- 20 Mayıs 2013
- 30.143
- 19.955
Ne bee Allah carparsa diyorum yani
Bi kere yan çizdin daha doğumda yapsan ikinci çizişin affedilmez bence
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne bee Allah carparsa diyorum yani
Allah esirgesin, şaka bir tarafa hicbir sıkıntı olmaz güzel güzel görüşürüz sen de yabanican olarak uzaktan izlersinBi kere yan çizdin daha doğumda yapsan ikinci çizişin affedilmez bence
Allah esirgesin, şaka bir tarafa hicbir sıkıntı olmaz güzel güzel görüşürüz sen de yabanican olarak uzaktan izlersin
Aynı sehirde olsak bile gelmezsin sen gulyabaniSankim aynı şehirdeyiz de sizi dikizlicem
Aynı sehirde olsak bile gelmezsin sen gulyabani
ahahah manyak ben seni hemen tanırdım, duruşundan ahahahahDikizlemeye gelirdim belki haha
ahahah manyak ben seni hemen tanırdım, duruşundan ahahahah
Benim gözümden kaçmaz müfettiş gecıt gibi kadınımKabak gibi gelmezdim herhalde, gözlük şapka vs. takar gelirdim
Benim gözümden kaçmaz müfettiş gecıt gibi kadınım
ahahahhaha o kadar caba harcayacağına gel yanımıza otur bariTakma bıyık bile takar oğlan çocuğu gibi gelirdim ey gidi
ahahahhaha o kadar caba harcayacağına gel yanımıza otur bari
erkek fatma seni ahahahhahaLise çağlarımda zaten babamın kıyafetiyle dolanırdım mahallede
Alışkınım yani : D
erkek fatma seni ahahahhaha
ay manyaksın cek sen y ahahahahhahaBazende cidden saklanıyodum şapkayla filan
Peşimde ortaokuldan bi sapık vardı da
ay manyaksın cek sen y ahahahahhaha
E polis molis bişi yapmadı mıValla bak
Nereye gitsem beni buluyodu bende öyle yaptım
Ablamlar filan biliyodu çünkü kapıda bekliyodu manyak
E polis molis bişi yapmadı mı
Biraz daha idrak edemeseymiş kocan katil olurmuş zatenAynı semttendik izleyip duruyodu
Maldı galiba
Kaç kez su döktüm kızdım 404 gibiydi
Küçüktük zaten ortaokul-lise boyunca sürdü
Sonra hem taşındık hem evlendim idrak etti
Biraz daha idrak edemeseymiş kocan katil olurmuş zaten
Yok takıntılı anlamında demek istedim ben de ama ay ne bilim ya ürkerim ben öyle seylerdenSapık derken gerçek sapık sandık galiba
Yok bu kafadan kontak yani bizim sınıftandı ortaokulda
Ousa da dedim peşimde böyel biri var yarın birgün duyarsan ben söylim baştan işine gelirse