• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri 03 Kasım 2013 Nişan-Erdem<3Ayşenur

Nişanımda inci küpe takmayı düşünüuorum kızlar.
Bana kalırsa inci hem soft renkteki nişanlıklar için hemde gelinlik için takılabilecek en güzel takı.
Çünkü çok zarif gözüktüğünü düşünüyorum.
Fakat modellerde kararsuz kaldım:44:

1,2,3 favorim 4 ehhh işte

Eki Görüntüle 828281 Eki Görüntüle 828282 Eki Görüntüle 828283 Eki Görüntüle 828284

Bence de en hos 1 canmm.. ya bu takilari kendimiz mi alacaz acaba erkek tarafi mi bn hic bilmiyorum bu konulari bazen de arkadaslar da diyo ki onlar alcak sana noluyo falan :)) bi de nisan bohcasi falan olayi yapcak misniz nasi oluyo bana az anlatsana ben biraz bilgisizm bu konuda :))

Bence de en hos 1 canmm.. ya bu takilari kendimiz mi alacaz acaba erkek tarafi mi bn hic bilmiyorum bu konulari bazen de arkadaslar da diyo ki onlar alcak sana noluyo falan :)) bi de nisan bohcasi falan olayi yapcak misniz nasi oluyo bana az anlatsana ben biraz bilgisizm bu konuda :))

Takıları erkek tarafının alması lazım cnm.Sonuçta bizde kol düğmesi fln gibi detayları alıyoruz.
Nişan bohçasına gelince biz yaptık.
Bende bu olayların içine girmeden ne alınır ne yapılır bilmiyordum.
Ama iş başa düşünce öğeniyorsun.
Şimdi sana bizim aldıklarımızı listelim belki fikir olur:34:

Biz nişan bohçası alışverişini her iki tarafında aynı gün içerisinde hallettik.
Ben öncesinden teyzemle alacaklarımı bakıp beğenmiştim.(Sanada bunu tavsiye ederim o zaman annen ve kayınvaliden ile çok dolanmadan alışveriş işlemi hemen halledilmiş oluyor.
Hem ne istediğini bildiğin için kafan karışmıyor hemde zaman kaybı olmuyor:34:

Bana alınanlar;
1.Elbise,2.Ayakkabı,3.Çanta,4.Çorap,5.Gecelik-Sabahlık Takımı,6.İç Çamaşırı,7.Babydoll,8.Parfüm,9.Makyaj malzemeleri,10.Terlik,11.Bohça ve havlusu(Ben sandık ve şase istemedim onun yerine sonradan masa örtüsü olarak kullanılabilen şık bişy aldım.12.Aldıklarımızı koymak için boyboy organze tüller.

Sanırım kaynanam bunlara havlu ve seccade takımı gibi şeyler eklicek.Bayramda gidince bakıp seçicem:34:.

Bide ayna ve tarak takımı alınıyormuş ama onu ben istemedim.
Çok gereksiz bişy bana göre boşuna masraf.kocaman bir ayna kocaman bir tarak hiç kullanmam ki ben onu :33:

Makyaj malzemesi olarakta:Far,Rimel,Ruj,Allık,Fondoten,Oje,Deodorant,Duş Jeli,Aseton,Göz Kalemi,Makyaj temizleme sütü gibi kullancam bir kaç parça bişy aldım(Az aldım ama Loreal,Maybeline gibi markalardan seçtim:49:)

Bizde sözlüme:

1.Pantolon,2.Gömlek,3.Çorap,4.Atlet,5.İç Çamaşırı,6.Parfüm,7.Kemer,8.Cüzdan,9.Kozmetik Seti(Traş Köpüğü,Traş Balsamı,Jöle,Duş Jeli,Deodorant,Krem,Cilt temizleme jeli,Traş Bıçağı fln gibi)10.Bohça,11.Organze tül,12.Pijama Seti,13.Terlik

Biz nişan bohçası alışverişini her iki tarafında aynı gün içerisinde hallettik.
Ben öncesinden teyzemle alacaklarımı bakıp beğenmiştim.(Sanada bunu tavsiye ederim o zaman annen ve kayınvaliden ile çok dolanmadan alışveriş işlemi hemen halledilmiş oluyor.
Hem ne istediğini bildiğin için kafan karışmıyor hemde zaman kaybı olmuyor:34:

Bana alınanlar;
1.Elbise,2.Ayakkabı,3.Çanta,4.Çorap,5.Gecelik-Sabahlık Takımı,6.İç Çamaşırı,7.Babydoll,8.Parfüm,9.Makyaj malzemeleri,10.Terlik,11.Bohça ve havlusu(Ben sandık ve şase istemedim onun yerine sonradan masa örtüsü olarak kullanılabilen şık bişy aldım.12.Aldıklarımızı koymak için boyboy organze tüller.

Sanırım kaynanam bunlara havlu ve seccade takımı gibi şeyler eklicek.Bayramda gidince bakıp seçicem:34:.

Bide ayna ve tarak takımı alınıyormuş ama onu ben istemedim.
Çok gereksiz bişy bana göre boşuna masraf.kocaman bir ayna kocaman bir tarak hiç kullanmam ki ben onu :33:

Makyaj malzemesi olarakta:Far,Rimel,Ruj,Allık,Fondoten,Oje,Deodorant,Duş Jeli,Aseton,Göz Kalemi,Makyaj temizleme sütü gibi kullancam bir kaç parça bişy aldım(Az aldım ama Loreal,Maybeline gibi markalardan seçtim:49:)

Bizde sözlüme:

1.Pantolon,2.Gömlek,3.Çorap,4.Atlet,5.İç Çamaşırı,6.Parfüm,7.Kemer,8.Cüzdan,9.Kozmetik Seti(Traş Köpüğü,Traş Balsamı,Jöle,Duş Jeli,Deodorant,Krem,Cilt temizleme jeli,Traş Bıçağı fln gibi)10.Bohça,11.Organze tül,12.Pijama Seti,13.Terlik

Teşekkürler canm çok açıklayıcı olmuş, ben de önceden bakıp seçebilirim de ya da genelde alışveriş yaptığım yerler bellidir oralardan alıveririz de, ama bizde oğlana bohça sonra gider yani, nişan bohçası nişanda kıza gelir, sonradan oğlana kız tarafı ziyaretinde götürür mesela onu sanırım öyle yapmamışsınz, bziimkiler bi konuşsun geldiklerinde biz de ona göre bir şeyler yaparız artkk :34:

Teşekkürler canm çok açıklayıcı olmuş, ben de önceden bakıp seçebilirim de ya da genelde alışveriş yaptığım yerler bellidir oralardan alıveririz de, ama bizde oğlana bohça sonra gider yani, nişan bohçası nişanda kıza gelir, sonradan oğlana kız tarafı ziyaretinde götürür mesela onu sanırım öyle yapmamışsınz, bziimkiler bi konuşsun geldiklerinde biz de ona göre bir şeyler yaparız artkk :34:

Bizdede aynı dediğin şekilde.
Daha ztn bohçalar verilmedi bayramdan sonraki hafta bize getiricekler.
1 sonraki hafta nişan.Bizde ondan sonraki hafta götürürüz bir aksilik çıkmazsa.

Bizdede aynı dediğin şekilde.
Daha ztn bohçalar verilmedi bayramdan sonraki hafta bize getiricekler.
1 sonraki hafta nişan.Bizde ondan sonraki hafta götürürüz bir aksilik çıkmazsa.

Ha anladım şimdi Ayşenurr..hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun tekrardani kıvırcaz bi şekilde artık :34:

Alyanslarımızı aldık :36:
Klasik ve birazda taşlı tam istediğim gibi
Kelepçeli bileziğimide aldım bu işte tamam :1:
Nişanlığımın rengi güzel gözküyor fakat daha çok işi var:17:

Dün yani 03 Kasım'da gerçekleşen nişan törenimiz çok şükür hayal ettiğim gibi geçti.
Her şey çok güzeldi,bol eğlenceli nası geçtiğini anlamadığımız bir gün oldu bizim için.

Bütün bir günümü özetlicek olursam : Sabah erken saatte Erdemde bende uyanmıştık heyecandan.
İnsanın böyle zamanlarda sanki içinde kurulu bir saat oluyor:9: İyi bir kahvaltıdan sonra tüm eşyalarımızı toparlayıp kuaförün yolunu tuttuk.Kuaförde uzun saatler boyu teyzelerim ve kuzenim,yengem hazırlandık sonrasında nişanlım ve arkadaşı bizi almaya geldiler.
Sonra nişan mekanımız için yola çıktık.Ve nişan yerinde ailelerimiz bizi bekliyordu misafirler ise yeni yeni gelmeye başlamıştı.
Foto çekimi için terasa çıktık.Snrasında gelin-damat odasında beklemeye başladık.
Ben beklediğimdende sakin ve rahattım fakat Erdem heyecanlıydı baya.
Davetliler yerlerine yerleştikten sonra küçüklüğümüzden beraberliğimize kadar olan zaman zarfındaki resimlerimiz yalının keyfi yolunda aşkı sonunda ve rafet el romanın ömrümün sahibi şarkısı ile gösterildi.
Sonra giriş müziği ile sahnedeydik karşımızda bir sürü kalabalık tüm gözler üzerimizde:3:
Ve ferhat göçer sarıl bana ile dansımıza başladık.
Sonrasında yüzüklerimiz takıldı:13:
Ve takı töreni başladı snrada pasta kesimi ve eğlence faslı valla iyice kurtlarımızı döktük süper eğlenceliydi:8:
İnş düğünümüzde en az nişanımız kadar güzel geçer:42:

Allahım nazarlardan korusun en kötü günümüz böyle olsun.
Ve buda nişan elbisem.Mekanda foto çekimi yapıldığı için ekstra kendimiz çok çekmedik
Hafta içi fotolarımızı alacağız daha orjinal fotolar eklerim:34:

Eki Görüntüle 849671 Eki Görüntüle 849672

Son düzenleyen: Moderatör:
Canımm Allah mesut etsin inşallahhh :16::16:

Ay çok tatlı yaa ne de güzel geçmiş maşallah daim olsun mutluluğunuzzz :nazar::nazar::nazar::16::16: çok sevindm inan kii.. darısı düğünee darısı başımaa :1:

Ama fotolar açılmıyo cicim yaaa eklenti olarak ekleme de şu yukardaki foto kısmından yüklesenn :34:

Canımm Allah mesut etsin inşallahhh :16::16:

Ay çok tatlı yaa ne de güzel geçmiş maşallah daim olsun mutluluğunuzzz :nazar::nazar::nazar::16::16: çok sevindm inan kii.. darısı düğünee darısı başımaa :1:

Ama fotolar açılmıyo cicim yaaa eklenti olarak ekleme de şu yukardaki foto kısmından yüklesenn :34:

Teşekkürler cnm amin inş:54:
Aynen darısı düğüne ve başına (:

Tmm fotoları bir daha ekliyorum şimdi

:nazar::nazar::nazar:
$1450876_10201484279843223_1058412345_n.jpg $1454708_10201484271283009_736914349_n.jpg

,
Teşekkür ederim cnm bnmde en çok istediğim şey ztn saçımla,makyajımla,nişanlığımla,takımla bir bütün olarak sade ve şık olmaktı (:
İçime hepsi her açıdan sindi.
Ben atlattım şimdi sıra snde:21:

Oh ne güzel olmuş canm ya ben de çok şatafat sevmem ama dozunda bir kokoşluk severm tabi :1:
İnşallah canm ben de paylaşıyorum her şeyimi bakarsın :34:

Back