Solcunun sola
Sağcının sağa vermesini anlarımda
Menfaati sebebiyle dinciyim şuyum buyum diyenlerin düne kadar chp yi kötülerken
Şimdi birden chp ye dönmesine anlam veremem ben
Oy inatla verilecek kadar basit bir mesele değil
Bu tarz 'U' dönüşü yapan insanlardan herşey beklenir derim
Beni de erkek mi yaptın şimdi
Birinci dereceden olanlar görse de diğerlerine kuyruk oluyoda
İkinci dereceleri bu eve almadım daha muhaha gözümü açtımdiğer evi gördük bunu görmedik diyolarmış
Dıdının dıdısı mayısta doğum yapcakmışta doğumdan önce bi gideydim Çekirgeye diyopmuş
Sanırsın çok muhabbetim varda yemiyo içmiyo beni düşünüyolarfazla meraklılar
Ay sırf merak ya. Sanki çekirge akşama kadar evde toto büyütüyo bir de milleti ağırlıcak
yahu yazıcaksın tabiki çok sevdiğin şeyleri ister istemez şirinleştiriyoruz yazarken mesela bana eşim ve kocam yazmak çok resmi geliyor bebişim o benim miskokulu kocişim
yahu yazıcaksın tabiki çok sevdiğin şeyleri ister istemez şirinleştiriyoruz yazarken mesela bana eşim ve kocam yazmak çok resmi geliyor bebişim o benim miskokulu kocişim
Ya şu yeni ceza kanunları geldi ya yine de tutukluk var elimde.. her an bir şey olabilir diye. Neden yaptılar ki böyle bir şey?
Ne bilim şimdi bile benim aklıma ne kimse geliyo ne kimsenin evi
İşten eve zik zak yapıyorum uykuya hasretim vs.
Hele bi de hamile olsam 2 ay sonra doğumum olsa dıdının dıdısının ev görmesi aklıma gelmezne garip insanlar var
Otur kendi telaşına bak, heyecanlarını doya doya yaşa
Benim evim iyiyse sana ne kötüyse sana ne, muhabbetim olsa hadi beni görmeye geliyo dicem de o da yok bunlar dedikodu çetesi ve aşırı meraklılar
biz öküzüm yazıyoruz genelde...çok şirin ve resmi de değil üstelik..
Daha neler var bi bilsen
işi gücü olmayan adamlar bunlar yaa...kendilerine zaman geçirecek yer arıyorlar demek ki..
hayır bi de doğuracakmış,ne güzel git doğur bebeğinle igilen işte
biz öküzüm yazıyoruz genelde...çok şirin ve resmi de değil üstelik..
Ben de kocişime yeni bi isim bulayım bibi
bence bir nisan şakası yaa, yazıcam yazamıyorum ellerim kilitleniyorAllahtan banımı actılar yoksa mayısın birinde gelecektim
Ama senin evini görecekler ki onlara malzeme cıksın, ne konuşacaklar yoksa toplantılarda
Ben de kocişime yeni bi isim bulayım bibi
bence bir nisan şakası yaa, yazıcam yazamıyorum ellerim kilitleniyorAllahtan banımı actılar yoksa mayısın birinde gelecektim
Ama senin evini görecekler ki onlara malzeme cıksın, ne konuşacaklar yoksa toplantılarda
Oha ya millet gezmek icin yer arıo, cagırma aman sakınBana göre bu adilik
Her geldiğinde eltisini çekiştirir
Eltisini de pek tanımam bayramdan bayrama görmüşlüğüm var
Ous'un yengeleri oluyo bunlar
Ama birbirini sevmezler ve kendilerine üye toplamaya çalışıyolar
Başka işim yok onu mu dinlicem
İnşallah maşallah dedim, mayısa kadar çağırmasam sonra doğumu var zaten biz bebek görmeye gideriz yeter işte
Çok seviyolarsa beni
Ama değil, geçen gelen 17 kişilik kaygısızlardan biri bu. Onu çağırmam demek hepsinin doluşması demek
Yemezler artık
senden çok enteresan bişey bekliyorum elmibuarada cezalar silinince nasıl hissettin kendini
en çok senin işine yaradı yani
ceza puanları silindi ciddiler demek:d
ama neden???
En sevdikleri şeydi ban ban ban..
Hem de nasıl, sabah takılırken bi bakayım dedim "sokkkk" anammmmm hemen damladımben de ofluyodum bir ay nasıl gececek diye
Ama her kib alana ban veriliyodu, sanırım biraz esnetecekler.
Hem birbirini svemiyolar
Hem kafile halinde geziyolar
bunun aıd bana göre iki yüzlülük
hoş ben birini sevsemde kendi ailemle gezerim sülalecek değil ama
Sevmiyoken birlikte gezip, mutfakta iki ara bi derede içerdekinin dedikodusunu yapandan herşey beklerim
Hı hı diyorum iki çay doldurup içeri gidiyorum
Oha ya millet gezmek icin yer arıo, cagırma aman sakın
Hem birbirini svemiyolar
Hem kafile halinde geziyolar
bunun aıd bana göre iki yüzlülük
hoş ben birini sevsemde kendi ailemle gezerim sülalecek değil ama
Sevmiyoken birlikte gezip, mutfakta iki ara bi derede içerdekinin dedikodusunu yapandan herşey beklerim
Hı hı diyorum iki çay doldurup içeri gidiyorum
banları geç bide celar 0 puan ençok ona sevindim banlansak bile bi güne geri döneriz ilk başlanda
banları geç bide celar 0 puan ençok ona sevindim banlansak bile bi güne geri döneriz ilk başlanda
Bu çok ailede var aslında çek.
Çok fazla yakın olup şeyini çıkarmaktan oluyor.
Yani azcık yapışık ikiz gibi olmasalar bu kadar dedikodu edecek şey çıkmaz zaten.
Ben zararsız diyorum bunlar için:d konuşmadan ibaret.
O yüzden çağırmayacam zaten
Adabıyla gelseler başımın üstünde yeri var
Bi de gelen menüyü mü seviyo nedir hemen bi daha gelmek istiyolar
Yoksa pek muhabbetim yoktur
Bi kafileyi ikiye böldüm
Bi kısmı geldi ikincisi bu hafta gelecek
Ama bu kaygısızlar dediğim bölünmezmiş
Onları da bölücem o da teee yazdan sonra müsait olursamyoksa çağırasım yok