09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Güzel haber yok
Aksine kötü haberler var

Hanım ablanın babasının yanı sıra Nemesis'in de babası vefat etmiş maalesef
Q nun da Ousla durumları karışık, bi ara albüm yapacak

hanım ablanın ve nemişin babasına Allah rahmet eylesin.çok üzüldüm.

peki nemiş doğum yaptı mı,kızcağız hamileydi bi de.

birazda kendimden bahsedeyim.cadı kızım 35 günlük oldu ve bir sürü sorun yaşadım.doğumdan önce ameliyathanede yemediğim hakaret kalmadı ki özel hastaneydi bi de ve kaç dakika soğukta bekletildim genel anestezi istedim diye neler saydırdılar falan.sonra plesenta parçalarını içimde bırakmışlar doğumdan 1 hafta sonra kürtaj oldum bi de onu çektim ve bir sürü bişey daha.kan kaybından ölüyordum neredeyse Allah çocuklarıma bağışladı beni sanırım.

hepiniz içok özledim,herkes iyidir herşey yolundadır İnşallah.pc bozuk sık sık şarjı bitiyor msj yazıp çıkmak zorunda kalıyorum.çok öptüm hepinizi.

Son düzenleme:
Canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm ve etkilendim bebişinle sana uzun bir ömür diliyorum

günaydın kızlar. hayırlı sabahlar..

Valla komiğime gitti cidden
Hediye değil eziyet başka işim yol onu mu tamamlayacam bi de mektuplu zor olur yazılar filan resiimli olsun bari
Acı çocuğa

sen gelince söyle buraya koyarım.
çok yazı yok aslında..
daha iyi bir fikrin varmı :26:

kadere canım geçmiş olsun.. neler olmuş öyle.. devlet hastanelerinde bile bunlar olamıyorken özelde nasıl oldu. sen naptın şikayet etseydin :26:

Günaydınnn

Kimse gelmezse öyle basarlar topiği

günaydın napıosun. ne oldu yarışma sonucu oyumu senden yana kullandımda

Allah sabır versin nemise hiç kolay değil yaşadıkları,geride kalanlarada sağlıklı ömğrler versin.
Görüşürsen selamlarımı baş sağlığı dileklerimi iletirmisin..

Kadişim sağol canım,hem benim hemde nemisin babası hiç beklenmeyen maalesef acı bir kayıp oldu bizler için..

Ne sıkıntılar yaşamışsın öyle,birde özel hastane yani,daha iyi ilgilenmeleri gerekirken neler yaşatmışlar sana,bebeğin nasıl iyimi çok öpüyorum onu kendinize iyi bakın canım

Günaydın olsun hepimize inşallah

Canım benim seni gördüğüme cok sevindim ama yazdıklarını okuyunca cinlerim tepeme cıktı. Nasıl bir hastane orası? hangi mantıkla işletiyorlar, işletiyorlar diyorum cünkü hizmet vermekten ziyade ticarethane gibi geldi bana.

Senin kızını yerimmmmmmm Maşallah size

iş güç ne olsun sen napıyosun

evet tatlım sağol malesef güllü pasta kazandı :2::2:

Kadişcim çok sıkıntı yaşamışsın, yazıklar olsun hastane değil mezbağa sanki
Çok şükür , herşey yoluna girmiş
Güzel kızını, ve yakışıklı abilerini öpüyoruz, seni de tabi
Allah'a emanet olun canım benim

Günaydın herkese

Ah Kadesa bu ara üzerimizde karabulutlar var galiba
Bende yoğunluktan dolayı pek giremiyorum ama ne zaman girsem kötü haberler duyar oldum
Çok üzüldüm
Çocuklarınla nice mutlu sağlıklı yıllar inşallah

Nemesis henüz doğum yapmamış, Mayısta dediler galiba
Nick haber getirdi, bizde bu kadar biliyoruz

Günadın kızlar
Çok canım sıkılıyor bugün
Bir haftadır halim yoktu zona oldum ben ya
Şimdide ev dandini oldu , temizliğeirişcem , canım istemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…