nunucum bu arada bişi sormak istiyorum,hastane şartlarına göre mutlaka yanına al eksik etme dediğin bişi varmı?ben hastahane ile konuştum ama insan herşeyi soramıyor tabi.vaktin olduğunda bilgi verebilirsen çokkk sevinirim.:1hug:
Gözdecim selam;
inşallah okursun ben biraz geriden yazıyorum da , kusura bakmayınn. annelik beni bayağı bi yordu.Kollarım tutmuyo, bizimki emerkenn bayağı bi inatlaşıyo.Sıkı tutayım aman bırakmasın derken kollarıımda derman kalmadı ya.
Gelelim sorduklarına.Ben normal olaraktaan gerekli olan pijama,terlik,bebek kıyafetleri,pişik kremi,bez gibi şeyleri hazırlamıştım.Onun dışında bana hasta bezi al demişlerdi, bazı haztaneler istermiş ama hastane sağolsun her kirlendiğinde temiz serildi ,gerçeten hastane ile bi sorunum yok. Bana rastgelen hemşireler de çok iyiydi.
Sana diyebileceğim ben, evde normal orkid vardı onu almıştım yanıma.Hastanede çocuk bezi gibi bişey koymuşlardı, kanam olduğu için. Daha sonra onlardan istedik ama hastane başka vermiyor dediler.Ama benim hemşire iki tane daha vermiş annemlere.
Yani normal orkid kullanmadım.Olmazdı çünkü, daha sonrasındada çocuk bezinden koydum.O yüzden hasta bezini alt bağlanan gibi olanları var ondan alırsan daha iyi olur.
Ve alt pijama çok battı.Ben 3 pijama , bi gecelik almıştım.Tüm pijamalarım batmıştı.
Aklına gelen bişey var ise sor.Bende gelirse yazarım canım.
Bye :teytey: