- 19 Mayıs 2011
- 10.944
- 9.686
Ben de patatesi hic sevmiyorum, hamur daha cok hamur oluyo gibi geliyo
Daha beteri var bebişim sen hiç katı meyve sıkacağının haznesini yıkadın mı?
Ben sırf bu işkenceden dolayı makinayı annemlere verdim.
Onlar da kullanmıyormuş artık
Hayatıma giren en gereksiz makina.
Ben hamile değilim benim de canım çekti bak şimdi. Akşama ben de mi yapsam ki.
bazen bende eziveriyorumm yaa bakma sen rendeliyorum dediğimeee
valla bulaşık makinaları sağolsun ne var ne yok atıom makinaya...
Ay yok hic sevmem ıvır zıvır seyleri yıkmayayı valllaDaha beteri var bebişim sen hiç katı meyve sıkacağının haznesini yıkadın mı?
patatese aşığım benn..hamileyken de bi tek ona aşerdim kumpir haşlama,omlet gözleme börek ne bulduysam yedim )::)
omletine de bayılırım ben.küp küp minik kesiceksin,kavurup üzerine iyi çırpılmış yumurta oohh nefis olur..
patatese aşığım benn..hamileyken de bi tek ona aşerdim kumpir haşlama,omlet gözleme börek ne bulduysam yedim )::)
omletine de bayılırım ben.küp küp minik kesiceksin,kavurup üzerine iyi çırpılmış yumurta oohh nefis olur..
Yok mu senin de yemeğin
İstesem de atamam bulaşık makinamız yok
Ay yok hic sevmem ıvır zıvır seyleri yıkmayayı vallla
hazneye poşet koymayı denedinmi ipek
Yok mu senin de yemeğin
geçen oğlum illa tutturdu makinede portakal sıkıcaz diye,2 portakal (köpüklü oluyo makinede sevmem )1 elma için tonla parça yıkadımYok mu senin de yemeğin
Kırkyıllık patatesli yumurtadan omlet olmaz lan!ben de her türlü yerim patates
lennnn q senii vurucvammmm yaaa hamileee var ulennn buada kumpir denirmi insana yaaaaanereden bulcamm şimdi... offff eşimde mesaideeeee...neredenn yesemm nasıl yesemmmmmmm
anuuvvv kuzum kendi evinize geçip düzen kurunca hepsi olur şekercimmm
İsyannnn. Gebesin..
Hayırlı olsunnn
Maşallah.
Topik ne bereketli. Adım atan hamile.
iş arkadaşlarım ben hamileyken min. 5 kg aldılarlennnn q senii vurucvammmm yaaa hamileee var ulennn buada kumpir denirmi insana yaaaaanereden bulcamm şimdi... offff eşimde mesaideeeee...neredenn yesemm nasıl yesemmmmmmm
anuuvvv kuzum kendi evinize geçip düzen kurunca hepsi olur şekercimmm
Var bebişim. Güveç pilav zeytinyağlı barbunya. Salata ve yoğurt tamamdır.
İnşallah cnmanuuvvv kuzum kendi evinize geçip düzen kurunca hepsi olur şekercimmm
Ooo senin yemekler tamammış :)Var bebişim. Güveç pilav zeytinyağlı barbunya. Salata ve yoğurt tamamdır.
O ağzının tadını bilseydi burnunun ... yerdi ahahahhageçen oğlum illa tutturdu makinede portakal sıkıcaz diye,2 portakal (köpüklü oluyo makinede sevmem )1 elma için tonla parça yıkadım
o ne demek lan? küp küp minik doğruyosun yağda kavuruyosun,sonra çırpılmış yumurtayı dök üstüne,sonra o pasta gibi çıkar,üstüne karabiber..üniversitede pek meşhurdu bu tarifim..bi kere adama yaptım hiç sevmedi,ben de kendime yapıp yiyorum artık üşenmezsem..
saolll şekerimmm...
elmidenn kalan spermciklerle kaldımm bende...
elmiyi bekliyomuşummmm
iş arkadaşlarım ben hamileyken min. 5 kg aldılarkumpirci tek getirmiyodu buraya,ben sipariş etmek istediğimde herkes söylüyodu..sonra senin canın istemiştir diye tatlılar vs...herkes duba gibi oldu,ben doğumdan 3 ay sonra eski pantolonumla geldim işe hahhahha
sen de sipairş ver kuzum yok mu getiren yer ??
hangi ara yaptın lan o kadar zahmetli yemeği??
Daha beteri var bebişim sen hiç katı meyve sıkacağının haznesini yıkadın mı?
saolll şekerimmm...
elmidenn kalan spermciklerle kaldımm bende...
elmiyi bekliyomuşummmm
Ay bende
Dün de patates yaptım fırında, baharatla harmanyalayıp sıfır yağsız
Pişirme kağıdı serip attım ( yağ yumuşatıyo )
Mikemmeldi
iş arkadaşlarım ben hamileyken min. 5 kg aldılarkumpirci tek getirmiyodu buraya,ben sipariş etmek istediğimde herkes söylüyodu..sonra senin canın istemiştir diye tatlılar vs...herkes duba gibi oldu,ben doğumdan 3 ay sonra eski pantolonumla geldim işe hahhahha
sen de sipairş ver kuzum yok mu getiren yer ??
hangi ara yaptın lan o kadar zahmetli yemeği??
Ay bende
Dün de patates yaptım fırında, baharatla harmanyalayıp sıfır yağsız
Pişirme kağıdı serip attım ( yağ yumuşatıyo )
Mikemmeldi