09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Boş oda yok anasını satım iki dk uzanacaaaadımm. Ah bebişim ben namuslu memurlardan değilim :1: Nöbetciyim bugün ve 19,00 da cıkıcam maalesef

Müdür kendi diyo git azcık kestir diye :1:

Ne güzelmiş senin müdürün. bir tane quartaya bir tane bana bir tane de çeke nasip etsin Allah:1: bizi akbabalardan kurtarsın.
bizim de burada hasta olup gelmezsen sorarlar gerçekten hasta mı diye:D

Ne güzelmiş senin müdürün. bir tane quartaya bir tane bana bir tane de çeke nasip etsin Allah:1: bizi akbabalardan kurtarsın.

Amin cnmmm. Ama ben özelde calısırken de cok rahattım, sanırım biraz sans işi. Hasta olmadığım halde rapor alıp gitmemişliğim coktur

ah canım bizde öyle de değil,anında maaştan düşüyolar ...kart çektiriyolar bize,gıcık personel müd. dakikalarımı sayıyo maaşımdan kesmek için..:47:

ah canım bizde öyle de değil,anında maaştan düşüyolar ...kart çektiriyolar bize,gıcık personel müd. dakikalarımı sayıyo maaşımdan kesmek için..:47:

Fazla mesai yaptığında veriyor mu karşılığını?

Amin cnmmm. Ama ben özelde calısırken de cok rahattım, sanırım biraz sans işi. Hasta olmadığım halde rapor alıp gitmemişliğim coktur

Devlette bu durum nasıl tam bilmiyorum da, özelde rapor alınca maaşından kesinti oluyor sonra ssk ya başvurup alıyorsun yatıyor yatmıyor bekle dur vs. ben hiç rapor almadım o yüzden işim olsa da senelik izinden düşürdüm. Ayrıca eksik prim yatıyor. O da işsiz kalma durumunda alacağın maaşı etkiliyor vs. amma zor ya.

Devlette bu durum nasıl tam bilmiyorum da, özelde rapor alınca maaşından kesinti oluyor sonra ssk ya başvurup alıyorsun yatıyor yatmıyor bekle dur vs. ben hiç rapor almadım o yüzden işim olsa da senelik izinden düşürdüm. Ayrıca eksik prim yatıyor. O da işsiz kalma durumunda alacağın maaşı etkiliyor vs. amma zor ya.

Biz Kamu İşçisiyiz, biz de SGK lıyız yani, bütün işçiler İş Kanununa tabi. Bizde de rapor alınca 2 gün kesiyor

İstanbul'un kibar kızı Çekirgee
Kalbi ak pak yüzü gülpembe Çekirgee
Sen alemi ne sandın alem çakal olmuş seni kandırır Çekirgee

:64::64:

Son düzenleme:
heyooo ben geldiiiimmm:3::3::3:
Aynı senin avatarına benziyor :)
$melis-birkan_3968316913.webp

İstanbul'un kibar kızı Çekirgee
Kalbi ak pak yüzü gülpembe Çekirgee
Sen alemi ne sandın alem çakal olmuş seni kandırır Çekirgee

:64::64:

:60: koptum çek yaa Allah da seni güldürsün...
ay neydi adı hatırlayamadım hala,dün de sordum ya cevap gelmedi..ne halaydı şu adanalı olan???avrupa yakasındaki??

Len bir gün müydü banın ahahahha

evet canım onu alıyoruz...ama aşağılık müd. measiyi bekliyo kesinti yapmak için..en son bayramda geldiğimde yarım gün aldım mesai nedeni ise bilmem kaç saat eksik gelmişim onu kesmiş..:47:

hoşgeldin canımmm. 1gün müydü cezan :)

Aynen kuzular 1 günlük banlıydım ama ceza puanı 90 oldu birdaha ban yersem nakavt !

Aynı senin avatarına benziyor :)
Eki Görüntüle 819560

evet yaaaa benziyor avatarıma ehhee

Back
X