01.11.15 Ya Bismillah diyerek başlıyorum :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hanımlar harikasınız :) Yoğunluktan dolayı bakamamıştım başlığa, şimdi fırsatım oldu. 1 Kasımda başlayan serüven tüm hızıyla devam ediyor ama nasıl acı çekiyorum anlatamam Sıkıntı yemek konusunda değil ama fazla motive olmuşum sanırım, her gün manyak gibi spor yapıyorum ve ayak tabanımdan çiğneme kaslarıma kadar her yerim ağrıyor Çok şükür ki bu ay hastanede yoğun değilim, sadece yenidoğan yoğun bakımdayım yoksa bu kadar zorlayabilir miydim, bilemiyorum... Şimdi sizlere bir teklifim olacak. Zayıflamak isteyenlerle birlikte bir Skype grubu oluştursak? Oradan haberleşerek birbirimizi motive edebiliriz..

bana uyar,skype ım hep açık zaten mesai saatlerinde.akşamları açamam sadece.telefondan açılır mı ki ?

Ben en geç akşam 7 de yiyiyorum o da en en geç. Genellikle 6 yı buluyor ama evde yemek yoksa yapıp yiyene kadar 7 oluyor Daha sonra da spor yapıyorum zaten, spordan sonra da sadece su, maden suyu ve adaçayı içiyorum.
O zaman hadi katılmak isteyenler mail adreslerini yazsın bakalım, vakit kaybetmeden grubumuzu oluşturup anca beraber kanca beraber diyelim :) :) :)

ben yarından ıtıbaren bı hafta ızne cıkıyorum skyp olmaz sanırım telden napsak bılemedm

Merhabalar benim konum var bilirsiniz 160kg topigi:-(45 kg verdim klasik diyetisyen diyetiyle tam birakmasamda az dikkat edince 1yılilda 20kg geri aldim Karatayla geri döndm 6günde 3kg gitti bile devam beraber devam kızlar

Kizlar benim facem yok... bugun ayin 7si 61.40dan sabah itibariyle 58.700 idim..whatsap grup olabilir ama numarami degistircem ama çoğunluk katilirsa beden olmasın skype yok ama yuklerim artik napayim

yurtdışındayım bu yüzden face yasak ..Ama whatsapp a varım hem de her dk kontrol edebiliriz :)

Merhabalar,
Bende şok diyet yaptım. Verdim geri aldım..Klasik hikaye.
Mutfagımı değiştirdim.
Spora başladım.
Hem tok oluyorum ,hem sıkılaşma var , hem kilo kaybı ( cüzi olmakla beraber mutlu edecek türden ) var.
Zamana yayıyorum.Sizler gibi.
Face grubu olursa bende katılabilirim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…