- 21 Temmuz 2009
- 36.900
- 6.947
Simdi bütün vücudunu gösteriyolar bir ay sonra fln sadece surat görünüyo acayip sirin D:Benimkiler şu an bişeye benzemiyo ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Simdi bütün vücudunu gösteriyolar bir ay sonra fln sadece surat görünüyo acayip sirin D:Benimkiler şu an bişeye benzemiyo ki
Simdi bütün vücudunu gösteriyolar bir ay sonra fln sadece surat görünüyo acayip sirin D:
O da cok garip çek yaa. Ous teyzesine benziyo diye cıldırıyo Burnu cenesi ağzı fln o kadar belirgin kiOnu merak edeirm işte
bundan bişey anlamıyorum herkesin bebesi aynı : D
O da cok garip çek yaa. Ous teyzesine benziyo diye cıldırıyo Burnu cenesi ağzı fln o kadar belirgin ki
Ona benzeyecekmiş :) Onun cocuğu ona benzemezse ne alakaymış teyzesi Megaloman manyak yaNiye ki
Genelde kadınlar kaynanaya görümceye benzemesin der ama senin Ous ta bi alem kadın gibi : D
Ona benzeyecekmiş :) Onun cocuğu ona benzemezse ne alakaymış teyzesi Megaloman manyak ya
Aslında kimseye benzemesin kendine has olsun isterim benBizim bi arkadaşta yeni doğum yaptı sayılır
Bebek 4 aylık filan
Ay diyo içindne bile geçirme kimi istemezsen ona benziyo
Ous'un tarafına benzedi benim ki diyo
Halbuki çok tatlı bebek ( : maşallah. Ama gıcık kapmış diye ona öyle geliyo
Aslında kimseye benzemesin kendine has olsun isterim ben
ahahahahahha o başka bir olay tabi ahahaha koptumÖyle ama
Şimdi aAllah'ın zoruna gitmesin de
Bu kızla çocuk evlenirken
Herkes aaa bu çocuk evlene evlene bu kızla mı evlendi dedi
Yani Ous daha güzel ama bu Ouslara benzemesini istemiyo, gıcık kapmış bi kerem
ahahahahahha o başka bir olay tabi ahahaha koptum
Benle Ous'a benzesin isterim bende
Kayınvalidene benzeyebilir ahahahahha
Ben kocama benzesin isterdim onların genetik olarak yüzleri cok güzel
ahahahahhaha cek cok komiksin ahahahahahhahaha neyse artık yapacak bişi yokOus'a eşarp tak kayınvalidem sanırsın zaten : D yani babasına benzesin derken onu da göze almış oluyorum
ahahahahhaha cek cok komiksin ahahahahahhahaha neyse artık yapacak bişi yok
Cıkıyorum cnm ben, iyi akşamlar
günaydn elmy....uyku probleminmi vardıBugün ne kadar da güzel bir günnnnn
2 ay sonra ilk defa bütün gece uyudum nasıl dinlendim anlatamammm
Günaydın cnm. Problemden ziyade sıcaktan uyuyamıyordum, cok sükür hava serinledi de bend e biraz uyuyabildim. Tabi ara ara uyanıyorsun tuvalete gitmek icin ama buna da sükürgünaydn elmy....uyku probleminmi vardı
Ah canım, kıyamam ya.Bugün ne kadar da güzel bir günnnnn
2 ay sonra ilk defa bütün gece uyudum nasıl dinlendim anlatamammm
Ben hamile değilken cok güzel uyurdum aah ahhh özledim o günleri en cok da yüzüstü uyumayıAh canım, kıyamam ya.
Ben de bugün güzel uyumuşum. Hamile değilim ama ben de günlerdir uykusuzdum.
Bu ara sıcaklarda hep yüzüstü uyuyorum.Ben hamile değilken cok güzel uyurdum aah ahhh özledim o günleri en cok da yüzüstü uyumayı