- 11 Kasım 2015
- 9
- 3
- 1
- 35
- Konu Sahibi mavisaclikiz35
o kiloyu nasıl verdiniz acababen 3.700 gr vermişim 2 haftada
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
o kiloyu nasıl verdiniz acababen 3.700 gr vermişim 2 haftada
Bende yeni çıkıyorum o donemden
Süre belirleyelim .. nette bakındim bi bayan günlük 120 dk ile 15 günde 10 cm incelm fazla mi olur yeni başlamış ken pazar gününe kadar 60 dk da olur sonra tempo artırıriz. .sana uyarsa yapalım
ya keşke whatsapp grubu olmasaydı ya skype olsaydıWhatsapp zayıflama kulübümüz an itibariyle kurulmuştur, katılmak isteyenler için mailimi tekrar yazıyorum numaranızı buraya gönderebilirsiniz :)
Bence sende gel katıldık bzya keşke whatsapp grubu olmasaydı ya skype olsaydı
açıkçası numaramı vermeye çekiniyorum bazı sıkıntılar yaşadım şimdi nişanlımla problem yaşamak isttemiyorumBence sende gel katıldık bz
sen bilirsin tabikiaçıkçası numaramı vermeye çekiniyorum bazı sıkıntılar yaşadım şimdi nişanlımla problem yaşamak isttemiyorum
BU GÜN 60 DAKİKA YAPTIM KARIN AĞRIM VAR SABAH DAHA HALAM GELMEDEN TARTILMIŞTIM TAM 69 KİLOYUM SABAH EKMEKSİZ BİR KAHVALTI YAPTIM ÖĞLEDEN SONRA 2 GİBİ HAMSİ IZGARA YEDİM AKŞAM 5 GİBİ BİR LAVAŞ VE 4-5 SIKIM ÇİGKÖFTE YAPTIGIM EN BÜYÜK HATA GÜN İÇİNDE 3FİNCAN ŞEKERSİZ NESKAFE VE AZ ÖNCE BROVNİ YEDİM PAKETTE OLANLARDAN NAPİİM CANIM ÇOK ŞEKERLİ ŞEYLERDEN ÇEKİYO BU ARADA AŞIRI KABIZ DURUMUNDAYIM 3 GÜNDÜR YEDİKLERİM RESMEN DEPO OLDU BAGIRSAKLARIMDA
BU GÜN 60 DAKİKA YAPTIM KARIN AĞRIM VAR SABAH DAHA HALAM GELMEDEN TARTILMIŞTIM TAM 69 KİLOYUM SABAH EKMEKSİZ BİR KAHVALTI YAPTIM ÖĞLEDEN SONRA 2 GİBİ HAMSİ IZGARA YEDİM AKŞAM 5 GİBİ BİR LAVAŞ VE 4-5 SIKIM ÇİGKÖFTE YAPTIGIM EN BÜYÜK HATA GÜN İÇİNDE 3FİNCAN ŞEKERSİZ NESKAFE VE AZ ÖNCE BROVNİ YEDİM PAKETTE OLANLARDAN NAPİİM CANIM ÇOK ŞEKERLİ ŞEYLERDEN ÇEKİYO BU ARADA AŞIRI KABIZ DURUMUNDAYIM 3 GÜNDÜR YEDİKLERİM RESMEN DEPO OLDU BAGIRSAKLARIMDA
Merhaba ben karatay diyetine basladim ve 4 kilo verdim 2 haftada siz neler yapiyorsunuz?merhaba kaç kilosunuz neler yapmayı düşünüyorsunuz hızlandıracak fikirleriniz var mı ?
mrb arkadaşlar. 1.60 boyum 76 kiloyum
sabah ac karnına ve aksam yemeğinden yarım saat önce 1 bardak limonlu suya bir çay kaşıgı sandaloz sakızı tozu karıştırıp içiyorum.Karatay diyeti ve dukan diyeti karışımı kendime uyarladığım diyeti yapıcam.Haziran ayında başlamıştım 3 ayda 10 kilo verdim.2 ay ara verip bugün yeniden başladım.haftalık olarak verdiğim kiloları sizinle paylaşıcam.
Merhaba benim başlama tarihinde aynı ben de 26.gün itibari ile 8kilo verdim :) hedefin toplamda 18kilomrb arkadaşlar. 1.60 boyum 76 kiloyum
sabah ac karnına ve aksam yemeğinden yarım saat önce 1 bardak limonlu suya bir çay kaşıgı sandaloz sakızı tozu karıştırıp içiyorum.Karatay diyeti ve dukan diyeti karışımı kendime uyarladığım diyeti yapıcam.Haziran ayında başlamıştım 3 ayda 10 kilo verdim.2 ay ara verip bugün yeniden başladım.haftalık olarak verdiğim kiloları sizinle paylaşıcam.
Herkese merhaba :)
21 yaşında tontirik bir fizyoterapist adayıyım, boyum 1.70 kilom ise 76 civarında.
Yıllaaaaar önce ergenlik dönemiyle başlayan kilo alma serüvenim bu zamana kadar sürdü.
Lisedeyken de takıyordum kafama ama üniversitede daha bi farklı takmaya başladım.
Taktım da noldu? İcraat yok ki
Defalarca denedim, türlü çeşitli yöntemlerle gaza getirmeye çalıştım hep kendimi ama ne yazık ki devamlılığı sağlayamadım...
Bu siteye de yaklaşık 2 yıldır üyeyim, ara ara kilo vermek için gaza geldiğimde açıp başarı öykülerini okuyorum ama hiç bir topic açıp da kendimi anlatayım demedim.
An itibariyle ben de aranızdayım :) Tarih 01.11.2015, saatler 17.22 yi gösterirken ben de bu gruba dahil oluyorum :)
65 dakikalık eliptik bisiklet ve arkasından 60 squat ve 40 mekikle Allah bereket versin diyerek ilk adımımı attım bugün :)
Zayıflama arkadaşı bulabilir miyim acaba buralarda :)[/QUOTE
Merhaba ben de aynı tarihte başladım diet ve günlük 1.5saat yürüyüşle 8kilo verdim hedefin toplamda 20 165 boy 86ilkilo ile başladım sun 78im buradan paylaşalım hadi bakalım kolay gele :)Herkese merhaba :)
21 yaşında tontirik bir fizyoterapist adayıyım, boyum 1.70 kilom ise 76 civarında.
Yıllaaaaar önce ergenlik dönemiyle başlayan kilo alma serüvenim bu zamana kadar sürdü.
Lisedeyken de takıyordum kafama ama üniversitede daha bi farklı takmaya başladım.
Taktım da noldu? İcraat yok ki
Defalarca denedim, türlü çeşitli yöntemlerle gaza getirmeye çalıştım hep kendimi ama ne yazık ki devamlılığı sağlayamadım...
Bu siteye de yaklaşık 2 yıldır üyeyim, ara ara kilo vermek için gaza geldiğimde açıp başarı öykülerini okuyorum ama hiç bir topic açıp da kendimi anlatayım demedim.
An itibariyle ben de aranızdayım :) Tarih 01.11.2015, saatler 17.22 yi gösterirken ben de bu gruba dahil oluyorum :)
65 dakikalık eliptik bisiklet ve arkasından 60 squat ve 40 mekikle Allah bereket versin diyerek ilk adımımı attım bugün :)
Zayıflama arkadaşı bulabilir miyim acaba buralarda :)