Boş oda yok anasını satım iki dk uzanacaaaadımm. Ah bebişim ben namuslu memurlardan değilimNöbetciyim bugün ve 19,00 da cıkıcam maalesef
Müdür kendi diyo git azcık kestir diye
Ne güzelmiş senin müdürün. bir tane quartaya bir tane bana bir tane de çeke nasip etsin Allahbizi akbabalardan kurtarsın.
bizim de burada hasta olup gelmezsen sorarlar gerçekten hasta mı diye
Ne güzelmiş senin müdürün. bir tane quartaya bir tane bana bir tane de çeke nasip etsin Allahbizi akbabalardan kurtarsın.
bizim de burada hasta olup gelmezsen sorarlar gerçekten hasta mı diye
ah canım bizde öyle de değil,anında maaştan düşüyolar ...kart çektiriyolar bize,gıcık personel müd. dakikalarımı sayıyo maaşımdan kesmek için..
Amin cnmmm. Ama ben özelde calısırken de cok rahattım, sanırım biraz sans işi. Hasta olmadığım halde rapor alıp gitmemişliğim coktur
Devlette bu durum nasıl tam bilmiyorum da, özelde rapor alınca maaşından kesinti oluyor sonra ssk ya başvurup alıyorsun yatıyor yatmıyor bekle dur vs. ben hiç rapor almadım o yüzden işim olsa da senelik izinden düşürdüm. Ayrıca eksik prim yatıyor. O da işsiz kalma durumunda alacağın maaşı etkiliyor vs. amma zor ya.
heyooo ben geldiiiimmm
evet canım onu alıyoruz...ama aşağılık müd. measiyi bekliyo kesinti yapmak için..en son bayramda geldiğimde yarım gün aldım mesai nedeni ise bilmem kaç saat eksik gelmişim onu kesmiş..Fazla mesai yaptığında veriyor mu karşılığını?
heyooo ben geldiiiimmm
Ne konuşuyonuz
evet canım onu alıyoruz...ama aşağılık müd. measiyi bekliyo kesinti yapmak için..en son bayramda geldiğimde yarım gün aldım mesai nedeni ise bilmem kaç saat eksik gelmişim onu kesmiş..
hoşgeldin canımmm. 1gün müydü cezan :)
Ayıplı.
Srfz bacım afedersin :)
İstanbul'un kibar kızı Çekirgee
Kalbi ak pak yüzü gülpembe Çekirgee
Sen alemi ne sandın alem çakal olmuş seni kandırır Çekirgee
Yıakkk yağğğ kandırıkçı... Hem benim oğlum tekme atıyor artık bliyon mu sen senin ağzına depik attırcam
Amaaaan ciddi misin? basladı mı tepiklereeeeeeeee. Ay atsın yaa nolcak, mideme calıssın azıcık
Pazar günü ilk tepiğini babasının eline attı
Baya gezente bişey, bi sağımda bi solumda. Şimdi de soldan tepiyo sana tepki veriyo burdan
Len bir gün müydü banın ahahahha
evet canım onu alıyoruz...ama aşağılık müd. measiyi bekliyo kesinti yapmak için..en son bayramda geldiğimde yarım gün aldım mesai nedeni ise bilmem kaç saat eksik gelmişim onu kesmiş..
hoşgeldin canımmm. 1gün müydü cezan :)
Aynı senin avatarına benziyor :)
Eki Görüntüle 819560
Tepkisini koycak tabi ki! Alayına isyan!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?