- 20 Mayıs 2013
- 30.143
- 19.955
ya sürekli otur otur cidden acayip yapıyor adamı.ayaklarımn şişip baoln gibi olduğunu hissediyorum
Arada dolan
Masanın altına içi dolu kutu mutu koy ayaklarını koy üstüne
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya sürekli otur otur cidden acayip yapıyor adamı.ayaklarımn şişip baoln gibi olduğunu hissediyorum
naz yapmasınıda beceremem benBakma Ouslar hamile kalsa dünyayı ayağa kaldırırdı, biz yine iyiyiz şükür onların grip olmaıs bile çekilmiyo
Klavye nazlısı
çıkıp dolanıyorum arada koridorda .masamın bi parçası var ona uzatıyorum ayaklarımıda yine belim çok fenaArada dolan
Masanın altına içi dolu kutu mutu koy ayaklarını koy üstüne
bir iki taktik öğrenseydik iyiydi şu dönemdeBende
Odunum zaten
Bakma Ouslar hamile kalsa dünyayı ayağa kaldırırdı, biz yine iyiyiz şükür onların grip olmaıs bile çekilmiyo
Klavye nazlısı
bir iki taktik öğrenseydik iyiydi şu dönemde
yettim elmişim kulağım çınladı geldim..Ay cok sıkıldım ben bugün :) q da gelmedi
yettim elmişim kulağım çınladı geldim..
smileyler nerde la burda?? ayy çok sıkıca bu yeni site,sanırsın donanım sitesinde geziniyosun,hiç beğenmedim hıhhhh suratsallandırdan smiley
nabersiniz kızlar görüşmeyeli? bizim albümler de güme mi gitti noldu?
hoşbuldum çekocum.nasılsın?Arada var arada yok fotolarda : D
Hoş geldin Q
yettim elmişim kulağım çınladı geldim..
smileyler nerde la burda?? ayy çok sıkıca bu yeni site,sanırsın donanım sitesinde geziniyosun,hiç beğenmedim hıhhhh suratsallandırdan smiley
nabersiniz kızlar görüşmeyeli? bizim albümler de güme mi gitti noldu?
hoşbuldum çekocum.nasılsın?
ısınamadım bu yeni haline sitenin zaten poooffff....
Albümleri hala düzenlemeye calısıyo, o yüzden yazdıklarımız ansızın kabak gibi ortaya cıkabilirNicke tıklayın
En son madde de fotoğraflarda var albüm..
Gel tabi :)bende hoş geldim mi :)))
Bitse de gitsek modundayıztşk.ederim hoşbuldum :)
keyifler nasıl.
Bitse de gitsek modundayız