09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Bugün ptesi birilerinin rejime başlaması gerekiyordu

Doğumdan sonra biz napıcaz acaba

Bayan Varil olarak başlarım artık leslie ile yürümeye

Şimdi değil de doğumdan 1 yıl sonra resimlerine bakınca yuuhh bu ben miyim diyorsun. O kadar kilo aldığını anca o zaman anlıyorsun. Şimdi gözün alışıyor. Sen şimdiye kadar aldın mı hiç?

Erkeğe ne alınır ki romantik. Ben de bekarken erkeğe alınacak tüm hediyeleri bitirdim. Saat, cüzdan. Evlenince hiçbir şey almıyorum artık

isin dogrusu evlendikten sonra iki dogum gunumiz gecti ilkinde biseyler yapmistik ama ikincide bebegimiz en buyuk hediye diyerek uzerine dusmedik..

benim esim siirler yazardi bana eskiden onlari fotograflarimizla pc de birlestirmistim sonra foto olarak ciktisini aldim album yapmistim.. dolma ve kursun kalem takimi almistim uzerine isimlerimizi yazdirmistim.. bi kutunun icine cocuk arabasiyla kiz cocuk bilekligi koymustum kucuk notlar yazmistim.. aklima gelenler bunlar.. esim bana mesela gece lambasi yaptirmisti son baharda yapraklar icinde cekildigimiz bi fotografla.. iki sene icinde evlendik ancak bu kadar ormantik olabildim

Merhaba cilek hos geldin

Rejiminde basarilar dilerim :))

Elmy bak dedim sana kilo hepimizin rahatsizligi

O halde anlat bakalım neler yapacaksın? Nasıl bir rejim olacak?

sağol efulim

şimdi ilk önce poğaça simit tarzı şeyler yemiyorum sabah
akşamdan evden normal çeyrek ekmek arası domates salatalık peynir hazırlıyorum
sabah kahvaltım böyle
öğlen iş yerinde ufak dilim ekmekle yemek ne varsa yiyeceğim ardından yeşilçay
aralarda acıkınca süt aldım tek içimlik paketlerde onlardan
meyve vs..
akşam yemeğinde hiç ekmeksiz yemek yiyeceğim ve bol su
zaten yaz geldi gibi kızımla sokakta parkta koşarken spor da yaparım işe yürüyorum sabah akşam
bu hafta eşim bırakacak sabah ama akşam yürürüm öyle yani özel bişi yok sadece makarna pilav tatlıyı kesiyorum
zaten hemen veririm çabuk alıp veriyorum.
56-57 oldum mu tamamdır

Şimdi değil de doğumdan 1 yıl sonra resimlerine bakınca yuuhh bu ben miyim diyorsun. O kadar kilo aldığını anca o zaman anlıyorsun. Şimdi gözün alışıyor. Sen şimdiye kadar aldın mı hiç?

Almadım, verdim. Ama belki bu hafta almışımdır. Vücudumda belimden baska genişleyen yer yok

Bugün ptesi birilerinin rejime başlaması gerekiyordu

Doğumdan sonra biz napıcaz acaba

Bayan Varil olarak başlarım artık leslie ile yürümeye

şu leslie falan hiç bilmiyorum yaw nsıl yapılıyormuş biri tarif edebilir mi

ya ben de doğumda 11 kilo aldım ama hemen verdim doğumdan 2 ay sonra aynı kilomdaydım
çok takma kafana veriliyor çok abartmadığın sürece lohusalık süreci daha tehlikeli ye sütün olsun tatlı ye baklava ye falan şişiriyorlar insanı
annem babama köy tavuğu aldırmıştı ben hamileyken dana kemiği falan pişirip pişirip çorba yapıyordu vitamin olsun diye
Allah Razı olsun canım annem den

azimle ilerlersen basarisin eminim.
benim en kilolu halim 63 tü..
dügün telasi derken 54 olmustum ama bilincli bi sekilde degil..
bilincli olarak rejim yapamam gibime geliyor
suan 58 deyim..

eylul canim hadi gule gule kullansin sevdicekin :)

kizlar ben biraz is yapayim yarin misafirim geliyo

gorusmek uzere

kacari yok sanirim dimi

bende bu haftama kadar almadim..

ama yaz geldi dondurmalar bizi bekliyor sonumuzu pek ince gormuyorum

diyetisyenler dondurmayı veriyor en hafif tatlıymış gönül rahatlığı ile ye ama hasta olma
çok yersen karnındaki bebek zatürre olurmuş ananem öle dedi bana

günaydın herkese....
nasılsınız,h.sonu nasıl geçti??
bi de Allah rızası için şu dana kadar olmuş bademciğin hakkındna nasıl gelinir,bu ağrı nasıl hafifler bi yol gösterin,yutkunamıyorum bile ...

azimle ilerlersen basarisin eminim.
benim en kilolu halim 63 tü..
dügün telasi derken 54 olmustum ama bilincli bi sekilde degil..
bilincli olarak rejim yapamam gibime geliyor
suan 58 deyim..

benim işte 74 le doğuma gittim en kilolu halim oydu 63 lede hamile kaldım şimdi de 63 üm.

çakılı kaldım resmen inmiyorum hiç ama dikkat de etmiyorum ondan
etsem veririm

benm berbat geçiyor
hafta içi işe gidiyorum. hafta sonuda eğitimler oluyor dinlenme sıfır..
evimi temizlemedim. yemek yaptım acayip yorgunum
ballı çay içmeye denesen ya :26:
senin nasıl geçti

hayirli sabahlar hos geldin

mutlulugun daim olsun

amin inşALLAH

Yok ben bu kadar yapmadım. Yaptıklarım şöyle:
İş gezisine giderken valizine bir mektup koymuştum yeni evliydim
Sonra değişik günlerde işe giderken değişik ceplerine not kağıtları..
Mesela bir çikolata içinde not..
İş yerine özel bir günde hediye göndermiştim gibi.. ama senin gibi böyle uğraşacak yer ve zaman yok benim çalıştığım yer merkeze çok uzak.
Netten de alış veriş alışkanlığım yok.

ıhlamur falan iç canım
iyi gelir belki
hafta sonundan ne anladın diye bi sorsana
cumartesi çalıştım pazar temizlik yemek cocuk al sana bitti

sevgilin gelmedi mi ki,puzzle yapıcaktınız noldu??işyerinde bal bulmam biraz zor olur snaırım:):) bitki çayı getirdiler şimdi..

ıhlamur falan iç canım
iyi gelir belki
hafta sonundan ne anladın diye bi sorsana
cumartesi çalıştım pazar temizlik yemek cocuk al sana bitti
h.sonu öyle oluyor,pzt dinlenme günüm benim de:):)
ama dün babasıyla sinemaya gitti oğlum,ben de yürüyüş yaptım,kuaföre gittim süper oldu valla..:)

alerjilerim azmıştı zaten ama gece resmen yutkunamıyorum diye ağrıyla uyandım..sağ tarafta kocaman olmuş elimi değemiyorum boynuma yaw..benim bademcik pek iltihaplanmazdı ama birinden kaptım belki de..antibiyotiksiz geçer mi ha,lütfen geçer diyin ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…