01.11.15 Ya Bismillah diyerek başlıyorum :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bu arada yaptıklarım leslie ile 3 mil ..Yeşil çay,lahana suyu,tarçınlı su ,bir de limon kürü ..Kombo yapmışım resmen Eeee ne yapıyoruzwhatsapp grubu kurulacak mı ?

merhabalar
02.11.2015 98.6 ile başladım bu sabah 96,9 1 haftada 1,7 gr vermişim ama hafta sonu dikkat edemedim tabi eşimin annesi ve babası trafik kazası geçirince denge tamamen bozuldu su içemedim unuttum hep :)

yanı bu haftaya 96,9 ile başladım pazertesi tekrar yazacağım

benide alın aranıza iki gün oldu başlayalı başlama kilomu bilmiyorum korkudan tartıya çıkmadım ama kilo vermeden ziyade sıkılaşmakta önemli tahmini 69-70 arasındayım geçen hafta bu aralarda gezdim 2 gündür 1 er saat bisiklet sürüyorum ama gece çok acıkıyorum yine 5 yıl önce yaptığım gibi yapacam herşeyden yiyip yavaş kilo verecem bol spor ypacam 1 buçuk yılda 28 kilo vermiştim son bir yılda 8-9 kilo aldım yedim ama çoooook yedim biliyorum

Merhaba ,
Bende o civardayim kg olarak
Aynı şekilde yediklerimden küçük kisintilar yaparak sporu one çıkarıp vermek istiyorum.
Beraber bisiklet kullanma süresini ayarlayalım. Bisikletin vücud sikilastimasina bayılıyorum ..
Ne dersin ???

Evet ben varım bende 94 kg ve 163 boyunda ve doktor adayıyım bence uyumlu bir ikili olabiliriz sadece ikili olmayalım diğer arkadaşlar nerdelerrrr

Evet hanımlar madem whatsapp grubu diyenler çoğunlukta o zaman e-mailimi vereyim herkes numarasını mail olarak atsın, buraya yazmayalım Bu arada kilolar da verilmeye başlanmış, harikasınız

Mail adresim

Son düzenleyen: Moderatör:

tabiki neden olmasın ben bu gün bisiklet süremedim baş ağrısı ile geldim eve yarın sabah tartılıp tam kilomu da yazarım bu arada regl dönemine girmek üzereyim ama devam edecem sıkıntı değil

tabiki neden olmasın ben bu gün bisiklet süremedim baş ağrısı ile geldim eve yarın sabah tartılıp tam kilomu da yazarım bu arada regl dönemine girmek üzereyim ama devam edecem sıkıntı değil

Bende yeni çıkıyorum o donemden
Süre belirleyelim .. nette bakındim bi bayan günlük 120 dk ile 15 günde 10 cm incelm fazla mi olur yeni başlamış ken pazar gününe kadar 60 dk da olur sonra tempo artırıriz. .sana uyarsa yapalım

Hanımlar hani nerelerdesiniz yahu bir tane numara geldi hadi bakalım sizleri de bekliyorum kuralım şu grubu bu arada Allah ım nazarlardan saklasın ben gayet iyi gidiyorum ama iki gündür yemekte pilavlar mı brownie ler mi beşamel soslu fırın makarnalar mı çıkmıyor amma ve lakin hepsi cısss sizler neler yapıyorsunuz nasıl gidiyor çalışmalar

Ay
inanmıyorum tebrikler size biraz açarmısınız ?

arkadaşlar bende haziran ayından eylül ayına kadar kendi çabalarımla 6 kilo verdim sonra diyetisyene gidip 4 haftada 4 kilo verdim şimdi vermem gereken 5 kilo daha var ama ben bir türlü motive olamıyorum herseyi yiyorum diyete devam edemiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…