- 20 Mayıs 2013
- 30.143
- 19.955
Bayadır yoktum görünce şaşırdım birden canım
Aslında bende şaşırdım o tip yoktu bende
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bayadır yoktum görünce şaşırdım birden canım
Önce evlendiricem sonra da gebe bırkaıcam :)
Ay smileylilerin yeri de değişmiş
Siz torunlarınızı severken ben belki evlenirim elmikim mutluyum böyle ben hem evlilik fobim var benim
Beni hic kabullenemediler zaten, hep dışardan izliyorum gebe anaları
bi tek bitteri buldum ben mart analarında.Önce evlendiricem sonra da gebe bırkaıcam :)
Ay smileylilerin yeri de değişmiş
Beni hic kabullenemediler zaten, hep dışardan izliyorum gebe anaları
Aslında tamda onu demek istemiştim ama çok sevindim canım ben anlamıyorum bu işlerden cinsiyeti belli oldumu pekiAslında bende şaşırdım o tip yoktu bende
teşekkür ederim..bu topiğe giren gebe olmadan çıkamıyor yanlızCanımm seninkide hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inş . Ayy gerçekten şoklar içindeyim
Bende başıma gelince öğreniyorum işteAslında tamda onu demek istemiştim ama çok sevindim canım ben anlamıyorum bu işlerden cinsiyeti belli oldumu peki
teşekkür ederim..bu topiğe giren gebe olmadan çıkamıyor yanlız
mart analarıda çok sıkıcı seni görünce bir iki şey yazdım bendeBen hem Şubat annelerine hem Mart annelerine giriyorum
Çok yavaşlar napim canım sıkılıyo : D
Teşekkür ederim çekimBende başıma gelince öğreniyorum işte
Henüz belli değil
Sağ ol
Darısı istediğin zaman da başına inşallah
Aynı tas aynı hamam Miskciğim.iidir filozof..çok şükür.dinlendim biraz..sende ne var ne yok
Evet , evet! Bir ben varım bekar ve ipsiz sapsız. :)Selam kızlarr hamile topiği gibi olmuş burası yaa çekirge bile 13 haftalık hamile :O hayırlı olsun çekim allah analı babalı büyütsün inş şoklardayım
mart analarıda çok sıkıcı seni görünce bir iki şey yazdım bende
Aynı tas aynı hamam Miskciğim.
Evet , evet! Bir ben varım bekar ve ipsiz sapsız. :)[/.
Mesaj tekrarıı ......
Hayırlısı olsun. Evlenmeyi bilmem de anne olmak bence şahane bir şey! Zor olsa da güzel. Benim yaşım 30+ artık ben de bunların kervanına katılsam fena olmaz gibi...Kaç annem kaçç bunlar bizimde başımızı yakıcak
Kaç annem kaçç bunlar bizim de başımızı yakıcakAynı tas aynı hamam Miskciğim.
Evet , evet! Bir ben varım bekar ve ipsiz sapsız. :)
Hayırlısı olsun ozaman canım allah gönlüne göre versin benimki korkusundan evlilik konusunu bile açamıyo 3 yıldırHayırlısı olsun. Evlenmeyi bilmem de anne olmak bence şahane bir şey! Zor olsa da güzel. Benim yaşım 30+ artık ben de bunların kervanına katılsam fena olmaz gibi...
Hayatında birisi var yani, hayırlısı olsun canım.Hayırlısı olsun ozaman canım allah gönlüne göre versin benimki korkusundan evlilik konusunu bile açamıyo 3 yıldır
Hayatında birisi var yani, hayırlısı olsun canım.
Benim yok! Olması için de bir çabam yok. :) Böyle nasıl olacak bilemiyorum!
Sabah kalktığımda cikolatalı kurabiye fln oluyomuşum meselaElmik çarpılmasın da sana yağıyla muhaha
Aman ben kimseyi bulamadım ekim analarındabi tek bitteri buldum ben mart analarında.
Harmony test ne ya
Herkes yaptırmış sanırım bahsedip duruyorlar
Bana yapılmadı