• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

01.11.15 Ya Bismillah diyerek başlıyorum :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben 5 ay karatay dieti yaptim..88den 57 indim..yaklasik 4 aydir herseyden yiyorum kilo almiyorum derken..ilac kullanmaya başladım hormonal. .ve neticesinde birden 60 kiloya geri ciktim başladım basliyorum derken bugun tartildigimda 61.400 geldim ve bugun tekrar başladım hedef 50 :) boyum 1.62cm..
Süpersiniz cok iyi vermissiniz tebrik ederim

61.4 dum bugun 59.4 ciktim..3 günüm hemen ödem atmaya başladım. .benim tek avantajim iki yaramaz oğlumun olmasi fazlasiyla spor yapiyor gibiyim :)

Kahvaltinizi güzel yapin korkmadan ekmek haric herseyi yiyin..gözünüz doyunca gün içinde sagliksiz seylere yonelinmiyor...birde yogurt yemek cok onemli ev yoğurdunu es gecmeyin..yarindan itibaren yesil cay ve form cayiyla desteklicem..en az 2 litre suyu ihmal etmeyin..

Az once karsi komsumu gördüm 100 kilodan 70 kiloya inmis şok oldum oda karataya başlamıştı. .30 kiloyu mayis ortasinda baslayarak vermis inanin kızlar komsum 10 yas genclesmis...

Gün boyu masa başında oturarak çalışıyorum akşam 8 de evde oluyorum ev iş yemek yap derken çok yoruluyorum spor yapamıyorum benim için fikirleri olan var mı arkadaşlar çok hareketsiz bir yaşam tarzım var aç ta kalsam zor kilo veririm sanırım :(

Oturduğunuz yerde karninizi ice çekin birakin en az 100 kere..ben 120 cm olan karnimi bu yontemle 75 cme düşürdüm..eger masa basindaysaniz sandalyenizde saga sola belinizi kivira bilirsiniz..bacaklarinizi gerip birakirsaniz cok iyi geliyor. .

Oturduğunuz yerde karninizi ice çekin birakin en az 100 kere..ben 120 cm olan karnimi bu yontemle 75 cme düşürdüm..eger masa basindaysaniz sandalyenizde saga sola belinizi kivira bilirsiniz..bacaklarinizi gerip birakirsaniz cok iyi geliyor. .

1 yapıştamı 10 kere yoksa azar azar mı çok açıyor karnımı içime çekip bırakmak hızlı hızlı denedim ondan mı acaba

Vayy supermis bende cekecegim ya.
Ama su ekmek meselesi kafami karistiriyo yani diyetisyenler falan diyor vucudun herseye ihtiyaci var ekmeksiz pirincsiz olurmu yani ben cok yemiyorum zatrnde tamamen sagliklimi merak ediyorum kepek ekmegi falan

merhaba bende 30 yaşında 2 çocuk annesi bir bayanım hayatımda hiçbir zaman çok zayıf olmadım ama artık kilo konusun da kendimi aştım tartıda 99 gördüm uzun zamandır tartılmıyordum ama bu kadar olacağını tahmin bile edemezdim. bugün sabah itibarıyla ekmeği hayatımdan çıkardım sabah yarım saat spor yaptım akşam bi yarım saat daha yapmayı düşünüyorum inşallah yol arkadaşları arıyorum bende inşallah beraber verelim bu kiloları ve kurtulalım artık

merhaba bende 30 yaşında 2 çocuk annesi bir bayanım hayatımda hiçbir zaman çok zayıf olmadım ama artık kilo konusun da kendimi aştım tartıda 99 gördüm uzun zamandır tartılmıyordum ama bu kadar olacağını tahmin bile edemezdim. bugün sabah itibarıyla ekmeği hayatımdan çıkardım sabah yarım saat spor yaptım akşam bi yarım saat daha yapmayı düşünüyorum inşallah yol arkadaşları arıyorum bende inşallah beraber verelim bu kiloları ve kurtulalım artık

merhaba
hoşgeldin arkadaşım bende 98,6 kg çıktım tartı da ve dün başladım bende ekmeği hayatımdan çıkardım ama ben çalışıyorum spor yapmak gibi bir zamanım kalmıyor inşallah birbirimize destek olarak bu yükün altından kalkarız neler yediğimizi gün içerisinde paylaşada biliriz fikir olur en azından her pazertesi de yazarız kilomuzu motive edici olur en azından :)

merhaba hoşbulduk evet sürekli yazalım durum bildirimi yapalım en azından motivasyonumuz artar her hafta kilo bildirimi yapmanında yaptırımı olur belki

A 101den west marka form cayiyla ayni markanin yeşil çayını aldim..ilk diet yaptigim zamanda etkili olduguna inaniyorum..kabızlık yapmiyor ayrica yeşil çay yag yakiyor..vaktim olursa öncesi ve sonrası resim koyucagim motive olun die:KK49:

ben bugün
sabah : 1 kase ekmeksiz mercimek çorbası içtim
saat :10 da 1 adet uzun kepekli galeta yedim
saat 11:30 da 1 bardak süt içtim
öğlen 1 kase yayla çorbası 3 adet inegöl köfte
saat : 15:00 1 adet mandalina
saat 16:00 1,5 adet galeta kepekli uzun olanlardan
bu şekilde nasıl sizce yemek yemek
tek sorunum akşam evde 8 de oluyorum yemek geç saate kalıyor yani ne yapacağımı bilmiyorum

Arkadaslar imkani olan karatayin kitabini alsin..sürekli ara ogun yaparak kilo veremezsiniz..zayiflama hormonu leptin siz yemek yedikten 3 saat sonra devreye giriyor. .ara ogunler leptinin çalışmasına izin vermiyor..eger yenek yedikten 5 saat sonra yerseniz 2 saat leptinin depo yağlarından yakmasini saglarsiniz..dediklerimi göz ardi etmeyin..ibni sina bile kac yil önce 2 ogun yemek saglik 3 öğün hastalikdir demis...

benim bildiğim kadarıyla da az az sık sık yemek metabolizmayı çalıştırıyor ve hızlandırıyor.benim metabolizmam çok ağır,leptin olayı beni bozar :) benim babam bile 60 yaşında tıka basa yiyerek,ekmek ve pilav dahil,25 kilo verdi.diyetisyen diyetiyle ara öğünle.ama bünyeye göre değişir tabi....

benim bildiğim kadarıyla da az az sık sık yemek metabolizmayı çalıştırıyor ve hızlandırıyor.benim metabolizmam çok ağır,leptin olayı beni bozar :) benim babam bile 60 yaşında tıka basa yiyerek,ekmek ve pilav dahil,25 kilo verdi.diyetisyen diyetiyle ara öğünle.ama bünyeye göre değişir tabi....
BIr ic hastaliklari ve beslenme uzmani var tv lere cikiyoya ona gore diyorki diyelim 9 da kahvalti yaptin mide calisti yoruldu arada bi iki birsey attin mide dinleniyordu yine bira z calisti sonra oglen yemegi vakti geldi ee mide yorgun nasil eritecek yemegi ? Yorgun oldugu icin sindiremeyip depolarmis ve insan surekli ara ogun dusundukce akli yemekte oluyo yani cok sartsa aciktiysan ye dayanabiliyorsan yeme gibi.
Bana mantikli gelmisti arkadasim paylasmak istedim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back