09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

O bildiğin beğenilerden değil
Bana gözüm üstünde sinyali veriyodur
Doğrudur canım, ELMİK bu yapar. Beklenir.

bende meyveyle çok aram yok ama aldım yinede...kuruincir almış eşim...kayısıda alayım oki.....dombik dombik olamyalım çek sonra
Canım, meyvelerden değil de folik asitten şişebilirsin hazırlıklı ol. Ben Akdeniz Anemisi Taşıyıcısıyım. Folbiol kullandığım dönem resmen şişiyordum. Selülit de yapıyor.

neyse grşz kızlar

bu arada kayısı çayıda içebilirsiniz. kabızlık için etkili..

Asmu küstün mü işin mi var

bende meyveyle çok aram yok ama aldım yinede...kuruincir almış eşim...kayısıda alayım oki.....dombik dombik olamyalım çek sonra

Sağ salim kurtulalım da tombik olmaya razıyım
Ama avuçl avuç yeme tabi zaten 3 tam ceviz vs. diye öneriliyo hepsini o büyüklükte ye en fazla

Ben en çok boğaz ultrasonumda 21mm görülen lenf nodumdan korkuyorum
Haftaya endokrinoloji randevum var :26:

owwwwww dikkat etmek lazım tabi
Asmu küstün mü işin mi var

Sağ salim kurtulalım da tombik olmaya razıyım
Ama avuçl avuç yeme tabi zaten 3 tam ceviz vs. diye öneriliyo hepsini o büyüklükte ye en fazla

3'ün katları şeklinde devam etti benim şu saate kadar yediğim ceviz bademler

Ben en çok boğaz ultrasonumda 21mm görülen lenf nodumdan korkuyorum
Haftaya endokrinoloji randevum var :26:

çek gönlülünü ferah tutmaya çalış....inş ondada bişeycik çıkmıcak...bak ilk gittiğin doktorda baya korkutmuştu sonra onda da bişey çıkmamıştı

İnşallah canım ya duamız o. Kısmetimizdeki, gönlümüzdeki kişiler gelsin bize ... Allah büyük elbet olacak birgün

Bende hala eski alışkanlıklarımdan vazgeçemiyorum ki
Bol karbonhidratlı şeyler yemeye devam edersem kapıdan sığmayacam sanırım son aylar

ıspanaklı börek yiyorum şu anda ıspanak yufkanın karbonhidratını öldürüyordur belkide...bende yavaş yavaş azltmam lazım...cips konusunda ne düşünüyorsun

kızlar kilo yapar diye folik asitlerinizi vitaminlerinizi demir haplarinizi almamazlık yapmayın bunların kilo yaptığı da hurafe bünye ve beslenme şekli meselesi karbonhidrat değil protein ağırlıklı beslenin ben 13 kilo aldım 1 haftada 10 kilo gitti gebelik şekerime borçluyum

Yakışıklı oğlum yakışıklı kocam yakışıklı kardeşim :)

ıspanaklı börek yiyorum şu anda ıspanak yufkanın karbonhidratını öldürüyordur belkide...bende yavaş yavaş azltmam lazım...cips konusunda ne düşünüyorsun

Cipsi tamamen bırakmayı düşünüyorum da o beni bırakmıyor
Hiç tüketmemeye çalışıyorum
Çok isterse canım 1 tane küçük boy cips yiyorum artık o da en erken hafta da 1

Korkma arkadaşım hiç birşey çıkmayacak bence.

İnşallah missi inşallah :26:

Sağlıklı olalım da Nems kilo da yapsa içerim
Folic, demir, tiroid hapı kullanıyorum ben..

tşkler...

sanırım çekle benim karbonhidratlı yiyeceklere ve cips vs atıştırmalıklara bi 9 ay ara vermemeiz gerekecek....

Yazamiyor olmam gözümün üstünüzde olmadıgı anlamına gelmez :)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

elmiş senin konu yatıra döndü çaput bağlayanlar mum yakanlar...

Yakışıklı oğlum yakışıklı kocam yakışıklı kardeşim :)

misk ve çekirge hamileymişiniz.
Hayırlı olsun, allah sağlıklı salih evlat olmasını nasip etsin.
Ve bir avazda doğurun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…