• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri 03 Kasım 2013 Nişan-Erdem<3Ayşenur

Önerin için tşkler cnm
Bende napıcağı şaşırmış durumdayım.:17:
Ne abartı istiyorum nede çok basit.Nede nişana gelen diğer kişilerle saç konusunda pişti olmak:18:
Çünkü nişan kızı olarak birazda farklı olmam gerek.
En iyisi bu resimleri gideceğim kuaföre göstermek.
Bakalım o ne diyecek...

Önerin için tşkler cnm
Bende napıcağı şaşırmış durumdayım.:17:
Ne abartı istiyorum nede çok basit.Nede nişana gelen diğer kişilerle saç konusunda pişti olmak:18:
Çünkü nişan kızı olarak birazda farklı olmam gerek.
En iyisi bu resimleri gideceğim kuaföre göstermek.
Bakalım o ne diyecek...

Bu işler hep böyle biraz endişe oluyor ama içinden geleni yap boşver başkalarını da düşünme ne diycekler diye de düşünme, bu bizim günümüz, her türlü gözde biz olcaz diye düşün bence :34::51:

Haklısın.İnsan bir daha o günün o anın tekrarı olmayacağı için herşey mükemmel olsun istiyor.
Herşey kusursuz ve hayal ettiğinden güzel olsun.Çünkü geride anı olarak kalacak o çok heyecanla ve binbir türlü hazırlıklarla beklenen önemli gün.
İnş hayal ettiğimizdende güzel ve sorunsuz geçer:39:...
Hayırlısı Allahtan

Haklısın.İnsan bir daha o günün o anın tekrarı olmayacağı için herşey mükemmel olsun istiyor.
Herşey kusursuz ve hayal ettiğinden güzel olsun.Çünkü geride anı olarak kalacak o çok heyecanla ve binbir türlü hazırlıklarla beklenen önemli gün.
İnş hayal ettiğimizdende güzel ve sorunsuz geçer:39:...
Hayırlısı Allahtan

Keisnlikle öyle canım en önemlisi mutluluğumuz aslında, Allah hayırlısını versn tekrardan mutluluklar canım elbiselerimizi paylaşmayı unutmayalım :34:

Keisnlikle öyle canım en önemlisi mutluluğumuz aslında, Allah hayırlısını versn tekrardan mutluluklar canım elbiselerimizi paylaşmayı unutmayalım :34:

Sağol cnm...
Tabi ben bir görsem ne durumda olduğunu bende merakla bekliyorum.Ve son halini ilk fırsatta paylaşacağım :34:
Bu haftasonu provaya çağırır heralde ancak yetişir çnkü.Kumaşı kesmiştir diye düşünüyorum.

Söz elbisesi ne kadar da güzel yakışmış:16:
Nişan elbisenizi çok merak etdim şimdiden mutluluklar dilerim :16:

Sevdiceğimin kol düğmelerini de aldım bugün.
Ohh bugün bir şeyi daha halletmiş olmanın sevinci var içimde :32:

İnş cnm
3 Kasımı iple çekiyorum desem yeridir:31:
Neyse bu bayram tatili 9 gün iyi oldu ufak tefek işlerimiz var onları hallederiz bizde o arada inş

İnş cnm
3 Kasımı iple çekiyorum desem yeridir:31:
Neyse bu bayram tatili 9 gün iyi oldu ufak tefek işlerimiz var onları hallederiz bizde o arada inş

Ben de 19 Ekim'i çekiyorum şu an ipleee..benm kv de Zaferim de biz sizinkileri olabildince erkene ikna etcez bikaç hafta sonrasına da nişana gelcez diyo ya hadi bakalımm :52:

Söz kıyafetini çok beğendim canım sana da çok yakışmış seni açmış.Nişan kıyafetini de şimdiden merak ettim doğrusu :34: Saç modellerinden de bana 4. daha hoş geldi diğer modeller biraz abartı gibi sanki yine de karar senin tabi.Sonuna kadar hepsi mutlulukla ağız tadıyla halledilsin inşallah :16:

Ben de 19 Ekim'i çekiyorum şu an ipleee..benm kv de Zaferim de biz sizinkileri olabildince erkene ikna etcez bikaç hafta sonrasına da nişana gelcez diyo ya hadi bakalımm :52:

oooo son 9 gün.Hadi bakalım ikna kabiliyetlerini görelim.Ama ztn istemeden sonra yüzükleri takmak için uzamaz normalindede bir pürüz yoksa en erken 1 hafta en geç 2 haftaya çağırıyorlar :34:

Söz kıyafetini çok beğendim canım sana da çok yakışmış seni açmış.Nişan kıyafetini de şimdiden merak ettim doğrusu :34: Saç modellerinden de bana 4. daha hoş geldi diğer modeller biraz abartı gibi sanki yine de karar senin tabi.Sonuna kadar hepsi mutlulukla ağız tadıyla halledilsin inşallah :16:

Tşk ederim cnm:16:
Evt diğer modeller kafayı birazda büyük gösteriyor sanırım.
Belki 4. yaptırıp saçlarımın arasına inci veya parlak taşlar taktırabilirim.
Amin inş çk sağolll:34:

Tşk ederim cnm:16:
Evt diğer modeller kafayı birazda büyük gösteriyor sanırım.
Belki 4. yaptırıp saçlarımın arasına inci veya parlak taşlar taktırabilirim.
Amin inş çk sağolll:34:

Evet canım biraz büyük gösteriyor o da pek hoş durmuyor.İncilerle veya parlak taşlarla da o model çok hoş olur gerçekten.

Nişanımda inci küpe takmayı düşünüuorum kızlar.
Bana kalırsa inci hem soft renkteki nişanlıklar için hemde gelinlik için takılabilecek en güzel takı.
Çünkü çok zarif gözüktüğünü düşünüyorum.
Fakat modellerde kararsuz kaldım:44:

1,2,3 favorim 4 ehhh işte

$bona-dea-inci-gumus-kupe.jpg $gumus-prenses-kupe-4744.jpg $incili-gumus-kupe.jpg $nevinci-tektas-inci-kupe-3463.jpg

oooo son 9 gün.Hadi bakalım ikna kabiliyetlerini görelim.Ama ztn istemeden sonra yüzükleri takmak için uzamaz normalindede bir pürüz yoksa en erken 1 hafta en geç 2 haftaya çağırıyorlar :34:

Aayyy evet cok az kaldii :)) Insallah guzel gecerrr....sanirm oyle olur canm herkese müsait oldugu ilk an yapalm diyolar bizimkiler de kabul edecek artk sanirim ;) ayyy..

Back