- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
Nişanımda inci küpe takmayı düşünüuorum kızlar.
Bana kalırsa inci hem soft renkteki nişanlıklar için hemde gelinlik için takılabilecek en güzel takı.
Çünkü çok zarif gözüktüğünü düşünüyorum.
Fakat modellerde kararsuz kaldım:44:
1,2,3 favorim 4 ehhh işte
Eki Görüntüle 828281 Eki Görüntüle 828282 Eki Görüntüle 828283 Eki Görüntüle 828284
Bence de en hos 1 canmm.. ya bu takilari kendimiz mi alacaz acaba erkek tarafi mi bn hic bilmiyorum bu konulari bazen de arkadaslar da diyo ki onlar alcak sana noluyo falan :)) bi de nisan bohcasi falan olayi yapcak misniz nasi oluyo bana az anlatsana ben biraz bilgisizm bu konuda :))
Biz nişan bohçası alışverişini her iki tarafında aynı gün içerisinde hallettik.
Ben öncesinden teyzemle alacaklarımı bakıp beğenmiştim.(Sanada bunu tavsiye ederim o zaman annen ve kayınvaliden ile çok dolanmadan alışveriş işlemi hemen halledilmiş oluyor.
Hem ne istediğini bildiğin için kafan karışmıyor hemde zaman kaybı olmuyor
Bana alınanlar;
1.Elbise,2.Ayakkabı,3.Çanta,4.Çorap,5.Gecelik-Sabahlık Takımı,6.İç Çamaşırı,7.Babydoll,8.Parfüm,9.Makyaj malzemeleri,10.Terlik,11.Bohça ve havlusu(Ben sandık ve şase istemedim onun yerine sonradan masa örtüsü olarak kullanılabilen şık bişy aldım.12.Aldıklarımızı koymak için boyboy organze tüller.
Sanırım kaynanam bunlara havlu ve seccade takımı gibi şeyler eklicek.Bayramda gidince bakıp seçicem.
Bide ayna ve tarak takımı alınıyormuş ama onu ben istemedim.
Çok gereksiz bişy bana göre boşuna masraf.kocaman bir ayna kocaman bir tarak hiç kullanmam ki ben onu
Makyaj malzemesi olarakta:Far,Rimel,Ruj,Allık,Fondoten,Oje,Deodorant,Duş Jeli,Aseton,Göz Kalemi,Makyaj temizleme sütü gibi kullancam bir kaç parça bişy aldım(Az aldım ama Loreal,Maybeline gibi markalardan seçtim)
Bizde sözlüme:
1.Pantolon,2.Gömlek,3.Çorap,4.Atlet,5.İç Çamaşırı,6.Parfüm,7.Kemer,8.Cüzdan,9.Kozmetik Seti(Traş Köpüğü,Traş Balsamı,Jöle,Duş Jeli,Deodorant,Krem,Cilt temizleme jeli,Traş Bıçağı fln gibi)10.Bohça,11.Organze tül,12.Pijama Seti,13.Terlik
Teşekkürler canm çok açıklayıcı olmuş, ben de önceden bakıp seçebilirim de ya da genelde alışveriş yaptığım yerler bellidir oralardan alıveririz de, ama bizde oğlana bohça sonra gider yani, nişan bohçası nişanda kıza gelir, sonradan oğlana kız tarafı ziyaretinde götürür mesela onu sanırım öyle yapmamışsınz, bziimkiler bi konuşsun geldiklerinde biz de ona göre bir şeyler yaparız artkk
Bizdede aynı dediğin şekilde.
Daha ztn bohçalar verilmedi bayramdan sonraki hafta bize getiricekler.
1 sonraki hafta nişan.Bizde ondan sonraki hafta götürürüz bir aksilik çıkmazsa.
Söz elbisen çok hoşmuş canım çok beğendim :))
Tşk ederim zeynep
Kız nişan dün oldu anca fırsat oldu resimleri koymak için
Canımm Allah mesut etsin inşallahhh
Ay çok tatlı yaa ne de güzel geçmiş maşallah daim olsun mutluluğunuzzzçok sevindm inan kii.. darısı düğünee darısı başımaa
Ama fotolar açılmıyo cicim yaaa eklenti olarak ekleme de şu yukardaki foto kısmından yüklesenn
Teşekkürler cnm amin inş
Aynen darısı düğüne ve başına
Tmm fotoları bir daha ekliyorum şimdi
Eki Görüntüle 851269 Eki Görüntüle 851270
,Canim masallahh cok sade şık ve hos olmuşsun cok begendmmm :***
,
Teşekkür ederim cnm bnmde en çok istediğim şey ztn saçımla,makyajımla,nişanlığımla,takımla bir bütün olarak sade ve şık olmaktı
İçime hepsi her açıdan sindi.
Ben atlattım şimdi sıra snde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?