• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

03.09.2008 kızım serra ve benim dogum hikayemiz...

mujdes

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2008
1.403
21
158
selam kızlaarrrr ... Nihayetinde dogum hikayemi yazabiliyorummm vakit bulup .)))
3 eylül sabahı eşim, ben vede dogum fotografcımız hep beraber hastaneye gidip yatısımı yaptırdık. bize odaya cıkabilecegimiz soylendi bir gece oncesindende odayı susletmişti kocacımm o kadar guzel olmuski bende heyecan asırı dereceye cıktı tabi... neyse bi muddet sonra hemsireler fln geldi malum sezeryan olacagım icin hazırladılar beni.. o meshur sonda olayını sordugumda doktorunuz Hakan Bey sonda takılmasını uygun bulmuyor diyince sevincten delirdim .)) herneyse bu arada esimle benim surekli fotograflarımız cekiliyor o arada babamlar fln geldi..En son hemsireler gelip gitme vakti deyince ben kocamda kocaamm diye aglamaya basladım ne kepazelik .))) .Pp herneysee ameliyathanenin kapısına kadar kocam ve babam beraber geldiler fotografcıyla ben iceri girdik.. En son babamın bizde girelim oglum diye kocama gaz verisini duydum ama bu hareketi sonucsuz kaldı .)))) ameliyathaneye girince acıkcası korktum biraz ama illede doktorum doktorum diyorumm muhteşem insann kesinlikle oyle komik seyler soyledi sakalar yaptıki zaten sonrasını hatırlamıyorum .))) kendime gelirkende bogazıma birseyler sokuyorlardı bende zorla nefes alıyomu bebegimm?? kocam nerde ?? diye soru sormaya calısıyodum babam en son susturun bu kızı cok konusuyo demiş yırtılcak bogazı .))))) ilk basta dogal olarak agrı fln hissetmedim ama o nasıl bir susuzluktur aman Allahımmm bir yudum su icin nasıl yalvardım herkese..ancak dudaklarımı ıslattılar... surekli bebegimi soruyordum bu arada 1 saat sonra gelecegini soylediler..en sonnunda hemşire dünyalar kadar güzellll boncuk gibi gozleri olan uzun uzun saclı ufacık tefecik bi kızı getirip yanaklarıma agzını surmeye baslayınca tek yaptıgım sey hemen onu kendime cekip uzun uzun koklamak oldu...Dünyanın en guzel kokusuu,ugruna herseyin feda edilebilecegi bi varlık....bunca ay karnımda seninle beraberdim simdi kucagımdasın inanamıyorum dedim...aşkım kızım serra yı emzirdim hemen ..tabiiki ilk kez sütüm fazla gelmedi ama gercekten humana nın süt arttırıcı cayını hastanede tavsiye ettiler kullanıyorum simdi bıcırıgım gayet guzel sütünü içiyor. Ağrılarıma gelince tabiki agrıyor ama bu kadar guzel bi kız icin hayatta herseye deger... inanın hersey cok farklı evliligimiz bile daha da guzellesti kızımızla...Allah'ım su mubarek gunlerin hurmetine isteyen herkese evlat nasip etsin...bizimkileride uzun ve hayırlı ömürlü kılsın yarabbim.....
ps:biraz karmasık olmus olabilir kızlar ama 2 dk da yazınca mecburen boyle oldu .))

ps:eski sayfalardan buldum copy ettim nostalji oldu :) 2 hikayem aynı sayfada...

Back