09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Geçmiş olsun yaa,peki ilacın faydasını görüyor musun?işe yarıyor mu?
Kansızlık için pekmeze ve siyah üzüme yapış iyi geliyormuş duyduğuma göre..
Halsizlik havalardan olabilir herkes şikayetçi valla..

valla ilaca daha yeni başladım salında 4 gün falan oldu..henüz bir değişiklik görmedim..tiroid ilacımı düzenledi doktorum,o iyi geldi,çarpıtnım azaldı biraz..kan ilacını 6 ay içiecekmişim zaten,depolarım da boşalmış çünkü..
evet pekmez de siyah üzüm de çok iyiymiş,bir de sakatatlar..ama havalar çok sıcak olunca yiyemedim henüz:)
yalnı bu topikte gebelik dışında tiroid sıkıntısı da var..elmik,,ben,çeko,nick te de vardı galiba...o yüzden dikkat

Ahh çok sevindim Çek..
Ya birşey soracağım sadece merakcips yemeye devam mı?

Ah ah
Nerdee
Çok nadir 1 bardak kola veya yımışak cipslerden yiyorum sanki onlar daha az zararlı gibi
Ama en aza indirdim inşallah hepten bırakırım bu vesile ile

Q cum bende de kansızlık varya
Annem çekirdekli kuru üzüm ye derdi yemezdim
Şimdi aldım yine inşallah bitiririm

Q cum bende de kansızlık varya
Annem çekirdekli kuru üzüm ye derdi yemezdim
Şimdi aldım yine inşallah bitiririm

ye tabi çekocum,çok faydalıymış cidden..en çok demir de dalak ve ciğerde var.sen yiyemezsin de ben severim zaten..ama işte sıcakta yenmiyor
çekocum bir de kuruyemiş çok faydalı hemd e demir deposu..ayrıca balık ve tavukta da bol demir varmış..
süt ve süt ürünleri bol tüketmeliymiş..

Çek'in sağlıklı besinlerle imtihanı
Ama başladım inşallah devamı gelir

cips canavarlığından nereler işte çekocum

Arkadaşlaırm görse gözleri yaşarır
Ama Q arada 1 bardak kola içtiğim oluyo iftar davetlerinde hep var malum, eve almıyorum da orda görünce içiyorum
Hiç mi içilmemeli ?

Eylül de check up yaptırcam valla tırsıyorum açıkcası..
Daha şimdiden felaket komplolarına başladım bile..:18::18:

Ah ah
Nerdee
Çok nadir 1 bardak kola veya yımışak cipslerden yiyorum sanki onlar daha az zararlı gibi
Ama en aza indirdim inşallah hepten bırakırım bu vesile ile

Kola içme bence,cipsin yanın da meyve suyu iç daha az zararlı.
Ben gebe kaldığım da ne yaparım bilmiyorum,kahve ve sigara tiryakisiyim..
Sigarayı bırakırım da kahve çok korkutuyor..
Hamile adayı gibi konuşmaya başladım..

Arkadaşlaırm görse gözleri yaşarır
Ama Q arada 1 bardak kola içtiğim oluyo iftar davetlerinde hep var malum, eve almıyorum da orda görünce içiyorum
Hiç mi içilmemeli ?
çekocum herkes fakrlı düşünüyor..ben nefsimi köreltecek kadar yedim içtim valla..mesela türk kahvesine düşkünümdür,günde 1 tane içtim,açık çay 3-4 bardak içtim,kola canım çektiğinde içtim 1 bardak kadar,ne bileyim hamburger pizza yedim yani..bana göre arasıra kabul edilebilir..
ama genel anlamda sağlıklı beslenmek öenmli..hergün yumurta,peynir,yoğurt yedim..et mutlaka yedim (tavuktan tiksindim,hala yiyemem pek)..balık haftada bir yedim..kuru kayısı üzüm ,kuruyemiş çantamda olurdu,işyerinde yiyiodum..ama acıkıyodum bisküvi kek de yiyidum yanii ne yapayım:)

Eylül de check up yaptırcam valla tırsıyorum açıkcası..
Daha şimdiden felaket komplolarına başladım bile..:18::18:

yok tatlım o kadar da önceden kuruntulanma sen de..bak çeko ne seneryolar kurdu,çok şükür sonuçları temiz..
iyisin düşün iyi olsun ...allah dermansız dert vermesin..bak bende ne hastalıklar var..tiroidim var,alerjik kulak ve burun sorunları,egzamalar,alerjik astım,bel fıtığından ameliyat oldum tekrar var..şimdi de kansızlık..yine de çok şükür

Cipsin yanına filan almıyorum özellikle
Ama iftara çağırıyolar ya hani sofrada oluyo herkes içerken ben bakim mi diyorum eskiden 2-3 bardak içerdim şimdi 1 le sınırlı kalıyorum
Ramazan bitse görmem de içmem de sanırım davetler son bulacağı için

Bende de kahve ve sigara yok şükür
Bi bunlar yok herhalde

Allah nasip ederse neden olmasın

Ben öğrendikten sonra çok azalttım
1 kere hamburger yedim sadece
Birkaç kez kola ve azıcık cips
Ama pek iştahlı değilim zorla diğer faydalı besinlerden yemeye çalışıyorum elimden geldiğince

missicim,m.çsuyunun hazırı da koldan farklı değil..doktorlar onu da yasaklıyor..taze sıkılmış içersen olur diyorlar ancak:)
ben kahve içtim günde 1 tane..sigarayı da hamile olduğumu öğrendiğimde bıraktım,emzirme bitene kadar ağzıma çsürmedim..yani 2 seneden çok..salak ben emzirme bitti başladım tekrar..
hiç korkma o zamanki duygular değişiyor,sevdiğin şeylerden tiksenebilir,ağzına sürmediklerina aşerebilrsin :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…