Canım biz bunları gectigimiz kış aylarında giymistik yani 9 aya kadar.senin bebegin kac bdn giyiniyor ona gore varsa belirteyimcanım şu alttaki resimler ne kadara olur. benim kızda 1 ay sonra 1 yaşını doldurucak. kalıpları büyükmü bunların. etikert üzerinde ne yazıyor. ve ayakkabılar kaç numara. özellikle fuşya önü fırfırlı hırkayı merak ediyorum bedeni nedir. markası ve fiyatı. hepsinin ayrı ayrı fiyatlarını yazarmısın benim kıza uyan varsa teşekkürler
Canım aramizda 1 ay gibi bi fark var ben bu kiyafetlerin hepsini giydirebildim senin bebeginede olur tahminimce kalıpları evet farklı olabiliyor ama biz kış aylarinda bunları giyebildik
Merhaba,
Kıyafetlerinizin neredeyse tamamını çok beğendim. Özellikle bu seçtiklerim ve diğerlerinin beden ve fiyat bilgisini yazabilir misiniz. Kızım bu sene 27 Haziran'da doğdu... Bazen etiketteki beden bilgileri pek doğru olmuyor. Kalıplarını da belirtirseniz sevinirim.
üstte 12 ay. altta değişiyor.ona kalırsa üstte değişiyor. ama genellikle ay grubu tutuyor. bana 12-18 olmalı. elinde varmı bu ayCanım biz bunları gectigimiz kış aylarında giymistik yani 9 aya kadar.senin bebegin kac bdn giyiniyor ona gore varsa belirteyim
Hangilerini soruyoryorsun canım tek tek fiyatlandiramadim bi türlü zaman bulamadımben de ilgileniyorum
fiyat ne kadar acab
Istanbul canımhangi şehir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?