- 20 Mayıs 2013
- 30.143
- 19.955
Yok takıntılı anlamında demek istedim ben de ama ay ne bilim ya ürkerim ben öyle seylerden
Aptaldı yüzüne tükürsen yarabbi şükür diyodu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok takıntılı anlamında demek istedim ben de ama ay ne bilim ya ürkerim ben öyle seylerden
günaydın herkese...Günaydın bebeler
Gel bebişim, buluşuruz mutlaka. Ay ne zaman buluşuruz fln desem bana laf sokacakmışsın gibi hissediyorum ahahahhaha
hastaneye gelirim kızım benden kaçar yok valla..hem kızını da görmüş olurum..Çizer miyim aşkolsun :/( O bi kere olur
Ay ben böyle söylüyorum ya kesin o gün doğururum ahahahahha
kontrol altında çekocum merak etme sen..Q duy bunları
Neyse ki kurtulmuşsunAptaldı yüzüne tükürsen yarabbi şükür diyodu
günaydın herkese...
aklımda yoktu ama sen soktun ne diyeyim
hastaneye gelirim kızım benden kaçar yok valla..hem kızını da görmüş olurum..
ayrıca sırf benden kaçmak için erken doğurma da
Pislik senden niye kacayım, bi bahceli yaparız baş başa, sen bana doğum hikayelerini anlatırsın ben de sana catlaklarımı
hoşbuldum çekocum.nasılsın görüşmeyeli?Günaydın Q cum hoş geldin
oğlumdan fırsat kalırsa anlatırız tabiPislik senden niye kacayım, bi bahceli yaparız baş başa, sen bana doğum hikayelerini anlatırsın ben de sana catlaklarımı
Senin en sevdiğin konular değil miiiiMİKEMMEL KONULAR : D
hoşbuldum çekocum.nasılsın görüşmeyeli?
oğlumdan fırsat kalırsa anlatırız tabi
yerinde durmuyor o tavşancık,dün ablamlar vardı,saniye durmadı koşuyor atlıyor zıplıyor ,ona sataşıyor buna atlıyor görsen çok şenlikliydiSenin en sevdiğin konular değil miiii
Oyy kurban olurum ben o tavşancığaaaaaa
burnunda ne var,nezle falan mısın ?c vitamini al bolca..klimalar da dokunuyor tabii.Biraz burnum fena Q cum inşallah çabuk atlatırım
Sen yokken hiç çekilmiyo buralarda elmikle bi başıma
hippicim hoşgeldin nasılsın? tatil nasıl geçti?Nasılsınız gebeler?
Ben iyiyim,çay içiyorum..
Öyle işte
Yakın da senden de bir müjdeli haber alırızhippicim hoşgeldin nasılsın? tatil nasıl geçti?
afiyet olsun ama gebe olmayanları da unutma numunelik olarak ben varım..
Nasılsınız gebeler?
Öyle işte
yerinde durmuyor o tavşancık,dün ablamlar vardı,saniye durmadı koşuyor atlıyor zıplıyor ,ona sataşıyor buna atlıyor görsen çok şenlikliydi
burnunda ne var,nezle falan mısın ?c vitamini al bolca..klimalar da dokunuyor tabii.
oyyy elmik elinde terlik sana doğru koşuyor
Yok artıkbi konu açılmış acaba ben miyim dedim bi şaşkın oldumismim ve kızlık soyadımla bir üye varmış..
Biraz burnum fena Q cum inşallah çabuk atlatırım
Sen yokken hiç çekilmiyo buralarda elmikle bi başıma
Nasılsınız gebeler?
Öyle işte
İşten cıkmışsın tam uzanacaksın evin icinde koşturup duran biri var kabus gibi ahahahahhayerinde durmuyor o tavşancık,dün ablamlar vardı,saniye durmadı koşuyor atlıyor zıplıyor ,ona sataşıyor buna atlıyor görsen çok şenlikliydi
burnunda ne var,nezle falan mısın ?c vitamini al bolca..klimalar da dokunuyor tabii.
oyyy elmik elinde terlik sana doğru koşuyor
bi konu açılmış acaba ben miyim dedim bi şaşkın oldumismim ve kızlık soyadımla bir üye varmış..
ciddimisin.bdv mibi konu açılmış acaba ben miyim dedim bi şaşkın oldumismim ve kızlık soyadımla bir üye varmış..
o müjde senden gelir inşallah tatlım,benim oğlan bana yetiyor..Yakın da senden de bir müjdeli haber alırız
Gebe topiğ oldu burası :)))
Tatil güzeldi,gezdik gördük geldik.