09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Misk
Folic kullan ve badem, ceviz iyi gelir
Kansızlık için de ilaç yazacak doktor, onun yanı sıra çekirdekli kuru üzüm tüketebilirsin
Ben öyle yapıyorum
Bende hatta bi de tiroid hapı var hapçı oldum

arkadaşımm dua etmeyeceksen etmeyecem de. neden alıntılamıyorsun yazdığımı diğer alıntılardan neyi eksin
nik etti ama umut yok sanki

Son düzenleme:
iyi o zaman yabancılık çekmem zaten

hoş bulduk
senin bebeğin de hayırlı olsun
sedefin kpss topiğinde görüyordum sanırım seni dimi :26::26:
herkes son derece sıcakkanlı , yabancılık çekmezsin bence de...

Düşünsene filozof çaputuma saldırdığını..

Missis, hani vardır ya bazı kadınlar sırada kavga eder, plajda havluyu neden böyle serdin buraya serdin diye kavga eder. Ben de onlar gibi elinden çaputu alıp dua edip ben bağlıyormuşum. Saç saça baş başa.
Tövbe yarabbim.

Misk
Folic kullan ve badem, ceviz iyi gelir
Kansızlık için de ilaç yazacak doktor, onun yanı sıra çekirdekli kuru üzüm tüketebilirsin
Ben öyle yapıyorum
Bende hatta bi de tiroid hapı var hapçı oldum

çantama ceviz badem kuru üzüm doldurdum sabah çantam bi ağır olmuşki taşıyamıyorum meyve öğle yemeği için bişiler..sırf dışarda yemeyeyim die...el yapımı pekmez bulursa bide ondan alıcam....folik dün aldıkta unutum içmeyi onuda çantama alayım

Ayyy gözümde o sahne canlandı birden..

Hoş geldin canım arkadaşım.

Çaput bağlamak yasak dediniz diye evde bıraktık çaputları... Böyle de çifte standart olmaz ki.

İmza: iyicene çirkinleşen Filozof

gizlice bağlamış çaputu görmedikki....yoksa herkes eşit...yaşasın halkların eşitliği

Hoş geldin canım arkadaşım.

Çaput bağlamak yasak dediniz diye evde bıraktık çaputları... Böyle de çifte standart olmaz ki.

İmza: iyicene çirkinleşen Filozof

Hoş Buldum Prensesim benim

hayırlı cumalar. dua ediyorum cuma saati. Hayırlısıyla (6 aylık süremiz vardı) ya Müzminleşmeden bekarlığa veda edicez İnşallah Kısmetimiz bol olsun inşallah.

Kabızlık olursa da kayısı yiyecekmişiz
Meyve ile aram yok ben kuru kayısı aldım, bilgin olsun
Folic te iyiymiş kullan mutlaka
Allah sonumuzu hayır etsin

Ayyy gözümde o sahne canlandı birden..
Benim de!

Görmemişim Asmu pardon
Kpss duası istiyodun o mu

Az önce beni beğendi de :18: burdayım dercesine..
Beni niye beğenmiyor?

ELMİK'İMMMMMMMMMM BİZİ BEĞENMİYOR MUSUN?

gizlice bağlamış çaputu görmedikki....yoksa herkes eşit...yaşasın halkların eşitliği

Hoş Buldum Prensesim benim

hayırlı cumalar. dua ediyorum cuma saati. Hayırlısıyla (6 aylık süremiz vardı) ya Müzminleşmeden bekarlığa veda edicez İnşallah Kısmetimiz bol olsun inşallah.
MAVİLİM, o listede sen de vardın değil mi?
Yalnız o liste yapılalı 2 ay geçti canım, kasım'a kadar müzmin bekarlıktan kurtulmuş olmamız lazım.

Kabızlık olursa da kayısı yiyecekmişiz
Meyve ile aram yok ben kuru kayısı aldım, bilgin olsun
Folic te iyiymiş kullan mutlaka
Allah sonumuzu hayır etsin

bende meyveyle çok aram yok ama aldım yinede...kuruincir almış eşim...kayısıda alayım oki.....dombik dombik olamyalım çek sonra

Son düzenleme:

evet

6 ya bir 6 daha ekleriz ek süre biz onu unuttuk af istiyoruz deriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…