- 19 Mayıs 2011
- 10.944
- 9.686
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zaten hayırlı bişi yapmam ben sıkılıncasıkıntıdan başka şeylere sarsaydın iyiydi,mok etmişsin siteyi yewrum :):)
huysuzun öpsün seni..
iyi maşallah..
iidir filozof..çok şükür.dinlendim biraz..sende ne var ne yokas seni merak ettik. ne var ne yok?
hoşbuldum çekocum,nasılsın herşey yolunda umarım,görüşemedik ne zamandır..nasıl geçti tatil?
Tamam öğleden sonra burda ol da cene yapalım azıcıkben yemek yiyip gelicem kızlar görüşürüz ö.s..
mucksss hepinize...ayyy harbi özlemişim la hepinizi...
elmy sana kocakarı tarfi pişik yerlerin için.ama ous görmesin.yatmadan önce bildiğin sanayağını az bişi peçeteye koy pişik olan yerlere sür sabah mis gibi kalkarsın.pişikten eser kalmazNe özlicem la seni huysuz virjin :) Sen yokken hasretinden siteyi bile değiştirdim :)
İyi yapmışsın dinlenmişsindir güzelce.
Benim iyi gidiyor sükürler olsun ama sıcaklar bitiriyo beni Her yerim pişik icinde, hamilelikten de sıkılmaya başladım
İyi maşallah.
Hem yusuf yusuflardayım hem de uykusuzum :) Cuma öğleden sonra izin alıp eve gidip yattım
Doğuran kaçan göcen yok hepimiz buralardayız
Cok kötüydüm Çek yaa, duramadım bile o kadar fenaydım yani. Eve yürüyemedim bile biri bıraktı arabayla, birkac saat uyudum bi duş aldım iyi geldiTek kaldım zaten doktordan gelince
Hıh
İyiyim çok şükür Q seni sormalı
Koşturmacalı geçti resmi işler vardı onlaır hallettik
Adres değişikliği vs.
Bi de sürücü kursuna yazıldık
evet bende yoktum..hoşbuldum çekocum,nasılsın herşey yolunda umarım,görüşemedik ne zamandır..nasıl geçti tatil?
misk alışması zor tatlım gözüm yoruldu şimdiden ..sen de tatildeydin o zaman:)
Sıra sana da gelecekSelam kızlarr hamile topiği gibi olmuş burası yaa çekirge bile 13 haftalık hamile :O hayırlı olsun çekim allah analı babalı büyütsün inş şoklardayım
elmy sana kocakarı tarfi pişik yerlerin için.ama ous görmesin.yatmadan önce bildiğin sanayağını az bişi peçeteye koy pişik olan yerlere sür sabah mis gibi kalkarsın.pişikten eser kalmaz
Sıra sana da gelecek
Aa bildiğin sana yağı mı, süreyim bu gece hem kasınıyo hem de canım acıyo
gebe topiklerinde kimseyle kaynaşamadığımızdan burayı gebe topiğine çevirdi elmySelam kızlarr hamile topiği gibi olmuş burası yaa çekirge bile 13 haftalık hamile :O hayırlı olsun çekim allah analı babalı büyütsün inş şoklardayım
Bedduamı ettin sen bana siperminlerinden bulaştıramazsın bana hem ben daha bekar bi kadınım bikeremmm
gebe topiklerinde kimseyle kaynaşamadığımızdan burayı gebe topiğine çevirdi elmy
hım hım bildiğin sanayağı. biraz yağlanırsın ama çok rahatlatır seniSıra sana da gelecek
Aa bildiğin sana yağı mı, süreyim bu gece hem kasınıyo hem de canım acıyo
Selam kızlarr hamile topiği gibi olmuş burası yaa çekirge bile 13 haftalık hamile :O hayırlı olsun çekim allah analı babalı büyütsün inş şoklardayım
Canımm seninkide hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inş . Ayy gerçekten şoklar içindeyimgebe topiklerinde kimseyle kaynaşamadığımızdan burayı gebe topiğine çevirdi elmy
hım hım bildiğin sanayağı. biraz yağlanırsın ama çok rahatlatır seni
Bayadır yoktum görünce şaşırdım birden canım04811"]
As.
Evli barklı kadınım ama niyeyse herkes şaşıyo bana