• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

05.09.08'de Dupduru kızım DURU'M geldi..... :))))))

allahım uzun ömür versin.... sarılığını kafaya takma güzelim emzirdikçe bolbol geçer derler sağ salim almışsın ya ne mutlu ....
bi an önce bende doğurup bağrıma basmak istiorum allahımmm
sen şimdi doğurmayanlara dua et bizde sağ salim alalım artık kucağımza.....
rabbim sana bağışlasınn meleğini.....
bebişinide nazarlardan esirgesinnn

canım ömürlü olsun Allah analı babalı büyütsün.

saol aslı , senin bebiş nasıl, ilk günler biraz emziremedik gibi yeni yeni alışıyoz bizde bakalım.Bu arada bugün yıkadık.Kimisi yıkama dedi kimisi bişey olmaz dedi
Yıkadık inşallah bişey olmaz. İnsan korkuyor ya, gözünden sakınıyor. Biraz sarılık var inşallah onu da atlatırız dua edin bize...

Canım tebrik ederim,allah analı babalı büyütsün.Ben kısmet olursa ekim annesi olucam.Seninle doktorlarımız aynı,onun için daha bi heyecan basıyor beni okurken.İnş.bende görürüm o günleri:ecrin_bebek:Duru ile birlikte mutlu günlerininz olsun inş.a.s.

Saol gözdecim;
İnşallah sende hayırlısı ile görürsün canım. Allah yardımcın olsun.Az kalmış seninde.
İyi dileklerin için teşekkür ederim.:nazar:

nunucum bu arada bişi sormak istiyorum,hastane şartlarına göre mutlaka yanına al eksik etme dediğin bişi varmı?ben hastahane ile konuştum ama insan herşeyi soramıyor tabi.vaktin olduğunda bilgi verebilirsen çokkk sevinirim.:1hug:

Gözdecim selam;
inşallah okursun ben biraz geriden yazıyorum da , kusura bakmayınn. annelik beni bayağı bi yordu.Kollarım tutmuyo, bizimki emerkenn bayağı bi inatlaşıyo.Sıkı tutayım aman bırakmasın derken kollarıımda derman kalmadı ya.
Gelelim sorduklarına.Ben normal olaraktaan gerekli olan pijama,terlik,bebek kıyafetleri,pişik kremi,bez gibi şeyleri hazırlamıştım.Onun dışında bana hasta bezi al demişlerdi, bazı haztaneler istermiş ama hastane sağolsun her kirlendiğinde temiz serildi ,gerçeten hastane ile bi sorunum yok. Bana rastgelen hemşireler de çok iyiydi.
Sana diyebileceğim ben, evde normal orkid vardı onu almıştım yanıma.Hastanede çocuk bezi gibi bişey koymuşlardı, kanam olduğu için. Daha sonra onlardan istedik ama hastane başka vermiyor dediler.Ama benim hemşire iki tane daha vermiş annemlere.
Yani normal orkid kullanmadım.Olmazdı çünkü, daha sonrasındada çocuk bezinden koydum.O yüzden hasta bezini alt bağlanan gibi olanları var ondan alırsan daha iyi olur.
Ve alt pijama çok battı.Ben 3 pijama , bi gecelik almıştım.Tüm pijamalarım batmıştı.
Aklına gelen bişey var ise sor.Bende gelirse yazarım canım.
Bye :teytey:

Unutmadan gözdecim bide, Beni gece 11.30'da sezeryana aldılar acilen.Bebeğin hareketlerini iyi görmemişti, halbuki salı gününe olacaktık.Gece Nil Hanım ameliyata girdiği için de 100 YTL istenmiş.Hastane fiyatlarını %30 SSK'lı biliyoduk. %20 olarak eşim ödemiş.Yani 300 sezeryan,100 doktor, bide özel oda ayarlattık gecesine 50 YTL almışlar.
İki tane özel oda var, gittiğinde odaları da dolaş derim. Diğerleri çok küçük yanında kalanlarda olacağı için. Biri iki odalı tam suit, diğeri yarı suit.Biz yarı suit tuttuk.Geniş bi oda idi. Bi koltuk vardı yatmak için 2 geniş sandalye vardı. Holden de sandalye aldık hatta.Bişey diyende olmadı ve yanımda kalanlar da rahat etti.:1hug:

allahım uzun ömür versin.... sarılığını kafaya takma güzelim emzirdikçe bolbol geçer derler sağ salim almışsın ya ne mutlu ....
bi an önce bende doğurup bağrıma basmak istiorum allahımmm
sen şimdi doğurmayanlara dua et bizde sağ salim alalım artık kucağımza.....
rabbim sana bağışlasınn meleğini.....
bebişinide nazarlardan esirgesinnn

Sğolasın güzelim, inşallah herşey düzgün gider, sağlıkla kucağınıza alırsınız.
Teşekkür ederim.Bide bebeği olmayan arkadaşlarınız var ise doğuma giderken duan edin onlarada .:nazar:

Canım gözünüz aydın Rabbim bebeine ve sizlere hayırlı, sağlıklı ömürler versin inşallah.. sağlıkla büyüt bebeğini..

canım cevapların için çook teşekkür ederim.beni gerçekten rahatlattın.Ayrıca fiyatlar konusundaki bilgin de çok iyi oldu.bebişini kokla bizler içinde.kendine çok iyi bak.

nuraycim bebeğin hayirli olsun
adiyla yaşasin,allah kaderini güzel yazmiş olsun canim.

Back