- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
Nişanda yaptırıcağım saç konusunda çok kararsızım:44:
Yorumlarınızı beliyorum.
Sizce hangisi daha hoş ve bana yakışır
Eki Görüntüle 823853 Eki Görüntüle 823854 Eki Görüntüle 823855 Eki Görüntüle 823856
Önerin için tşkler cnm
Bende napıcağı şaşırmış durumdayım.
Ne abartı istiyorum nede çok basit.Nede nişana gelen diğer kişilerle saç konusunda pişti olmak:18:
Çünkü nişan kızı olarak birazda farklı olmam gerek.
En iyisi bu resimleri gideceğim kuaföre göstermek.
Bakalım o ne diyecek...
Haklısın.İnsan bir daha o günün o anın tekrarı olmayacağı için herşey mükemmel olsun istiyor.
Herşey kusursuz ve hayal ettiğinden güzel olsun.Çünkü geride anı olarak kalacak o çok heyecanla ve binbir türlü hazırlıklarla beklenen önemli gün.
İnş hayal ettiğimizdende güzel ve sorunsuz geçer...
Hayırlısı Allahtan
Keisnlikle öyle canım en önemlisi mutluluğumuz aslında, Allah hayırlısını versn tekrardan mutluluklar canım elbiselerimizi paylaşmayı unutmayalım
Söz elbisesi ne kadar da güzel yakışmış
Nişan elbisenizi çok merak etdim şimdiden mutluluklar dilerim
cok guzel bi kiyafet ben begendim sahsen
Sevdiceğimin kol düğmelerini de aldım bugün.
Ohh bugün bir şeyi daha halletmiş olmanın sevinci var içimde
İnş cnm
3 Kasımı iple çekiyorum desem yeridir
Neyse bu bayram tatili 9 gün iyi oldu ufak tefek işlerimiz var onları hallederiz bizde o arada inş
Ben de 19 Ekim'i çekiyorum şu an ipleee..benm kv de Zaferim de biz sizinkileri olabildince erkene ikna etcez bikaç hafta sonrasına da nişana gelcez diyo ya hadi bakalımm
Söz kıyafetini çok beğendim canım sana da çok yakışmış seni açmış.Nişan kıyafetini de şimdiden merak ettim doğrusuSaç modellerinden de bana 4. daha hoş geldi diğer modeller biraz abartı gibi sanki yine de karar senin tabi.Sonuna kadar hepsi mutlulukla ağız tadıyla halledilsin inşallah
Tşk ederim cnm
Evt diğer modeller kafayı birazda büyük gösteriyor sanırım.
Belki 4. yaptırıp saçlarımın arasına inci veya parlak taşlar taktırabilirim.
Amin inş çk sağolll
oooo son 9 gün.Hadi bakalım ikna kabiliyetlerini görelim.Ama ztn istemeden sonra yüzükleri takmak için uzamaz normalindede bir pürüz yoksa en erken 1 hafta en geç 2 haftaya çağırıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?