Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe Hazırlık 03.Ekim.2020 Aşılama için ilk adım
- Konu Sahibi bsrgc
- Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 2 Ekim 2016
- 654
- 359
- 103
- 12 Haziran 2020
- 947
- 594
- 33
- 29
Merhaba bende 29 Eylül'de başladım sizden 4 gün önce 3 ekimdede kontrole gittim yumurta gelisiyormu doz yeterlimi die çok şükür gelişmeye başlamış bende gonal f 450 iğne kullanıyorum 150ml kullanıyorum siz kaçlik vuruluyorsunuzMerhaba güzel insanlar benimle birlikte tedaviye başlayanlar var mi diye merak ettim birbirimize destek olalım ❤ Bugun aşılama tedavime başladık gonal f ile iğnemi oldum ilk. Hayırlısı ile bebek haberi vermek istiyorum. ❤
- 1 Ekim 2020
- 107
- 138
- 53
- 39
Mrb arkadaşlar ben de 1 ekim Perşembe günü aşılama yaptırdım ilk aşılamam. Daha önce klomen kullanmıştım nasip olmadı. İnşallah bu sefer olmuştur diye Ümit ediyorum Allah hepimize güzel haberler vermeyi nasip etsin Tek belirtim göğüs hassasiyeti ama regl öncesi de olabiliyor bende. Beklemedeyim. Sizlerin belirtileri var mi?
- 2 Ekim 2016
- 654
- 359
- 103
İnşallah olur bende haftaya carsamba kan vereceğim dua edelim birbirimize Rabbim ol derse olur ancak bende karın agrısı var 2 gündür sizde de varmı nedendir acabaMerhaba arkadaşlar. Ben geçen hafta ayın 28inde aşılama yaptırdım. Haftaya pazartesi kan vereceğim. Çok ümidim yok ama. Rabbim bilir
Malesef bende herhangi bir belirti yok. Göğüs ağrısı yada kasık ağrısı. Sadece arada karnımda ağrı oluyor. Normal ağrıdan farklı olarak. Bugün sekinzinci günüm aşılama gününüde sayarsak. Geçen ay yine çatlatma iğnesi yapıldı, normal ilişki ile. Ama onda kasık ağrım vardı. göğüs uçlarında hafif ağrı. Bakalım Çarşamba idrar testi, Perşembede kan tahlili yaptıracağımİnşallah olur bende haftaya carsamba kan vereceğim dua edelim birbirimize Rabbim ol derse olur ancak bende karın agrısı var 2 gündür sizde de varmı nedendir acaba
- 2 Ekim 2016
- 654
- 359
- 103
Katın agrısı adet agrısı gibi mi geliyor geciyor sonra hemen benimki öle onun dısında sadece gögüs hassasiyeti basladı baska bnde de belirti yok öyleMalesef bende herhangi bir belirti yok. Göğüs ağrısı yada kasık ağrısı. Sadece arada karnımda ağrı oluyor. Normal ağrıdan farklı olarak. Bugün sekinzinci günüm aşılama gününüde sayarsak. Geçen ay yine çatlatma iğnesi yapıldı, normal ilişki ile. Ama onda kasık ağrım vardı. göğüs uçlarında hafif ağrı. Bakalım Çarşamba idrar testi, Perşembede kan tahlili yaptıracağım
Merhaba canım ben 50 ml ile başladım mutlu haberler verelim birbirimize İnşAllahMerhaba bende 29 Eylül'de başladım sizden 4 gün önce 3 ekimdede kontrole gittim yumurta gelisiyormu doz yeterlimi die çok şükür gelişmeye başlamış bende gonal f 450 iğne kullanıyorum 150ml kullanıyorum siz kaçlik vuruluyorsunuz
- 4 Şubat 2015
- 6.034
- 12.248
- 248
Yok adet ağrısından farklı. Uzun süreli de olmadi. dun biraz oldu. Simdilik bi belirti yok. bu aksam biraz uyku hali vardı. Ama ben çok hamilelige vermiyorum. Psikolojikte olabilirKatın agrısı adet agrısı gibi mi geliyor geciyor sonra hemen benimki öle onun dısında sadece gögüs hassasiyeti basladı baska bnde de belirti yok öyle
- 2 Ekim 2016
- 654
- 359
- 103
Öyle piskolojik cok etkiliyoruz kendimiziYok adet ağrısından farklı. Uzun süreli de olmadi. dun biraz oldu. Simdilik bi belirti yok. bu aksam biraz uyku hali vardı. Ama ben çok hamilelige vermiyorum. Psikolojikte olabilir
Aynen geçen iki ayda bütün hamilelim belirtilerini yaşadım ama sonuç hüsran. Allah büyük. Herşeyin vakti saati var.Öyle piskolojik cok etkiliyoruz kendimizi
Prodictorun erken gebelik testini aldim. Çarşamba günü yapacağım inşallah. Aşılamanın dokuzuncu gününde. Negatif görmeye çok alıştım. Bu kez nedense oldumu olacak mı diye strese girmiyorum. Olsa da olmasa da vardır Rabbimin bir bildiği.Öyle piskolojik cok etkiliyoruz kendimizi
- 12 Haziran 2020
- 947
- 594
- 33
- 29
Yaa sizin doz daha az ne güzel bı daha nezmn çağırdı komtroleMerhaba canım ben 50 ml ile başladım mutlu haberler verelim birbirimize İnşAllah
- 12 Haziran 2020
- 947
- 594
- 33
- 29
Ben İstanbul gop yeniyüzyil üniversite hastanesine gidiyorum 1800 aşılama dedi 500 ile 1000 arası ilaç demişlerdi ama ilaclarim öyle olmadı 2 kutu igneme 1200 verdim şuan yarında gene alcam iğne 1800 geçer galiba bide folik asit kullanıyorum oda tek 100 TL zatn yani baya tutuyor gerçekten ama sizin iğne olmassa daha uyguna gelebilirBende bu ay yaptıracağım hasta olmayı bekliyorum. Hiç bir fikrim yok ne yapılır ne yapılacak. Ne kadar tutacak. Sizler ne ödediniz
- 2 Ekim 2016
- 654
- 359
- 103
Öyle Rabbim ol derse olur ancak inşallah bizleride fazla bekletmeden ol der bütün isteyenlere tez vakitte verir inşaAllah RabbimProdictorun erken gebelik testini aldim. Çarşamba günü yapacağım inşallah. Aşılamanın dokuzuncu gününde. Negatif görmeye çok alıştım. Bu kez nedense oldumu olacak mı diye strese girmiyorum. Olsa da olmasa da vardır Rabbimin bir bildiği.
- 2 Ekim 2016
- 654
- 359
- 103
İğneyi neden veriyor yumurta gelişimi için miBen İstanbul gop yeniyüzyil üniversite hastanesine gidiyorum 1800 aşılama dedi 500 ile 1000 arası ilaç demişlerdi ama ilaclarim öyle olmadı 2 kutu igneme 1200 verdim şuan yarında gene alcam iğne 1800 geçer galiba bide folik asit kullanıyorum oda tek 100 TL zatn yani baya tutuyor gerçekten ama sizin iğne olmassa daha uyguna gelebilir
Amin inşallahÖyle Rabbim ol derse olur ancak inşallah bizleride fazla bekletmeden ol der bütün isteyenlere tez vakitte verir inşaAllah Rabbim