• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri 03 Kasım 2013 Nişan-Erdem<3Ayşenur

İşte buda bizim el emeği göz nuru nişan şekerimiz ve kayınpederimin nişanımız için yapmış olduğu pasta :16:

$996646_10201493836722139_490632592_n.jpg

benim nişanlığımda bu tonlardaydı canım bnmde somondu herkes çok beğenmişti sanada çok ama çok yakışmış darısı güzel bir gelinliğe inşAllah kuğu gibi olursun maşaallah nazar değmesin :34::23:

Konu ile ilgili yazışmaları okudum. Ne kadar güzel telaşlar değil mi? :) Benim de nişanım 22 Aralıkta olacak inşallah. Henüz hiçbişey alınmadı karar verilmedi. Çok mu ağırdan alıyoruz nedir? :S sen küpeye kadar düşünmüşsün ben hiçbişey bakmadım bile. Poff niye böyle oldum ki ben:5:

benim nişanlığımda bu tonlardaydı canım bnmde somondu herkes çok beğenmişti sanada çok ama çok yakışmış darısı güzel bir gelinliğe inşAllah kuğu gibi olursun maşaallah nazar değmesin :34::23:

Tşkler cnm bnm:54:.Demek nişanlıklar aynı renkmiş.Ama bu renkte giyilmicek gibi değilki yaa
İnş amin hepimizin gönlünden geçtiği gibi olsun:34:

Konu ile ilgili yazışmaları okudum. Ne kadar güzel telaşlar değil mi? :) Benim de nişanım 22 Aralıkta olacak inşallah. Henüz hiçbişey alınmadı karar verilmedi. Çok mu ağırdan alıyoruz nedir? :S sen küpeye kadar düşünmüşsün ben hiçbişey bakmadım bile. Poff niye böyle oldum ki ben:5:

Evt cnm güzel telaşlar gerçekten:34:
Aslında kıyafet konusunu bu aralar halletsen senin için iyi olur.Çnkü hemen karar vermek beğenmek kolay olmuyor.
Ben biraz detaycı biriyimdir o yüzden en ince ayrıntısına kadar düşünürüm.
Birde bu tarzlar bir kere yaşandığı için insan herşey istediği gibi olsun istiyor.
Şimdiden kolay gelsin ve hayırlı olsun:8:

hayırlı olsun canım pudra rengi gerçekten çok hoş bi renk:)

Soft renklerde moda bu sene zaten mutluluklarrrr

Son düzenleme:
Back