğiniz,resmi bir davet mi yoksa kokteyl falan mı? yani ona göre gerçke bir abiye mi gerekli yoksa şık bir albise tuvalet mi??

Elbise

Elbise

bunlarda fiyat yüksek ama çok tarz ve şahane..
nasıl bir yer oalcak gideceğiniz,resmi bir davet mi yoksa kokteyl falan mı? yani ona göre gerçke bir abiye mi gerekli yoksa şık bir albise tuvalet mi??

Bunların yanıtlarını ancak akşam ipek gelip; ooo yine kimse yok dediğinde alırız :1:

Dolabın bir köşesinde saklayacağımız elbiselere o kadar para vermeye gerenkkk yok, dünya kadar elbisem var, kiminin icine giremiyorum, icine girdiğim de benim gözüme giremiyo :)

ben internetten o kadar güzel kıyafetleri indirimli alıyorum çok memnunum :)
sezondan almıyorum..en son inciden ayakkabı aldım,sezonda 269 tl idi ben 79 a aldım..canım papilerim benim:46:

Ürün Listesi

bak mesela fabrika network falan nasıl indirimde..üstelik kalsik şeyler,elmiş mesela sen işe böyle şeyler giyiniyosun alsana eskimez modası geçmez...

Ürün Listesi

bak mesela fabrika network falan nasıl indirimde..üstelik kalsik şeyler,elmiş mesela sen işe böyle şeyler giyiniyosun alsana eskimez modası geçmez...

faprikanın kıyafetleri bana bira zbol oluyor cnm, oturmuyor üzerime, ama networke bakıyorum hemen

ben internetten o kadar güzel kıyafetleri indirimli alıyorum çok memnunum :)
sezondan almıyorum..en son inciden ayakkabı aldım,sezonda 269 tl idi ben 79 a aldım..canım papilerim benim:46:
sezon ürünlerinde indirim yakaladığında sirke kardeşini de dürtsen ben de sebeplensem :17:

geçenlerde bi modacıyla röportaj okumuştum.
adam diyo ki pazardan bi kıyafetle bile şık olabilrsiniz en kral davette ama ayakkabı ve çantanıza şık ve kaliteli olmalı...aksesuar çok önemlidir ve kıyafeti bastileştirir ya da şık yapar...

Back
X