09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Aaa ne güzel hasret gidermişsinizdir, cok sevindim.

Kayınvalidenin totosu acık kalmış bence :KK1: Bir tane kese bir tane bebek var :KK70:

Allah ikimiz icin de hayırlısını nasip etsin. İyi olsunlar da kızı da erkeği de bizim

:KK70: ben daha hamile kalmadan rüyasinda ikiz gorurdu benim icin hep oda niye ben bir sefer ikiz cocuklarimiz olsun isterim dedigim icin :KK70:

Amiiin canim aynen oyle :)

Bu arada evet hasret giderdik :)) İki hafta sonrada ben gidiyorum yanlarina :)

Günaydın :KK3:

Ama ben bekarkende yiyodum ki :26: kendimi bildim bileli hatta :KK17::18:

Günaydın çenebaz :KK1:

Hic olcturdun mu kolesterol filan? Zarari dokunmuyorsa ne mutlu sana :) Bende keske yiyebilsem :KK70:

Son düzenleme:
Vay vay vayyyy seni yılın elemanı secip nar cicegi elbisenle resmini sirketin girişine asalım :KK1:

Tam münasip kıyafeti buldun :KK1:
Ama müdür de beni yılın elemanı seçebilir her an :21:

bende ii sayılırım.bi gerginlik var üzerimde..akşam azcık kurt seyide baktım erken uyudum..oh sabah rahatlamış şekilde uyandım

Ben Küçük Ağa'yı izliyorum Salı akşamları :KK1:

Elmi varya dedikodunun belini kırarız:KK55:

Çek yandımı kaloriferler, akşam kapatıp yatmıştık sabah kalktım 7 de epey soğuk geldi , azıcık yaktım gene
Aklıma sen geldin:KK31:

Dün müdür açmıştı şükür biraz ısınmıştım
Bu sabah yine soğuk sanırım gece yine kapatmış, sabah açıyo cimriler :KK1:

:KK70: ben daha hamile kalmadan rüyasinda ikiz gorurdu benim icin hep oda niye ben bir sefer ikiz cocuklarimiz olsun isterim dedigim icin :KK70:

Amiiin canim aynen oyle :)
Benimki de beni arayıp sey diyo "oğluşum fotografına bak da onun gibi erkek güzeli olsun" oğlununki gen de bizimki ne acaba
Çaktırmamaya çalıssada ikimizide çomçok seviyo:KK16:
Yinede accık yapacaz artık adettendir:KK1:
Beni döve döve seviyo hain erkek :KK70: Quartaya Qcum diyo bana da mik mik elmik :KK1:
Sen gönlümün elemanısın bebişimmm:KK16:

miskamber34698618 .!.:
ayy yokk geçen hafta oralardaydım ortalık biraz durulsun ...ban yemiştim..her yorum yaptığımda dur seni kiblicem diyen artist var orda:KK1:

Ban yok ya hakaret olmadıkça inanılmaz hareketlendi
Milletin içinde ne çirkef varmış kardeş
Çatl ın patlayın mı dersin, sizi pis burjuvalar tadında yazan mı ararsın :KK53:

En cok da Çekin dedikodusunu yapalım :KK70: tmm mııı

Hain dom dom :63:

Cok sey kacırmıssın :KK70: Manken gibi pozlar veriyo bizimki :KK70:

Şaka yapıyo inanmayın :KK17:

:
Hic olcturdun mu kolesterol filan? Zarari dokunmuyorsa ne mutlu sana :) Bende keske yiyebilsem :KK70:

Hiç ölçtürmedim :44:

Çaktırmamaya çalıssada ikimizide çomçok seviyo:KK16:
Yinede accık yapacaz artık adettendir:KK1:

Sen başkasın :KK16: ( bazıları çatlasın muhaha :KK53: )

Ben Küçük Ağa'yı izliyorum Salı akşamları :KK1:

Dün müdür açmıştı şükür biraz ısınmıştım
Bu sabah yine soğuk sanırım gece yine kapatmış, sabah açıyo cimriler :KK1:

Gece yakmalarını da bekleme artk :KK31:
Banada göstersene Elbiseni

Son düzenleme:
Benimki de beni arayıp sey diyo "oğluşum fotografına bak da onun gibi erkek güzeli olsun" oğlununki gen de bizimki ne acaba

Beni döve döve seviyo hain erkek :KK70: Quartaya Qcum diyo bana da mik mik elmik :KK1:

Sen gönlümün elemanısın bebişimmm:KK16:

:KK70: kaynanayi n'apmalii? devamini bilirsin :KK37:

ben kaynanadan cok akrabalardan bunaldim.. beni hic arayip sormayan kuzenlerim 'cinsiyeti belli mi' diye arar oldu.. hamile kaldigimi ogrendiklerinde 'neden onceden soylemedin' dediler..

ama hata bende bi dahakine gazeteye ilan verecem ayip oldu tabi testi yapar yapmaz akrabalarima duyurmam gerekirdi :KK66:

:KK70: kaynanayi n'apmalii? devamini bilirsin :KK37:

ben kaynanadan cok akrabalardan bunaldim.. beni hic arayip sormayan kuzenlerim 'cinsiyeti belli mi' diye arar oldu.. hamile kaldigimi ogrendiklerinde 'neden onceden soylemedin' dediler..

ama hata bende bi dahakine gazeteye ilan verecem ayip oldu tabi testi yapar yapmaz akrabalarima duyurmam gerekirdi :KK66:

Töbe bismillah keşke bi tane sebzeci bulup mahallede anons ettirseydin :KK1: Onlarla neyse

Sildim Kitty
Düğün vardı , o mu bu mu diye foto koymuştum
Bu mik mikin diline sakız oldum :63:
Zaten laptop bozuldu başka pc verdiler bana, işyeri bilgisayarı diye foto tutmuyorum

Heee silmiş miş :KK70:
Bak ona görsemde inanmam :KK1:
Montajdır o :KK51:
değil değil :d keşke caps alsaydım yaaa bu cadı bana seni cok seviyorum diyene kadar yapıştırırdım her yere :KK1:

Hain dom dom :63:

Şaka yapıyo inanmayın :KK17:

Hiç ölçtürmedim :44:

Sen başkasın :KK16: ( bazıları çatlasın muhaha :KK53: )

Bi olctur bak bence ya kolesterol kiloya bakmiyormus gercekten.. Kizim sana diyorum gelinim sen isit misali benimki de.. Bende cok saglikli beslenmiyorum ki.. Esim 12 saat calisiyor iki haftadir evde yemek yemiyor kalkip kendime bi croba bile yapmiyorum :KK19:

Bak ona görsemde inanmam :KK1:
Montajdır o :KK51:

Görmek istediği gibi görüyomuş
Sorduğu fotoları yayınlaıdm
Q da şahit
Ne belim büküktü ne başka yerim :KK1:
Bu değilmiş şunu koy dedi, koydum
Onda da yoktu rezil oldu muhahaha :KK60:
Ama yenilen pehlivan güreşe doymaz misali hala konuşabiliyo :KK6:

değil değil :d keşke caps alsaydım yaaa bu cadı bana seni cok seviyorum diyene kadar yapıştırırdım her yere :KK1:

Hala konuşabiliyosun ya pes :KK1:

Bi olctur bak bence ya kolesterol kiloya bakmiyormus gercekten.. Kizim sana diyorum gelinim sen isit misali benimki de.. Bende cok saglikli beslenmiyorum ki.. Esim 12 saat calisiyor iki haftadir evde yemek yemiyor kalkip kendime bi croba bile yapmiyorum :KK19:

Ölçtürmeye korktum, azaltırım inşallah cipsi
Ama aynı şekilde tek cips değil ki her türlü zararlı şey yiyorum :KK17:

X