09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Karanlıkta yanabilirim
Boşlukta durabilirim
Düşmem ben
Kanatlarım var ruhumda

Bu cümleyi seviyorum

hmm bende severim ama orta derece :) ilk olarak o filmde duymustum ztn onun icin yapilmis.. ilk olarak ozgur kiz diye tanidik kendisini sarkilari da tam oyle :)

evet çok hareketli ve renkli biri ..

özgür kız

Tek taşımı kendim aldım.... Çocuk yaparım kariyer de..... fenomen olmuş şarkıları bayılırım

günaydın tatlım...sürtün tabi iyi olur,elmik sana da sipirmin saklamıştır biraz:):)
true bu arada neye 13 gün kaldı merak ettim tatile falan mı?

Ben sipirmin havuza girsem belki...
Evet tatile gün sayıyoruz,çok bunaldık artık.
Aralıktan beri gidemedik bir yere sivilce tedavim yüzünden.
Tedavi bitti ama güneş hala yasak,tatil de güneşten uzak gölgelerde takılacağım..
Sen nasılsın?

hayırlısıyla olur inşallah canım,elmiş de öyle diyodu,o var bu var tonla rahatsızlık sayıyordu,nasılsa olmuyor dedi korunmadan 1 gecede hamile kaldı..:)
olsun tatil tatildir,güneş şart değil valla..o kadar ciddi miydi sivilce problemin tedavi görecek kadar bilmiyordum,şimdi daha iyidir umarım?
ben de iyiyim valla işte,uğraşıp duruyorum..çarpıntım çoktu bu ara,yorgunluk halsizlik vs..kansız kalmışım bir de tirodilerim düzensizleşmiş..ilaç kullanıyorum ben de..hala kendime gelemedim ama..devamlı bir uyku modundayım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…