09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

ahahahahha allah seni kahretmesn manyak ben de 15 gün var dicen sandım :KK70:

selam asmu hoşgeldin..

sen ve küçük çekirge muhahhahhahha
çekoya söylemem lazım bunu :KK60:

daha 3 ay olmuş ben de sandım 3 sene :KK1::KK1:
15 ay nedir ki geçiveriri hemen,sayılı gün ne de olsa..

burda yaşayaydınız anlardınız 3 ay sanki bi 3 yıl gibi..:2: ay bi görseniz herkes kafasına göre at koşturuyo, acayip acayip işler herkeste bi havalar sanki onların emrine tahsis edilmiş kurum. yöneticileri, uzmanları hep siyasiler belirlediğinden az çok durumu tahmin edersiniz. ne hallere düştük te allahım ya:KK4: asker eşi olduğumdan bana da ayrı bi gıcıklar zaten

burda yaşayaydınız anlardınız 3 ay sanki bi 3 yıl gibi..:2: ay bi görseniz herkes kafasına göre at koşturuyo, acayip acayip işler herkeste bi havalar sanki onların emrine tahsis edilmiş kurum. yöneticileri, uzmanları hep siyasiler belirlediğinden az çok durumu tahmin edersiniz. ne hallere düştük te allahım ya:KK4: asker eşi olduğumdan bana da ayrı bi gıcıklar zaten

Allah yardımcın olsun gerçekten cok zor. Hem bilip alıştığın hayattan uzaklaşmak hem de böyle bir yerde yaşamak cok zor

sa canım nerede yaşıyorsunki :44:

Allah yardımcın olsun gerçekten cok zor. Hem bilip alıştığın hayattan uzaklaşmak hem de böyle bir yerde yaşamak cok zor

evet, çok sevinerek gelmiştim ama hayal kırıklığına uğradım malesef buralar terkedilmiş..

sa canım nerede yaşıyorsunki :44:

as ığdırdayım kuzum, hiç böyle bilmezdim burayı nasıl geçireceğim o kadar ayı bilmiyorum zaten eşim de eve sık sık gelemiyor. yabancıyı sevmiyolar burda arkadaşlık kurmak da zor.

as ığdırdayım kuzum, hiç böyle bilmezdim burayı nasıl geçireceğim o kadar ayı bilmiyorum zaten eşim de eve sık sık gelemiyor. yabancıyı sevmiyolar burda arkadaşlık kurmak da zor.

Gelmirem, gitmirem, hara gidirsen ? de
Yerli rolü yap :KK1:

Alıcılarım açıktır her daim :KK23:
maşALLAH :KK1::KK1: napıon nasılsn

evet, çok sevinerek gelmiştim ama hayal kırıklığına uğradım malesef buralar terkedilmiş..

bende o taraflıyım.. siz çalışmıyorsunuzda.. eşinizin işi nedeniyle gittiniz sanırım :KK31:

Napim ya sabah iş akşam misafirlik
Kaç gündür eve gittiğim yok
Uykusuzum bu akşam hop yatmak istiyorum hemen

Sen nasılsın ?

bende çok çok çok yorgunum :KK31: dün tatildi ama gezmelere gittim sabahta izmitten sakaryaya geldim pestilim çıktı :KK31:

arkadaşın nasıl. görüştünüz mü taziyeden sonra

X