• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

07.03.2009 Evlendik

perle_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2007
1.390
0
0
43
İstanbul

n7019732291626244347726.jpg

cimg2637m.jpg

cimg2195.jpg

cimg2112o.jpg

10962902.png

Son düzenleme:
ay maşallah
çok güzelmiş gelinliğin eteklerine bayıldım
hele de eşin ve sen kucağında da br çocuk var oda gelinlikli
çok şirin bir resim..
allah mesut etsin..

nekadar bırbırnıze enzıyosunuz sasırdım.gulusler falan aynı kardes gıbı.dısarda gorsem kardes sanırdım.mutluluklar dılerım.

Topicimizin ilk gelini :1hug:
Çok güzel olmuşun gerçekten...
Bir ömür boyu mutluluklar diliyorum a.s.
Darısı bizlereee delikafadulden

masallah allah nazarlardan korusun cok güzelsin allah övmüsde yaratmis gelinlikde cok yakismis
ayrica cok seker bi ciftsiniz allah ayirmasin

mutluluklar dilerim bir ömür boyu çok yakışmışsınız allah ayırmasın

Tazecik yeni gelin :1rolleyes:
Çok güzel olmussunuzz canım Ömür ßoyu mutluluklar :nazar:a.s.

Aman allahım ne güzelde yakışmıssınız birbırınıze.allah aynı yastıkta,mutluk içerisin de koskocaman yılları nasip etsin..mutluluklar dolan dolansın ayaklarınıza..

canim cok tatli bir gelin olmussun.gelinliginde cok guzel.bir omur boyu mutluluklar sana

çok güzel taşımışsın gelinliğini:1rolleyes:
ben kabarık gelinlik sevmem ama senin vücud yapına, yüzüne, duruşuna öyle yakışmış ki..
çok beğendim gelinliğini.
duvağın daçok güzel
hele ilk fotoğrafta inanılmaz asil çıkmışsın.:1rolleyes:

cimg2121a.jpg

gelinliğin ve saç modelin biraz gotik öğeler taşıyor yasanki peri kızı gib olmuşsun.
nazar değmesin size, mutluluklar dilerim.:nazar:
fotoğaflar da siz de çook hoşsunuz!a.sa.s.

mutluluklar dilerim canım gözlerin ve duvağın çok hoş:nazar: salona girerken maytapların arasında çekilen fotonuz çok orij olmuş onu büyütüp evine asabilirsin bu arada ev fotolarını da bekliyoruzyerimseniben

canım ya ikinizde çok güzel çıkmışsınız birbirinizi nekadar çok sevdiğiniz gözlerinizdeki mutluluktan belli allahım mutluluğunuzu hiç bozmasın

Back