05.09.08'de Dupduru kızım DURU'M geldi..... :))))))

nunuu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2007
1.318
0
116
43
İstanbul

Kızlar herkese selamlar.....a.s.
Hepinizi çoooookkkkk özledim. Ayın 26'sından Doğum iznine çıktığımdan ve evde internetim bulunmadığından sizlerden uzak kalmıştım. Ama arkadaşlara falan gittiğimde bakmaya , okumaya çalışıyordum....
Veeeeeeeeeeeeee bende nihayet EYLÜL ANNESİ oldum.
Cuma akşamları haftalık kontrollerimize Avcılar Hospital'e Nil Hanıma gidiyorduk. Bu arada da izind hiç durmadım. Temizlikti falan hep kendimi yordum. Hatta bi haftasonu Kırklareline babamların yanına gittik.Geçen hafta pazar günü de Edirneye günü birlik gitmiştik.Bi daha gidemem diye, hem de Selimiye Camii'sinde dua ederim diye çok istedim gitmeyi ve yavaş yavaş gitmiştik.. Hatta namaz bile kıldım vallahi... Allahım bana güç verdi. Ama şimdi düşünüyorum da Duru kızımı çok yormuşum, şimdi düşününce çok üzülüyorum...
Ve ondan sonraki 05.09.08 Cuma akşamı gittiğimiz kontrol'de doktorumuz NST'lerimizi beğenmedi, o akşam 2 kere NST yaptırdı. Sonra bebeği iyi görmüyoruz alacağız dedi.Hazır değildik tam eşimle , çanta hazırdı ama içine ekleyeceğim birşeyler daha vardı.İkimizde şaşkın şaşkın birbirmize baktık kaldık. Aslında daha da hareketli olduğu zamanlar vardı, doktora ben iyiyim ama yarın gelsek diyordum. Doktor da bana sen iyi olabilirsin ,ben bebeği iyi görmüyorum dedi. Ve doğrucana eve geldik eşimle, hemen duş aldım,abdestimi aldım.Eşyalarımızı hemen yerleştirdik. Bi telaş da annelere haber veriyorduk. Bu arada biz aslında 09.09.08'de sezeryan için konuşmuştuk.Hatta annelere süpriz yapacaktık. Kendi annem de Kırklarelindeydi. Ramazan için tarhana, makarna yapıyordu.Rahat rahat yapsın diye pazar gelirsin diyordum ona da. O akşam ona söylediğimde yanımda hemen olamayacak diye çok üzüldü.Ertesi sabah anca anacığım gelebildi yanıma... Tabiiki sabahı zor etmişti.
Neyse çok uzattım ama kızlar. Devam edeyim.:)
Yengemi, kayınvalidemi ve görümcemi alarak hastaneye gittik.Bu arada dayımlar ve 3 kuzenimde gelmişti.Hatta yakın bi arkadaşlarımız da hemen yetişmişti. Hastaneye saat 11'de varmıştık.Herkes beni bekliyordu, hemen hazırlamaya aldılar.Lavman yaptılar, sondayı hemen takamadık , ameliyatta takmışlar.Ameliyathaneye aldılar ve sonra kendime geldiğimde yatağıma alınıyordum dilimde 3 kelime vardı ilki eşimin ismi, Şerif....., Karnım...., Bebek nasıl?.....
Ve sonunda benim Duru kızımda geldi arkadaşlar...Çok mutluyum , hala inanamıyorum.Allahım ne büyüksün.Hamdolsun verdiğin nimetlere, binlerce şükürler olsun yarabbim. Onu öyle çok seviyorum ki... Bi kaç günden beri tam ememediği için biraz ağlama srunlarımız oldu. Ve evde de bi ara bunalıma girdim çıkamıyorum bi yere diye. Biraz üzüldüm ara ara ağlama krizlerine giriyorum .Ama olsun kızımı çok seviyorum ya..
Kısaca anlatmaya çalıştım kızlar, bitmezzzzz aslında... İşte böyle aldık kızımızı bizde. Darısı tüm bekleyen arkadaşların başına. İnşallah hayırlısı ile hepiniz kavuşursunuz bebeklerinize. Okuyamadığım ,bebeğine kavuşan arkadaşlarım var ise (yeni okumaya başlayacağım 2008 eylül annelerini, kaçırdığım bişeyler var ise bildirin ) hepsini kutluyorum buradan...:1hug:

Kendinize çok iyi bakın... :teytey::dance::dance::dance::dance:

Ne güzel allah anali babali büyütsün meleğini maşa Allah

canım tebrik ederim..Allaha şükür sağlıkla kavuşmuşsunuz..darısı başımıza inşAllah...
ben de nuray girmiyor doğum mu yaptı acaba diyordum içimden..
Duru bebeğimize, uzun, mutlu, sağlıklı ömürler nasip etsin Rabbim..
bebişini öp kokla bizim için de... :)

Canım çooook sağolun.Allah sizi de sağlıcakla kurtarsın. Biz geceleri biraz boğuşuyoruz.Benim gazım var hala veee göbeğim :))
Emzirdikçe gidecekmiş tabii. SAbah sağlık ocağına götürdük.Zayıflamış dedi, hep emzir dedi.Birazda sarılık gördüler.. Gerçekten korktum , inşallah geçer hemen. Sonradan olan sarılık o kadar tehlikeli değilmiş. Anne olmak zormuş gerçekten. İçiniz sızlıyor, bırakamıyorsunuz. Allah tüm isteyenlere nasip etsin bu mutluluğu. Zamanını bekleyen arkadaşlarımın da Allah yardımcısı olsun.

canım hayırlısıyla atlatmışsın.allah sana ve bebeğine sağlık sıhhat uzun ömürler versin.analı babalı büyütsdün inş.

Canım tebrik ederim,allah analı babalı büyütsün.Ben kısmet olursa ekim annesi olucam.Seninle doktorlarımız aynı,onun için daha bi heyecan basıyor beni okurken.İnş.bende görürüm o günleri:ecrin_bebekuru ile birlikte mutlu günlerininz olsun inş.a.s.

canım tebrik ederim Allah analı babalı büyütsün

nunucum bu arada bişi sormak istiyorum,hastane şartlarına göre mutlaka yanına al eksik etme dediğin bişi varmı?ben hastahane ile konuştum ama insan herşeyi soramıyor tabi.vaktin olduğunda bilgi verebilirsen çokkk sevinirim.:1hug:

Canım Allah bağışlasın bebeğini analı babalı büyüsün inşallah,darısı bizlerin başına inşallah

Allah bagıslasın arkadasım, analı babalı buyutsun ınsallah..
Geçmiş olsun darısı bızım basımıza.. bızde sabırsızlıkla beklıyoruz gerıye kalan eylül anneleri olarak.. a.s.

hayirli sağlikli bi evlat olur inşallah .rabbim yokluğunu göstermesin hayirli olsun

Tebrik ederim canım Allah analı babalı ve sağlıkla büyğtmrk nasip etsin...Durucuklarımıza güzel bir ömür versin inşalah.....

allah analı babalı büyütsün canım darısı başımıza

allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin
darısı bizlerin başına inşallah.....

Canım sağolasın, bende boşluk bulup bakamadım hiç, gelen giden ve bebekle koşturmaca gidiyo.. Kusuruma bakmayın.Bu arada eve internet aldık, bundan sonra emzirme sonrası buradayım inşallah. Dün bebeğim sarıydı merve ya. Korktum çok sağlık ocağına götürdük , ilk olduğunda olan tehlikeli olabilir de sonradan olan normaldir dedi ebeler. Tam emziremiyormuydum neydim, gerçi geçen gece arası biraz fazla oldu az emmişti. Hemen sabahına sarartı gördük teninde.Bu sabah da devlet hastanesine götürdük, topuğundan kan alıp baktılar ayy varya içim gitti bende ağladım. 15'in üstüne çıkmaması lazımmış. Bizim de 13 çıkmış. Şu anlık iyi ,inşallah da artmaz.Bana dua edin kızlar. GErçekten çok ihtiyacım var.
Ve çok ağlıyorum, loğusalık falandan mı bilmiyorum ama...O ağlarken, bide evde akşam misafir var ise bende kötü hissediyorum kendimi .Çaresiz gibi, tutamıyorum kendimi.Şimdi ise ben yarım uzanıyorum yatağa, bebeğimide alıyorum kolumun altına yandan mememi tutup emziriyorum. Böyle daha rahat oluyo. Fazla huzsuzlanmıyo da. Göbek bağı plastk bişey takmışlar, o da acıtıyo galiba.
Neyse bebeiş ağlıyo bakayım bi.
Yavaş yavaş hepinize cevap vereceğim.Kusura bakmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…